(~215 B)
Skylers favoriete speelgoed

Skylers favoriete speelgoed

Mensen die bij ons binnenstappen zien direct dat er een klein kindje in huis is. Overal liggen blokken, knuffels en ander speelgoed van onze kleine man. In de hoek van de woonkamer staat een box en op de grond ligt een speelkleed van Woezel & Pip. Hij zit nog weleens in de box en dan speelt hij vooral met het activity center van Woezel & Pip dat we aan de zijkant hebben bevestigd, maar Skyler zit vooral op de grond, te spelen met al zijn speelgoed. Het meeste maakt geluid en daardoor is het af en toe net een kermis thuis. Maar wat wordt hij daar blij van en wat kan hij zich daar goed mee vermaken! We spelen samen, maar vaak is hij ook alleen wel even zoet. Daarnaast vindt hij natuurlijk alles leuk wat niét van hem is: afstandbedieningen, het waterbakje van Muis, kaarshouders en alles wat hij maar te pakken krijgt.

Ik kreeg laatst een e-mail van een bezoeker met de vraag waar Skyler het liefst mee speelt. En dat wil ik jullie vandaag laten zien. Misschien doe je nog ideetjes op voor cadeaus of voor iets leuks voor je eigen kindje. Kijk mee!

DSC_2007

Allereerst begin ik met de zaklamp, die zowel licht geeft als muziek maakt. Omdat Skyler hier zo blij mee was, besloot ik er ook twee te kopen in Almere om weg te geven in het kledingpakket dat ik laatst verloot heb. Hopelijk zijn de winnaars er net zo blij mee als dat Skyler is. De winnaars hebben trouwens een paar weken geleden mail gehad. Ik krijg er nog regelmatig vragen over, maar de actie is dus al een tijdje voorbij. De zaklamp dus. Makkelijk beet te pakken en door de verschillende knopjes en kleuren echt een fijn ding voor een kleintje om op ontdekkingstocht te gaan. Skyler wordt er blij van.

DSC_2008

Ook dit is een gaaf ding. Omdat ik vaak met een camera in de aanslag sta, heb ik er ook eentje voor Skyler gekocht. Hij vindt het reuze interessant. Het maakt geluid, is voorzien van lichtjes en door het drukken op de knop vliegt het hondje naar boven en kun je deze weer naar beneden drukken. Goede aankoop geweest!

DSC_2014

Vorige week kocht ik voor Skyler deze zachte blokken van Woezel & Pip in de Bijenkorf. Ze liggen door het hele huis en Skyler kan natuurlijk nog helemaal niet bouwen, maar hij vindt het leuk om ze steeds ergens anders neer te leggen, op te pakken en om ermee te gooien. Tsjah, waar gooit hij niet mee?

DSC_2015

Links zie je een simpel poezenballetje van de Action. Gekregen van mijn moeder. Dat ding maakt een herrie, niet normaal. Maar Skyler vindt het leuk om hem vast te houden en ermee te rammelen. Soms tien minuten lang. Of hij kruipt er achteraan. Je hebt daarna barstende hoofdpijn of je moet echt goede oordoppen hebben, maar het zorgt gegarandeerd voor speelplezier. Rechts een bal die ik kocht bij Intertoys een hele tijd geleden. Aan de binnenkant zitten balletjes wat dan weer rammelt als het rolt. Daarnaast kan hij deze goed beetpakken door de gaten.

DSC_2016

Dan twee dingen die hij van papa kreeg: een blokkendoos met aan de ene kant hokjes waar de blokken in kunnen en aan de andere kant een groot gat waar ze gemakkelijker voor hem in gestopt kunnen worden. Alle ronde ballen zijn we al kwijt en liggen werkelijk overal door het huis. De vierkante en driehoekige blokjes kan Skyler uiteraard nog niet in deze bak gooien, maar hij vindt het wel super om ermee te rammelen en om met de blokjes bezig te zijn.

DSC_2017

Ook dit ding kreeg Skyler van papa. Zet hem aan en hij rolt door het hele huis heen met een gigantische herrie. Skyler kruipt er als een gek achteraan en vreet vervolgens zijn oren op. Leuk hoor, maar na tien minuten zet ik hem uit. Gekkenwerk.

DSC_2018

Boekjes doen het eigenlijk altijd goed. Bladeren vindt hij niks en voor voorlezen heeft meneer absoluut geen geduld, maar kauwen, gooien en slaan is natuurlijk fantastisch om te doen met deze boeken.

DSC_2019

Van een vriendin kreeg ik deze bijtring van Sophie de Giraf en zelf kocht ik de rammelaar die muziek maakt. Beide echte favorietjes en ik neem ze dan ook vaak mee voor onderweg. Vooral die van Sophie de Giraf gaat vaak mee in de tas, nu Skyler enorm last van zijn tanden heeft.

DSC_2020

Als laatste nog twee herriemakers: de Bumba kocht ik in Almere en Skyler vindt het reuze interessant. Hij doet er vrij weinig mee, maar kan er wel tegenover gaan zitten en ernaar kijken. Bovendien is het muziekje van Bumba herkenbaar voor hem als hij ook de tekenfilmpjes op de iPad kijkt. Rechts kreeg hij van oma. Deze rammelaar werd verkocht bij de AH tijdens het WK en Skyler vindt het fantastisch. Lekker rammelen in de lucht en rammen op ons laminaat. Herrie is altijd leuk! Mama is daar iets minder blij mee, maar gelukkig kan ik me héél goed concentreren in een ruimte vol geluid en chaos…

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 16 augustus 2014 / 20:40

  Wat leuk die zaklamp die muziek maakt! Bij ons in huis is ook vanaf de gang al duidelijk dat we een mini bewoner in huis hebben haha. Lana is dol op houten blokken en speelgoed om dingen in te doen, doosjes met blokjes of kralen echt leuk.

 2. Ingrid
  16 augustus 2014 / 21:26

  Zal ik je vd week een doosje paracetamol meegeven tegen die hoofdpijn

  • Shirley
   Auteur
   16 augustus 2014 / 21:27

   Haha 😉 mijn hoofdpijn is de laatste negen maanden chronisch te noemen!

 3. 16 augustus 2014 / 21:46

  Leuk om te zien! Hier hebben we alle muziekdingen gemeden, tot aan het activityboard dat bij de babywalker van Vtech zat. Voldoende muziek voor mama 😉 De blokkenkar en stapelbakjes waren hier favoriet rond deze leeftijd, nu is het het keukentje en de Duplo.

 4. 17 augustus 2014 / 07:57

  Leuk dat Skyler zich al zo lekker kan vermaken. Sam was helemaal wild van Sophie. Tegenwoordig is die Toet toet garage met auto’s helemaal geweldig. Hij speelt al een jaar iedere dag met dat ding. Van vtech met lichtjes en geluid. Zal Skyler ook geweldig vinden haha 😉

 5. 17 augustus 2014 / 10:12

  Super cool, zo’n camera is wel echt hét item voor het nageslacht van een Blogger Hihi.

Secured By miniOrange