(~215 B)
4 tips voor het maken van het perfecte geboortekaartje

4 tips voor het maken van het perfecte geboortekaartje

Je staat op het punt je kleintje voor het eerst te ontmoeten. Aan al die maanden van wachten en voorbereiden komt een einde. Een nieuwe, spannende tijd! Grote kans dat je niet kunt wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk in je leven te beginnen. Maar voordat dit moment is aangebroken, is het goed om je geboortekaartje helemaal ready-to-go te maken. We geven je graag wat fijne tips!

Dit blog is aangeleverd.

#1 Een leuk thema kiezen

De eerste stap is het kiezen van een thema voor jullie geboortekaartje. Wil je graag een geboortekaartje met een dierenthema, een lief of juist een stoer thema? Wat je ook kiest, het is allemaal goed! Zolang je maar een keuze maakt die helemaal past bij wie jullie zijn als gezin. Gelukkig zijn er heel veel leuke opties, dus neem je tijd en zoek iets wat je mooi vindt.

#2 Kies fijne kleuren

Heb je een thema gevonden dat helemaal past bij jouw idee voor hét perfecte geboortekaartje? Leuk! Dan mag je nu nadenken over kleuren. Als je een geboortekaartje voor een meisje maakt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gaaf oudroze velvet-look babykaartje of een trendy geboortekaartje met aquarel herfstkleuren. Ook voor jongens zijn er diverse gave stijlen beschikbaar, zoals een geboortekaartje van echt hout met tijgers. Deze kun je natuurlijk helemaal afstemmen op jouw eigen favoriete kleuren. Hoe leuk!

#3 Bepaal de tekst

Als derde stap is het tijd om een leuke tekst te ontwerpen voor op jullie one-of-a-kind geboortekaartje. Je wilt natuurlijk graag alle belangrijke details vermelden, zoals de naam van de baby, gewicht, lengte, geboortedatum en geboortetijd. Maar laat het daar niet bij! Je kunt ook een speciale boodschap van jullie als kersverse ouders toevoegen of zelfs een leuke quote over jullie nieuwe wondertje.

#4 Bestel jouw kaartje

Er zijn zóveel aanbieders van geboortekaartjes op de markt! Waar kan ik mijn geboortekaartje nu het beste afdrukken? Dat is natuurlijk helemaal aan jullie. Bekijk wat jullie prettig vinden en wat het beste voelt. Zo zijn er online veel leuke aanbieders die hippe geboortekaartjes aanbieden. Wanneer je geen inspiratie hebt, kun je daar een hoop fantastische ontwerpen vinden die je zelf kunt aanpassen. En je kunt vaak ook nog eens een proefdruk bestellen. Zo kun je een paar mooie ontwerpen waar je tussen twijfelt thuis eens goed bekijken. Succes met de laatste spannende weken en veel geluk!

Delen:
Secured By miniOrange