(~215 B)
DIARY: twee dagen buiten de deur werken, weer een gesprek & Artis

DIARY: twee dagen buiten de deur werken, weer een gesprek & Artis

Goedemorgen! Het is weer tijd voor mijn fotodagboek. De herfstvakantie is hier begonnen dus aankomende dagen ben ik lekker met de jongens thuis. Zo fijn even! Vorige week was ik enorm druk met werk, gesprekken en nieuwe opdrachtgevers en deze week hebben we niet zoveel verplichtingen.

Sorry dat het allemaal wat vaag blijft qua werk. Je zal nu in dit dagboek ook zien dat ik met verschillende dingen bezig ben. Ik vertel je het liefst wat er allemaal speelt (ook om mijn afwezigheid hier te verklaren) maar ik heb nog niks officieel gemaakt. En daar wil ik wel graag even op wachten. Je weet nooit hoe alles loopt.

Tot die tijd kan ik alleen vertellen: ik ben freelance begonnen bij een kindermodellenbureau! Haar nieuwe website gaat bijna live en ze zocht iemand die haar kon helpen met alle gegevens doorvoeren, etc. Ik kan bij haar langer blijven werken, maar als ik ergens heb getekend kan ik dit er niet meer bij doen. Ga er dus maar vanuit dat dit tijdelijk is, vandaar dat ik er nog niet zoveel over gedeeld heb. Voor de rest heb ik afgelopen week gewerkt voor Kek Mama. Ook onwijs tof! Hier gaat een verhaal aan vooraf (ik heb hier eerder gesolliciteerd, vond het mijn droombaan maar kon de fulltime functie niet vullen ivm de kinderen thuis), dus dat deel ik later allemaal nog. Voor nu ga ik daar freelance aan de slag om bij te springen. Ook tijdelijk, maar wie weet wat daar nog uit voortkomt. Het is en blijft mijn ding en mijn plek, al zeg ik het zelf, haha. Manifesteren die handel.

Nou, dat was even een mini-update. Ik kan niet wachten om alles te delen zodra het echt concreet is. Dat zal bij mij ook voor meer rust zorgen. Voor nu: kijk mee naar mijn diary!

Maandag

Naast de tassen voor de jongens vul ik ook mijn eigen tas. Ik ben een paar uur buiten de deur.

Mooi plaatje! Ik werk een paar uur voor het kindermodellenbureau.

We werken door tot 13.15 uur en daarna rij ik door naar de sportschool. Ik had alles meegenomen zodat ik gelijk door kon. Heel fijn! Ik mis de sportflow enorm, maar ik krijg het even niet passend in mijn weken. En ’s avonds lukt het me qua energie niet. Komt wel weer!

Na het sporten rij ik gelijk door naar school en haal ik de jongens op. Skyler breng ik thuis en met Maddox ga ik door naar kickboksen.

Eindelijk thuis. Even wennen aan zulke volle dagen dat ik niet thuis ben. Is voor anderen waarschijnlijk heel normaal, maar voor mij niet.

’s Avonds wil ik even wat schrijven voor Mommyhood en schrijf ik over de BSO.

Dinsdag

Dinsdag breng ik de kinderen naar school en daarna ga ik door naar Amstelveen voor gesprek nummer drie bij een bedrijf. Een baan die me uit mijn comfortzone gaat trekken. En dat vind ik onwijs moeilijk en spannend, waardoor de twijfel toeslaat.

Ik rij naar het winkelcentrum om even rustig te worden. Ik moet mijn zinnen even verzetten. Eerst koffie.

Ik pas deze items van By Bar in de Bijenkorf. Maar ik heb een no buy dus hang alles netjes terug. Het is al fijn om even tot rust te komen, haha. Dat doe ik op deze manier: koffie, eten en shoppen. Het feit dat ik weer 5 kilo ben aangekomen sinds vorig jaar zegt wel iets over mijn stresslevel met het faillissement, de banenzoektocht en mijn getwijfel/onzekerheid.

Ik heb nog even voordat ik de jongens moet halen dus ga maar wandelen. Vandaag doe ik niks qua werk. Ik krijg niks uit mijn handen.

’s Avonds beginnen Raymond en ik aan deze minidocu.

Woensdag

Allebei weer netjes afgeleverd in de klas.

Ik heb gisteren niks gedaan en vandaag wil ik echt aan de slag. Ik werk voor de verloskundigenpraktijken en werk wat dingen weg voor mijn blog.

’s Middags ga ik met Maddox naar het zwembad. Hij mag vrijdag beginnen met zwemles en we moeten alvast een maandkaart kopen en een zwemvest. Zo werken ze bij deze zwemschool. De vorige van Skyler, waar Maddox ook al langer op de wachtlijst stond, is gestopt. Dus het was even schakelen vorig jaar. Gelukkig is hij nu een jaar later aan de beurt en gaat het hele feest (kuch) weer beginnen.

Skyler heeft elke week huiswerk en dat doet hij met héél veel plezier. Haha.

Naar kickboksen! En dat wil hij zelf in een spijkerbroek. Pick your battles, hè?

De rest van de middag zijn we lekker thuis met zijn drietjes.

’s Avonds op de bank schrijf ik een blog.

En we kijken de laatste aflevering van de minidocu Sins of our Mother. Bizar verhaal!

Donderdag

Skyler gaat weer op de fiets naar school want hij heeft gym vandaag. Dat is altijd op een externe locatie. Wel fijn want hij fietst nu heel goed en stabiel. Dat is wel anders geweest.

Ik heb deze tas van Balenciaga weer helemaal ontdekt. Kocht ik echt zeker 10 jaar geleden in Amsterdam.

Ik werk de hele dag tot kwart voor 3 voor het modellenbureau.

Daarna rij ik gelijk door naar school. Er is kijkmiddag dus na school lopen we nog bijna een uur door de school heen.

Thuis maak ik alles schoon (voor zover dat kan in een uur, haha) en daarna breng ik Skyler naar basketbal. Omdat Raymond later is, haal ik hem ook weer op om 19.00 uur.

I call it a day. Raymond en ik ploffen neer voor Kamp van Koningsbrugge. We hebben Special Forces gekeken, maar dit nog nooit. Leuk wel!

Vrijdag

Daar gaan we weer! Het is de laatste dag voor de herfstvakantie.

Mijn moeder is er weer gezellig maar omdat zij de ochtend even wat anders doet, kan ik aan het werk.

Ik trek dit kaartje en dat vind ik heel toepasselijk… Ik geloof hier echt nooit in en heb niks met het universum, maar probeer nu ergens houvast in te vinden ofzo?

Ik begin met een introductie voor Kek Mama. Zo tof. Daarna ben ik wat uurtjes voor ze aan het werk. Het is even zoeken naar de juiste stijl en de werkwijze, maar al met al gaat het heel goed en vind ik het nu al de bom.

Maddox neemt met oma een bloemetje mee voor me. Heeft hij zelf uitgezocht, zo lief.

’s Middags hebben we Maddox’ eerste zwemles. Hij vindt het heel moeilijk en spannend, het huilen staat hem nader dan het lachen. Maar het wordt allemaal goed opgepakt en zo leuk gedaan, dat ik halverwege de les al duimpjes omhoog krijg en de kreten ‘ik vind het leuk, mama!’ en ‘het is niet eng!’  hoor.

Zaterdag

Zaterdagochtend zijn we al om 09.00 uur op pad. Raymond en Skyler blijven thuis maar wij zijn samen in…

Artis! Bibi was alleen met de kinderen en ging naar Artis. Ze vroeg of we mee wilden. Altijd leuk!

En deze guppy’s hebben zich met zijn drietjes ook heerlijk vermaakt.

Leuke uurtjes zo en mazzel gehad met de regen.

Op de terugweg halen we oliebollen. Daar vraagt Maddox al de hele week (wat zeg ik, een paar weken al), dus zie hier zijn glinsterende ogen met een zak verse oliebollen.

De rest van de dag zijn we lekker thuis.

Zondag

Samen boodschappen doen.

We hangen de hele dag maar een beetje thuis maar willen er echt nog even uit. Later in de middag rijden we naar Gelderlandplein. Koffie, taartje, wat winkels kijken.

En wat muntjes voor in de speeltoestellen. Altijd een hit.

Ik loop in mijn sportlegging met sweater, geen mascara op. Heerlijk! Ik draag eigenlijk amper nog wat anders dan sportleggings en hoodies, haha.

Dat was hem! Wij hebben nu herfstvakantie. De jongens zijn thuis en we gaan onder andere naar de bioscoop en jumpen. Voor de rest ben ik tussendoor gewoon lekker aan het werk.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange