(~215 B)




Little Indians

Little Indians

Printjes, neutrale kleuren en een stoere maar toch ook lieve collectie. Klinkt dat je goed in de oren? Dan is het nieuwe label Little Indians iets voor jou. Ik ben er, na het zien van de foto’s, in ieder geval helemaal weg van! Dit weekend is de eerste collectie gelanceerd en ik weet zeker dat dit een heel bekend merk gaat worden.

Little Indians verkoopt unisex leggings en schoentjes voor je baby. We zien heerlijke printjes, maar door het kleurgebruik blijft het toch een neutrale collectie. Mooie items die met basics goed te combineren is, maar die ook goed samengaat met de nieuwe collectie van Zara. Ja, ik blijf fan van Zara, maar ik moet zeggen dat Little Indians toch ook wel een gevoelige snaar weet te raken.

De collectie voor dit seizoen heet Native en bestaat uit leggings met prints geïnspireerd op de indianen tekens van vroeger. Daarnaast is de collectie aangevuld met babyschoentjes gemaakt van suède. Een aantal modellen hebben een zachte warme wolvoering, om de babyvoetjes de komende winter warm te houden. Met roots uit Aruba en ouders die afstammen van de Indianen leek het Vanessa, de eigenaresse van dit label, een mooie keus om het label te vernoemen naar haar kindjes en roots. De collectie is verkrijgbaar voor babies in de leeftijd van 0 – 18 maanden, maar in de toekomst zullen er ook grotere maten beschikbaar zijn. Ook zullen er onder andere T-shirts worden toegevoegd aan het assortiment. Ik zeg: laat maar komen!

De prijzen liggen hoger dan Zara en H&M, maar weer lager dan de echte designerlabels. Zo betaal je voor de broekjes 29,95 en voor de schoentjes 34,95 en 39,95. Niet heel goedkoop, maar nog wel goed te doen. De collectie is momenteel verkrijgbaar via de webshop van Little Indians. Betalen kan heel gemakkelijk met iDeal of Paypal en de verzendkosten zijn gratis (!!). Ik heb de eerste bestelling al geplaatst en natuurlijk zien jullie het resultaat in Skylers outfits terugkomen. En nee, niks is gesponsord. Ik ben gewoon héél erg enthousiast. En ik weet zeker dat jullie dat ook zijn na het zien van de foto’s. Kijk mee!

Schermafbeelding-2014-08-01-om-17.03.05

Schermafbeelding-2014-08-01-om-17.02.58

Schermafbeelding-2014-08-01-om-17.02.32

jimmybeerknuffelen

Little-Indians-nl-8

Little-Indians-.nl-7

Little-Indians-nl-6

Little-Indians-.nl-5

Little-Indians-.nl-4

Little-Indians-.nl-2

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

  1. 17 september 2014 / 10:38

    Ik heb dit merk sinds een weekje ontdekt en ben er helemaal weg van! Toevallig had ik een paar mocassins voor Lana gewonnen (de beige met franjes) en ik vind ze geweldig, een van de weinig slofjes die ze graag draagt.

  2. 17 september 2014 / 11:30

    Ook dit merk ken ik al een poosje van Instagram <3 helemaal mijn smaak! Ben gek op printjes!

  3. 17 september 2014 / 11:49

    Volg ze ook op instagram en vind hun collectie helemaal leuk! Het ligt iets boven mijn budget maar wie weet zwicht ik nog een keer!

  4. Angela
    17 september 2014 / 12:15

    Ik ken het ook van IG, en heb eindelijk de leuke moccs gekocht op het 100% mama event afgelopen weekend, zijn zijn super fijn en zitten heerlijk!

  5. 17 september 2014 / 12:25

    Ik ontdekte het merk laatst ook en vind het geweldig! Leuke printjes maar toch neutrale kleuren, daar hou ik van!

  6. Anamaria
    17 september 2014 / 12:59

    Ik heb ze ontdekt via instagram en was meteen gek op hun collectie. Heb de mocassins ook al in mijn bezit. 😀

  7. Anke
    17 september 2014 / 13:13

    Super leuk! Afgelopen weekend, op het mama event, ook een legging van Little Indians gescoord voor mijn dochtertje.

Secured By miniOrange