(~215 B)
Verlanglijstje voor Skylers 3e verjaardag

Verlanglijstje voor Skylers 3e verjaardag

Over een kleine twee maanden wordt Skyler alweer drie jaar en ik kreeg van een aantal mensen de vraag of ik een verlanglijstje online wilde zetten. Ik moest echt even goed nadenken wat ik erop wilde zetten, want ik vind het toch wel lastig worden om cadeaus te verzinnen. Er zijn echter wel een aantal dingen hier in huis waar ‘ie zo fanatiek mee speelt, dat we dat graag willen uitbreiden. Dat zullen misschien iets duurdere cadeaus zijn, maar dat lossen we op door waarschijnlijk cadeaukaarten of geld te vragen. Zo kunnen we een wat groter stuk speelgoed kopen dat perfect bij zijn spulletjes past.

De grote favorieten hier in huis zijn de Ikea houten treinbaan waar Skyler een klein setje van heeft, nog steeds de Toet Toet auto’s van vTech, de Duplo treinbaan (zie je een patroon?) en Brandweerman Sam. Brandweerman Sam is echt zijn held en er gaat geen dag voorbij dat hij het niet over hem heeft. Hij heeft een paar stukken speelgoed hiervan, maar heeft het continu nog over twee andere dingen; een boot en helikopter. En ja, Skyler komt nu toch ook wel op de leeftijd dat we eens spelletjes kunnen proberen. Vandaar dat ik Memory op de lijst heb gezet. Van Brandweerman Sam, dat dan weer wel.

Kijk mee! Het zijn slechts wat ideetjes voor een driejarig jongetje, met dingen die vooral hier in huis erg in trek zijn. Ik weet zeker dat hij dingen van Thomas de Trein, Peppa en Chuggington ook heel erg leuk vindt maar omdat ‘ie best veel heeft en sommige dingen echt wel favoriet zijn, lijkt het ons leuker om de sets uit te breiden zodat ‘ie nog meer kan bouwen en spelen met de spullen.

21392_PE106310_S5

Een tijd geleden waren we bij Ikea en zijn we gezwicht voor een kleine houten treinset. Een kleine baan met een paar wagonnetjes. Skyler is daar zó dol op, dat we de set graag iets willen uitbreiden. Ideaal met de losse stukken en treinen die te koop zijn! Niet heel duur en toch een ontzettend blij kind.

00409698_004

Van Little People heeft Skyler de bus, het vliegtuig en de tractor al. Hier speelt hij bijna dagelijks mee. De bus heeft hij al een heel lange tijd en nog steeds vindt hij het fantastisch. Ik zag deze set online en weet zeker dat Skyler het leuk gaat vinden.

01088663_005

De set van Playmobil 1 2 3, die ik een tijd geleden opgestuurd kreeg, valt heel erg in de smaal bij Skyler. Ik vind het een stuk fijner speelgoed dan de heel kleine stukjes uit de gewone Playmobil lijn. Dit is allemaal wat grover en daarom fijner voor een peuter. Ik heb als voorbeeld deze boot in de collage gezet, maar al het andere spul van Playmobil 1 2 3 is een aanrader.

01108293_006

Brandweerman Sam; echt een held hier in huis. Skyler heeft al een grote en kleine auto. Al een hele tijd heeft hij het over de boot van Brandweerman Sam die we ooit eens ergens hebben zien staan. Dit moet dus absoluut op zijn lijstje.

01108309_008

En ook de helikopter mag niet ontbreken! Skyler is gefascineerd door helikopters en hoe leuk is deze variant van Brandweerman Sam?

DUPLO Treinset _Standaard_no_border-0

Er worden hier in huis twee banen afgewisseld: die van Toet Toet auto’s en de Duplo trein. Oja, en de Ikea trein, maar die staat altijd wel uitgestald ergens in huis. Raymond wil uiteindelijk op zolder een mooie treinbaan van Duplo maken voor Skyler zodat het niet continu uit elkaar hoeft en we missen toch nog wel wat stukken baan om er echt iets moois van te maken.

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.19.38

Over Toet Toet auto’s gesproken: de garage stond vorig jaar op zijn verlanglijstje en gaat er dit keer weer op. Nog steeds erg leuk om zijn set mee uit te breiden. We vinden hem te duur om hem ‘zomaar’ even te kopen, dus echt een verjaardagscadeau, voor Sinterklaas of voor Kerst.

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.28.15

De meeste spelletjes zijn voor kinderen vanaf drie jaar, dus memory lijkt me iets moois om mee te beginnen. Kunnen we goed dat koppie gaan trainen! Er zijn verschillende varianten op de markt maar ik denk dat Skyler toch voor Brandweerman Sam gaat…

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.37.09

Boekjes blijven een hit hier in huis. Momenteel lees ik vaak voor uit Jokie & Jet en Peppa Pig. Ik zou graag nog wel wat leuke boekjes erbij willen voor op zijn kamer. Dat staat altijd zo gezellig en voorlezen is natuurlijk het ultieme geluksmomentje.

hmprod

Skyler is rond zijn verjaardag al over naar een groter bed en we kunnen nog best wat leuk beddengoed gebruiken. Deze leuke is van H&M, maar ook andere varianten zijn welkom. Een beetje hysterie van Brandweerman Sam mag ook best, wie weet hoe graag hij dan naar bed wil… We hebben overigens een peuterbedje voor Skyler, maar het dekbed is eenpersoons. Dat leek ons net even wat handiger dan continu nieuw beddengoed kopen en bovendien zijn daar veel leukere overtrekken voor verkrijgbaar.

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.30.22

Sluit ik af met het grootste cadeau; een tuinhuisje. Iedere keer is het weer brullen als Skyler bij Toys ‘R’ Us uit het huisje moet omdat ‘ie zo lief aan het spelen is. Omdat onze tuin groot genoeg is, denk ik dat dit nog weleens een cadeau kan zijn wat Skyler van ons krijgt voor zijn verjaardag. Ik denk dat Skyler dan helemáál niet meer naar binnen wil. Een paar jaar geleden ontvingen van Little Tikes een binnenhuisje en daar is Skyler ook nog steeds heel gek op. Die staat op zolder en iedere week is hij daar toch wel een paar keer in te vinden. Ik weet dan ook wel zeker dat dit een klapper gaat zijn. Nu onze ogen goed openhouden voor een leuk exemplaar!

Vertel: heb jij nog leuke ideetjes?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Angela
  12 september 2016 / 09:16

  Wat leuk om te lezen, mijn zoontje wordt pas in januari 3, maar toch als ik eens wat tegenkom zet ik het vast op zijn lijstje met ideetjes voor sinterklaas/kerst/verjaardag.
  Bij ons is de brandweer ook favoriet, dus hier staat een brandweerhelm op het lijstje en een brandweer – verkleedpak.
  Ook leuk zijn raamstiften (9 euro bij bol.com) van Crayola, hier kun je mee op de ramen tekenen en is makkelijk afwasbaar.

  • Angela
   12 september 2016 / 09:17

   O en van ons krijgt hij waarschijnlijk een houten speelhuisje met glijbaan en zandbak voor in de tuin, ook een mega hit als hij bij andere kindjes speelt die dit in de tuin hebben.

 2. Anna
  12 september 2016 / 10:33

  Misschien is bambino loco of een klein schoolbord met letters en cijfers ook leuk voor Skyler.

 3. jessica
  12 september 2016 / 10:43

  Ik las de titel en MOEST gewoon je lijstje zien want de intresse van je zoontje ligt heel kort bij die van mijn kids.
  Ik heb wel 1 dochtertje van 4 maar die speelt even graag met haar broertjes mee.
  Duplo trein , toettoet garage en little people piratenboot hebben ze al maar een nieuwe Duplo set komt er vast en zeker wel (dacht aan die poolset met de walvis) zo ook nog extra toettoet auto’s voor de garage , het boek van Thomas heb ik van de week nog vastgehad in Dreamland en wil ik ook zeker aanschaffen zo ook puzzels van Thomas. Mijn zoontje van 3 is gek van brommers en Auto’s vooral in zijn lievelingskleur blauw dus daar krijgt hij ook een deel van samen met een verkeersmat van Cars.
  Playmobil 123 komt er ook weer bij voor de kleinste maar ik ga voor de voertuigen die is nogal gek van alles wat kan bollen en voor de kleine setjes met popje en diertje.
  Ik heb nog wel ideetjes maar deze staan al vast !
  Sinterklaas kerst en nieuwjaar gaat weer een verwenpartijtje worden.

 4. Shantal
  12 september 2016 / 13:40

  Oeh van het merk Haba hebben ze hele leuke leerzame spelletjes voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar al. Google het maar eens 😉

 5. 12 september 2016 / 21:10

  Mooi lijstje, sommige van die dingen zijn ook te vinden op het lijstje van mijn dochter die bijna 2 wordt (zoals playmobil 123). Het fijne van het meeste van dit speelgoed is ook dat het wel een paar jaar in trek kan blijven, en niet volgende week alweer ligt te verstoffen in de kast (als het goed is).

 6. Ingrid
  12 september 2016 / 23:07

  Wil je de brandweerman Sam heli op onze naam zetten? Wilco en brandweerman Sam vind ik leuke combi, zie nog vaak de helm vd kazerne voorbij komen… Kus

 7. 14 september 2016 / 11:37

  Wat leuk, ik vind de spelletjes op zo een leeftijd altijd leuk om te geven.

Secured By miniOrange