(~215 B)
River Island Mini in samenwerking met Julia Restoin Roitfeld

River Island Mini in samenwerking met Julia Restoin Roitfeld

Julia Restoin Roitfeld is misschien voor sommigen een onbekende naam. Maar met Roitfeld als achternaam in de modewereld, heb je toch echt wel een streepje voor. Haar moeder, Carine Roitfeld, is namelijk voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue en heeft daarmee toch wel haar naam gevestigd. Maar ook haar dochter timmert hard aan de weg. Dit model is een fasionista in hart en nieren en heeft mamablog Romy and the Bunnies opgericht. En ik hoef jullie niet te vertellen dat zij en haar dochtertje perfect voor de dag komen. Met River Island heeft zij de handen ineengeslagen om een geweldige Mini-collectie te ontwerpen. En dat kan niet anders dan een groot succes worden met een Frans tintje.

‘Geïnspireerd door haar jongere jaren, liefde voor vintage en haar Parijse roots biedt de River Island minicollectie van Julia een zeer schattige selectie stijlvolle klassiekers voor jongens en meisjes van 0 maanden – 5 jaar. We hadden het geluk Julia’s eigen privé familie-album en meer recente kiekjes van haar eigen dochter Romy te bekijken, de eerste bron van inspiratie voor de collectie. Als de dochter van voormalig hoofdredacteur van Vogue Paris, Carine Roitfeld, is het geen verrassing dat Julia een soort van stijlicoon was in haar jonge jaren’, aldus River Island.

De collectie bevat ontzettend veel schattige items. Het is heel hip, maar toch ook nog wel erg schattig. Wel hier en daar een beetje té als je kijkt naar baby’s en heel jonge kindjes maar als je je beseft dat de collectie voor kinderen tot 5 jaar is, zul je begrijpen dat er lekker is uitgepakt. Ik vind het heel erg leuk. En ja, die kindjes zijn om op te vreten. River Island heeft er weer geweldige beelden van gemaakt.

De collectie zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn maar ik kan je alvast de beelden laten zien. Kijk mee! Wat vind jij ervan?

RIxJRR_MINI_FINAL_001

RIxJRR_MINI_FINAL_002

RIxJRR_MINI_FINAL_003

RIxJRR_MINI_FINAL_004

RIxJRR_MINI_FINAL_005

RIxJRR_MINI_FINAL_006

RIxJRR_MINI_FINAL_007

RIxJRR_MINI_FINAL_008

RIxJRR_MINI_FINAL_009

RIxJRR_MINI_FINAL_010

RIxJRR_MINI_FINAL_011

RIxJRR_MINI_FINAL_012

RIxJRR_MINI_FINAL_013

RIxJRR_MINI_FINAL_014

RIxJRR_MINI_FINAL_015

RIxJRR_MINI_FINAL_016

RIxJRR_MINI_FINAL_017

RIxJRR_MINI_FINAL_018

RIxJRR_MINI_FINAL_019

RIxJRR_MINI_FINAL_020

RIxJRR_MINI_FINAL_021

RIxJRR_MINI_FINAL_022

RIxJRR_MINI_FINAL_023

RIxJRR_MINI_FINAL_024

RIxJRR_MINI_FINAL_025

RIxJRR_MINI_FINAL_026

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 13 september 2016 / 08:18

    Oh vooral de collectie voor meisjes; wauw! Dat witte jurkje met dat spijkerjasje vind ik echt te schattig. En al die omgerolde spijkerbroekjes.. Zo leuk!

  2. jessica
    13 september 2016 / 09:30

    Sommige stuks kunnen zo in mijn dochter haar kleerkast

Secured By miniOrange