OUTFIT: terug in Nederland

OUTFIT: terug in Nederland

De korte broeken zijn weer opgeborgen, de T-shirts liggen weer gewassen en gestreken in de kast en het is weer tijd voor lange broeken en sweaters. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor Skyler. De bruine armpjes en benen moeten weer gehuld worden in warme kleding. Afgelopen week had Skyler een leuk outfitje aan en ik greep mijn kans om deze met de camera vast te leggen. Het gaat niet meer van harte dus ik moet achter hem aan tijdens zijn verschillende bezigheden, maar gelukkig zitten er weer enorm leuke foto’s tussen die gedeeld kunnen worden.

Skyler draagt hier een jeans van Zara, die ik voor de vakantie in zowel grijs als blauw voor hem aanschafte. Ik ben dol op de broekjes van Zara en als ik ze in maat 98 (!) koop en de zijkanten wat strakker zet met de knoopjes, zitten ze perfect. Het truitje is van H&M. Ik vind de kleur grijs fantastisch en het ribstofje staat ontzettend stoer en lief. De schoenen zijn van Palladium via Omoda en zijn Skylers nieuwste aanwinst. Heerlijk gevoerd met bont en daarom ideaal om die bruine tenen weer aan het Nederlandse klimaat te laten wennen. Zijn voeten groeien momenteel als kool dus ik ben maar al te blij met de maandelijkse samenwerking met deze heerlijke webshop…

Kijk mee naar Skylers nieuwste outfit die hij droeg toen we naar mijn ouders gingen!

DSC_7895

DSC_7903

DSC_7937

DSC_7968

DSC_7905

DSC_7918

DSC_7935

DSC_7980

Share:

5 Reacties

 1. 2 april 2016 / 07:25

  Wat een mooie foto’s en een super stoer outfit, vooral de combinatie van broek en schoenen is geweldig!!

 2. Nathalie Smeding g
  2 april 2016 / 12:38

  Wat ziet skyler er toch altijd tof uit!
  De traptractor farm trac, weet jij toevallig de zit hoogte? Online nergens te Vinden (Alleen totale hoogte Wat stuurtje is denk Ik)
  Voor de 2e verjaardag van mijn zoontje al even op zoek maar of veel te Klein of te hoog want trappen doet hij niet echt Meer lopen/voortduwen. Dankje!

 3. 3 april 2016 / 17:27

  Wat wordt hij toch snel groot! Die broekjes van de Zara; ik vind ze ook zooo leuk.

 4. Naomi
  3 april 2016 / 20:33

  Wat een leukerd! Die schoenen staan hem leuk. En wat een bruin bekkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.