Mom’s week in outfits #3: nieuwe items

Mom’s week in outfits #3: nieuwe items

Nou, om maar gelijk daad bij woord te voegen heb ik afgelopen week weer mijn outfits vastgelegd. Jullie waren zo enthousiast en het artikel vorige week is onwijs goed bekeken. Ik had mijn nieuwe kleding van Scotch & Soda binnen en zoals altijd met nieuwe items: die wil ik direct aan. En dus droeg ik de hele week jeans met daarop nieuwe sweaters en tops. Het zijn weer typische Shirley-outfits: lekker comfortabel, basic en uiteraard weer met sneakers. Sinds ik moeder ben geworden zijn de pumps nooit meer gedragen en ook mijn liefde voor nette jasjes ben ik verloren. Af en toe pak ik een blazer (zoals die van H&M Trend) of draag ik een bomberjasje, maar over het algemeen kun je me uittekenen in een sweater of iets met streepjes. Zo ook afgelopen week.

Ik ga het jullie weer laten zien aan de hand van de spiegelfoto’s;

IMG_1926

Zondag
Ik ben zó dol op deze jas, dat ik hem wel op de foto moest zetten. Daar onder draag ik namelijk heel simpel een streepjestop en een jeans. De jas is van Zara, de top van Scotch & Soda, de jeans van Selected Femme en de schoenen van Isabel Marant. Echt mijn favoriete gympies.

IMG_1929

Maandag
Hier draag ik dezelfde jeans van Selected Femme, mijn nieuwe trui van Scotch & Soda en weer schoenen van Isabel Marant.

IMG_1960

Dinsdag
Even wat anders! Ik koos voor een jeans van Samsoe & Samsoe, een trui van Zara, blazer van H&M Trend en schoenen van Adidas.

IMG_1986

Woensdag
Op deze foto zie je een jeans van Selected Femme, een sweater van Scotch & Soda, schoenen van Nike en mijn leren jas van Scotch & Soda.

IMG_2026

Donderdag
Ik ging een dagje weg met de kids en dus kon ik mijn nieuwe tas van Mulberry mee, die ik van Raymond kreeg. hij is mega groot en heel erg tijdloos door de kleur en het model. I love it! De jeans is van Samsoe & Samsoe, de top van Scotch & Soda (ja, ik ben fan!) en de schoenen weer van Isabel Marant.

IMG_2091

Vrijdag
Ik ben zo dol op deze outfit! De jeans is van Selected Femme, de oversized top van Zara, leren jas van Scotch & Soda en schoenen van Nike.

IMG_2092

Zaterdag
Sluit ik af met deze; weer mijn jeans van Selected Femme (woon ik in), top van Scotch & Soda, bomberjasje van Scotch & Soda en schoenen van Nike. Uiteindelijk ging het jasje uit vanwege de heerlijke nazomerse temperaturen!

Share:

6 Reacties

 1. 15 oktober 2017 / 08:04

  Die bruine jas vind ik prachtig, zo wil ik er ook nog eentje!
  En je prachtige Mulberry tas. Is dat het enigste model dat je van Mulberry hebt?
  Ik was gisteren naar de outlet in Roermond gereden, maar vond niet mijn ding. Maar wil zo graag een crossbody Mulberry. Ben nu wel echt verliefd op de Bayswater backpack of de Small Zipped Bayswater. 3 november ga ik naar Londen, misschien daar dan?

  • Shirley
   Auteur
   15 oktober 2017 / 08:41

   Nee, heb er een paar; Bayswater, Alexa, Lily, Bryn en dan deze, de Kite <3

 2. 15 oktober 2017 / 09:36

  Die roodgestreepte top van Scotch & Soda is wel heel erg leuk!

 3. 15 oktober 2017 / 10:09

  Jouw stijl lijkt heel erg op de mijne! Jeans en een leuke top op trui, en lekker vaak streepjes, zo leuk! Vind vooral die laatste streepjestop heel mooi.

 4. Louisa
  27 februari 2020 / 09:50

  De maat sneakers van Isabel marant? Vallen deze op maat of kleiner uit?

  • Shirley
   Auteur
   27 februari 2020 / 10:49

   Die vallen wel iets kleiner 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.