(~215 B)
Mom’s outfit: oversized blouse

Mom’s outfit: oversized blouse

Een tijd geleden was ik bij Costes, waar ik verliefd werd op de nieuwste collectie. Met heel veel blauw én heel veel streepjes ben ik al gauw fan en bij Costes liep ik dan ook met veel items richting de paskamer. Eén ‘probleem’: ik ben natuurlijk alweer geruime tijd zwanger, heb een behoorlijke buik en pas niet zo heel veel meer uit reguliere collecties. Veel van die kledingstukken moest ik dan ook teleurgesteld weer terughangen. Op een blouse na! Een oversized blouse met een geweldig bloemenmotief, een ietwat langer model en lekker groot zodat mijn buik er ook nog eventjes in gaat passen. En natuurlijk leuk dat ik hem na de zwangerschap ook gewoon kan dragen. Gisteren droeg ik hem voor het eerst tijdens een koffiedate met een vriendin en gelukkig was het tussendoor even droog (zo goed als…) om outfitfoto’s te schieten.

Ik draag de blouse heel simpel op een blauwe jeans. Dit was mijn favoriete broek tijdens de zwangerschap van Skyler en alhoewel ik er de eerste weken van deze tweede zwangerschap écht niet in paste, ben ik nu dusdanig afgevallen dat ‘ie met gemak weer aan kan. Het is gek om te beseffen dat ik aan het begin van deze tweede zwangerschap maar liefst tien kilo zwaarder was dan toen ik zwanger raakte van Skyler, en dat ik nu met 32 weken evenveel weeg als met Skyler in week 32. Toen was ik namelijk rond de tien kilo aangekomen met dit termijn en nu nog helemaal niks. Een grappig feitje, dus. En daardoor pas ik de favoriete broek ook weer. Misschien een beetje zomers zo met de blote enkels maar zeg nu eerlijk: we willen lente! En dus deed ik gewoon alsof het lente was. Een beetje bibberen, maar dan heb je wel wat. Lol.

Ik draag een jeans van H&M Mama, blouse van Costes (excuus, een beetje gekreukeld door het zitten tijdens het koffiedrinken), schoenen van Isabel Marant, jas van Zara, ketting van Minitials en tas van Givenchy. Ook had ik nog een shawl mee maar voor de foto moest ‘ie even af zodat je het resultaat beter kunt zien. De buik zit goed verstopt maar zoals je ziet op de laatste foto is ‘ie zeker aanwezig!

1

DSC_5914

2

DSC_5918

3

DSC_5905

7

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 21 februari 2017 / 09:32

  hel leuke outfit en heerlijke die grote blouses!!

 2. jessica
  21 februari 2017 / 09:33

  Mooie outfit !!!

 3. Naomi
  21 februari 2017 / 11:36

  Ik van zulke outfits! En de blouse is leuk, staat je ook echt goed.

 4. 21 februari 2017 / 11:45

  Mooie outfit en zo’n grote blouse is een goed idee!

 5. 21 februari 2017 / 12:11

  Heel erg leuk! Vind je jas ook prachtig trouwens!

 6. 21 februari 2017 / 17:10

  Gaaf outfit, ook met een super coole tas erbij.

Secured By miniOrange