(~215 B)
De práchtige herfstcollectie van YAYA

De práchtige herfstcollectie van YAYA

Afgelopen week hadden we nog even te maken met een hittegolf, maar ik denk dat we nu langzaamaan kunnen kijken naar de herfst. Eigenlijk had ik daar nog geen oog voor. Ik leef tot de bruiloft en de tijd daarna bestaat even niet. Maar laat de bruiloft nu net op 21 september zijn, de dag dat officieel de herfst begint. Ik kan me dus na de bruiloft bezig gaan houden maar de herfst en alle heerlijkheid die daarbij komt kijken. Neem nu de leuke herfstcollecties die aangekondigd worden.

Ik scrollde op Facebook, kwam de winkel om de hoek in Aalsmeer tegen en zag dat ze de nieuwe collectie van YAYA aan het promoten waren. En ik was gelijk enthousiast. Hier word ik blij van! Die kleuren, de items, de klassieke uitstraling. We zien weer een waanzinnig mooi pak, ik ben verliefd op de basic maar toffe jumpsuit en ook de zwarte hoge laarzen krijg ik niet uit mijn hoofd. Maar ook de stoerdere, korte boots hebben mijn aandacht. En de gilets. En de blazers. En naast de jurken toch ook de rokken.

Bij YAYA moet ik de items altijd even passen. Ik vind veel kledingstukken leuk als ik het op de modellen zie. Als ik het in de winkels zie, is dat niet altijd het geval. Dan moet ik het even aanzien. En dan kan het ook weer wisselen. Maar ik ga zeker even het een en ander passen. Na de bruiloft, als het officieel herfst is. En ik langzaam de spaarrekening weer kan aanvullen…

Kijk mee naar de nieuwe herfstcollectie van YAYA. Alles is al online te bekijken (en te bestellen, maar dat heb je niet van mij. Bekijken op eigen risico…)

109,95

129,95

129,95

259,95

79,95

179,95

Broek 89,95, jasje 149,95

89,95

Jasje 219,95

219,95

Blazer 149,95

59,95

Delen:
Secured By miniOrange