Mijn vijf mooiste momenten van januari

Mijn vijf mooiste momenten van januari

Jongens, de eerste maand van 2019 is alweer voorbij. Ik vind het allemaal veel te snel gaan! Ook januari, terwijl ik om me heen hoor en lees dat mensen de maand voorbij vinden kruipen. Ondanks dat mijn weken redelijk hetzelfde zijn (is misschien saai voor een ander maar ik ga er erg lekker op), zijn er altijd wel wat hoogtepunten aan te wijzen. Ik moest zelfs een selectie maken omdat ik in eerste instantie zeven momenten op mijn lijstje had staan. Zo vond ik Monkey Town met beide jongens echt heerlijk omdat ze niet van elkaars zijde weken en het naar hun zin hadden samen en vond ik het geluk in hun ogen toen we naar McDonalds gingen ook fantastisch om te zien. Maar als ik écht moet kiezen uit vijf momenten, dan noem ik onderstaande dagen. Voor mij de meest leuke van januari!

IMG_0741

De boswandeling op 1 januari. Ik vind het heerlijk in het bos en de jongens genieten er ook van om samen even te rennen. Deze dag was extra fijn want de jongens waren zo lief voor elkaar. Rennen, spelen, keihard lachen, elkaar knuffelen. Ik werd er echt heel erg gelukkig van en had me geen mooiere start van het nieuwe jaar kunnen bedenken.

2019-01-12-17.31.48

Mijn ouders waren 7 januari 32 jaar getrouwd en we namen ze mee uit eten naar Kokusai. Ik vind de sushi altijd zo lekker! Skyler genoot van héél veel krokante kip en ook Maddox vond het fantastisch om verschillende dingen te proeven. Heel erg leuke avond hebben we gehad met ons gezin en mijn ouders.

2019-01-19-18.10.24

Met Mika ging ik halverwege januari uit eten bij Mama Kelly. We kletsten en deelden verschillende gerechten. Vinden we altijd leuk om te doen, zodat we alles kunnen proeven. We aten kip, kreeftenrisotto, lekkere patat, een heerlijke steak tartare en een cheesecake. Het was gezellig, we hebben lekker bijgekletst en het interieur van Mama Kelly is natuurlijk een fantastische achtergrond.

2019-01-09-16.33.58

Skyler en ik hebben een nieuwe manier van daten; niet alleen maar iets drinken maar ook een leuk spelletje doen. We zitten vaak bij Praam en daar lag opeens Memory. We spelen dan wat potjes, Skyler vertelt heel veel verhalen en ondertussen geniet ik van hem en van een lekkere koffie. Doen we vaak op dinsdag voordat we Maddox van school halen. Even een momentje voor ons samen!

2019-01-26-13.19.30

Een leven zonder Debbie kan ik me eigenlijk niet meer voorstellen. We zijn al ruim tien jaar vriendinnen en ook al lopen we de deur niet bij elkaar plat, als we elkaar zien is het altijd goed en gezellig. Vaste prik inmiddels is dat we afspreken in Amstelveen, gaan lunchen bij Le Pain met een warm croissantje met ham en kaas en wentelteefjes. Goede latte macchiato erbij en daarna zijn we klaar voor een rondje langs de winkels. Voorheen werden er outfitfoto’s geschoten en geshopt; inmiddels wordt er vooral veel gekletst en gelachen.

Mooi om hier even bij stil te staan! Er zijn veel mensen die januari een eeuwigheid vinden duren; ik denk alleen maar ‘is het alweer februari?!’ Er komen de komende tijd een hoop leuke dingen aan dus ik denk dat ik iedere maand wel zo’n lijst met hoogtepunten wil gaan maken. Omdat het soms nodig is om te beseffen wat voor leuke momenten je allemaal beleeft en om dat goed voor ogen te houden, ondanks de vermoeidheid en de nachten die vaak roet in het eten gooien.

Ik zie jullie volgende maand weer voor een nieuw overzicht!

Wat was voor jou een hoogtepunt van de maand?

Share:

4 Reacties

 1. 3 februari 2019 / 11:23

  wat een leuke en fijne hoogtepunten meis. ik heb er deze maand even geen want het is hier alleen maar griep griep en nog eens griep

 2. Mar
  3 februari 2019 / 12:57

  Mijn hoogtepunten deze maand waren toch wel mijn 1e echo toen ik 7 weken zwanger was en het vertellen van onze ouders dat ze voor het eerst opa en oma worden.
  De rest van de maand bestond uit slapen en overgeven helaas. Niet werken, niemand zien, alleen maar ziek zijn.

 3. DiDi
  4 februari 2019 / 11:25

  Mooie momentjes geweest. Leuk idee om hier eens bij stil te staan!

 4. Susan
  4 februari 2019 / 20:59

  Leuk om dit per maand te doen! Zo denk je heel bewust na over die mooie momenten.

  Ik doe af en toe een tijdje een dankbaarheidslijstje. Vooral op moment dat ik merk aan mezelf dat ik het nodig heb. Eigenlijk zou ik het iedere dag moeten doen want zodra ik begin aan zo’n lijstje leef ik die dag bewuster en denk ik na over de simpelere mooie dingen in het leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.