(~215 B)
Skylers verlanglijstje voor zijn 9e verjaardag (en de feestdagen)

Skylers verlanglijstje voor zijn 9e verjaardag (en de feestdagen)

Over 2.5 week is het zover, dan wordt Skyler alweer negen jaar. Bizar hoe snel de tijd gaat! Je knippert een paar keer met je ogen en binnen no time heb je een kind in de bovenbouw. Op deze leeftijd is het gamen onwijs interessant, maar ik ben blij om te zien dat dat bij Skyler weer een beetje begint te veranderen. Hij is weer wat meer buiten aan het spelen, zoekt zijn vrienden op en speelt met Lego. Vandaag ga ik met jou zijn verlanglijstje delen. Ik had verwacht dat het heel moeilijk zou worden, maar eigenlijk was de lijst vrij snel klaar voor dit jaar. Kijk mee!

Skyler kocht afgelopen week van zijn eigen geld het varken van Lego Minecraft. Super leuk! Hij is dol op Minecraft en ik vind het leuk om te zien dat het Lego hem ook aanspreekt. Hij vroeg eerst aan ons een Lego Star Wars set, maar hij heeft zich (gelukkig nog op tijd) bedacht: het wordt het lamadorp! Deze krijgt hij dus van ons, zodat hij een heel Lego Minecraft dorp kan gaan bouwen (zijn woorden). Aan opa heeft hij ook een set gevraagd maar welke dat wordt, is nog een verrassing.

Bij een vriendje speelt hij regelmatig het spel Plants vs. Zombies. Ik heb werkelijk geen idee wat er allemaal zo leuk aan is, maar hij heeft mijn moeder geappt met de vraag of hij dit spel voor zijn Nintendo mocht voor zijn verjaardag, haha. Die ligt al klaar en hij kan echt niet wachten.

Ik ben al een jaar groot fan van mijn AirUp waterfles en bij Skyler in de klas is het nu helemaal een hit. Een aantal kinderen heeft de fles al en Skyler wilde absoluut niet achterblijven. Hij pakt regelmatig die van mij en wilde heel graag een eigen AirUp fles in lichtblauw. Deze krijgt hij van Kees en Kitty voor zijn verjaardag. Leuk verjaardagscadeau!

Vorige week had Skyler een partijtje en toen bestelde ik een superleuke Lego-set: de 3-1 fantasie boswezens. Dat vind ik altijd heel leuk omdat ze dan meer kunnen met de set en er langer plezier van hebben. Toen het pakketje binnenkwam, riep Skyler gelijk: ‘oh, die vind ik ook leuk! Mag deze set op mijn lijstje?’ Zo gezegd, zo gedaan. Van vrienden krijgt hij deze cadeau!

Als ik ergens een schurfthekel aan heb, is het aan geld uitgeven binnen een game. Ik vind dat altijd zonde van het geld en ik geef dan ook nooit geld aan Skyler om dit te kopen. Alleen als hij een giftcard krijgt mag hij ermee doen wat hij wil. En het zal je dus niet verbazen dat hij een giftcard voor Roblox op zijn wensenlijstje heeft staan, haha. Hij krijgt dit van vrienden en ook voor Sinterklaas zal het op zijn lijstje belanden.

Het nieuwe boek van Rutger en Thomas! Skyler heeft het eerste boek al en het tweede boek staat momenteel op zijn lijstje. Misschien krijgt hij deze van iemand voor zijn verjaardag; anders zet ik hem op het lijstje voor Sinterklaas.

Voor de rest staan er nog een paar andere dingen op zijn verlanglijstje die waarschijnlijk doorgeschoven worden naar de feestdagen. Zoals:

De vossenhut van Lego Minecraft

De kleinere Lego Minecraft sets. Deze vind ik ideaal voor in zijn schoen of als klein cadeautje erbij.

Een nieuw Pokemon spel voor zijn Nintendo Switch (komt halverwege november uit)

Minecraft pyjama

Nintendo Switch controller van Pokemon

Pokemon knuffel Riolu

Lego City wegplaten om zijn stad uit te breiden. Deze kocht ik vorig jaar goedkoop bij Kruidvat dus ik ga de aanbiedingen zeker weer in de gaten houden.

Minecraft nachtlampje (ontdek je het patroon van zijn interesses?)

 

Delen:
Secured By miniOrange