(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Nieuwe hit hier in huis: dokterset van Little Dutch

Nieuwe hit hier in huis: dokterset van Little Dutch

We hebben inmiddels al héél veel speelgoed van Little Dutch in huis en eigenlijk is alles wel een hit te noemen. Zo wordt er al ruim een jaar heel fanatiek met de regenboog gespeeld, wordt de autogarage er regelmatig bij gepakt die we al anderhalf jaar in huis hebben en Maddox speelt heel erg vaak met de speelkoffer die hij van Sinterklaas heeft gekregen. Het enige dat niet helemaal aanslaat is de kassa. In het begin was dat leuk, maar momenteel wordt daar vrij weinig mee gedaan. Ik ben zelf ook echt dol op het merk en vind alles mooi. Het liefst had ik Maddox voor zijn verjaardag ook nog eens het poppenhuis gegeven en als het aan mij ligt, was ook de werkbank in huis. Maar ja, het houdt een keer op met al dat (grote) speelgoed en de kinderen hebben inmiddels wel genoeg. Toch ben ik weer overstag gegaan na wekenlang te hebben gekeken en getwijfeld te hebben ‘zal ik wel, zal ik niet?’ Bij Prénatal zwichtte ik toch voor de dokterstas en dat was direct een schot in de roos.

Het houten speelgoed van Little Dutch vind ik betaalbaar en kwalitatief erg goed. Voor een redelijke prijs heb je prima hout speelgoed, in tegenstelling tot veel dure merken die ook verkrijgbaar zijn. Het ziet er mooi uit en Maddox speelt er graag mee. Zo ook met de dokterstas. Hij was de laatste tijd al vaker met ander speelgoed aan het doen alsof ‘ie dokter was. We moesten dan ons mond open doen, hij ging alles goed bekijken en met een klein hamertje wilde hij je helemaal gaan onderzoeken, haha. Dat ik met deze set punten zou gaan scoren, was wel een ding dat vrij zeker was. Inmiddels hebben we het een week in huis en Maddox is er dolgelukkig mee. Iedereen moet gaan zitten en dan komt dokter Maddox met zijn tas aan gelopen om je vol te plakken met pleisters, te luisteren, je medicijnen te geven en je zo dus op te lappen. Súper lief.

De set bestaat uit een stoffen tas met daarin vier pleisters met klittenband, twee strips met pillen (die er voor de rest niet uit gedrukt kunnen worden waardoor de set prima geschikt is voor kleinere kinderen), een thermometer, spuitje, tube zalf (zalvie is bij ons in huis natuurlijk wel een begrip), stethoscoop, reflexhamer (wel oppassen want Maddox slaat regelmatig ‘iets’ te hard), bloeddrukmeter, otoscoop met een klein gaatje en een doktersmuts. Ik mis eigenlijk nog wel een doktersjas, maar Hema verkoopt dus een geweldig exemplaar dat prima bij deze set past. Die komt zeker nog bij zijn set als ik er tegenaan loop.

Al met al is dit een fantastische speelset die ik zeker kan aanraden. Maddox is nu drie en ik vind dit een perfecte leeftijd voor deze dokterstas. De set van Little Dutch kost 24,95. Hij is inmiddels uitverkocht bij Bol, Prenatal en Babypark, maar ze verkopen Little Dutch in veel winkels en op hun eigen website. Bovendien worden de voorraden altijd snel weer aangevuld. Zeker de moeite waard om deze set te onthouden voor verjaardagen, feestdagen of zomaar.

Share:

2 Comments

  1. 25 juni 2020 / 06:29

    Wat een leuke dokterstas! Ik had het al gezien in je diary dat Maddox er graag mee speelt. Mijn dochter heeft al een tijdje een dokterskoffertje en daar wordt ook bijna iedere dag mee gespeeld. Zij houdt heel erg van samen spelen en dus ook van rollenspellen.

  2. DiDi
    25 juni 2020 / 11:14

    ah die is echt leuk!