(~215 B)
Kleding voor naar kantoor: 10 favorieten

Kleding voor naar kantoor: 10 favorieten

Inmiddels werk ik alweer een maand op kantoor. Ik vind het heerlijk om weer buitenshuis aan de slag te kunnen en te werken met mensen om me heen. Veel leuker nog dan ik in eerste instantie dacht. Het eerste magazine waar ik aan heb meegewerkt is naar de drukker en ik ben sinds tijden weer eens écht trots op mijn werkzaamheden. Dat voelt goed. Ik had op dit moment geen betere keuze kunnen maken. Ik werk in een prachtige werkomgeving, waar ook regelmatig vergaderingen van externe partijen plaatsvinden. We hebben te maken met hospitality en ondanks dat ik zelf mag beslissen wat ik aantrek, voel ik toch ergens de behoefte om er redelijk netjes bij te lopen omdat iedereen dat doet. De sportleggings en hoodies zijn verleden tijd, haha. Een jurkje of een jeans met een leuke trui draag ik nu, maar ik heb ook eigenlijk wel mooiere tops nodig. Ik ben dan ook flink aan het speuren naar blouses voor dames, aangezien ik veel van mijn blouses aan mijn moeder heb gegeven omdat ik het nooit droeg. Zal je altijd zien…

Een tijd geleden kocht ik een nettere broek die draagt als joggingbroek, dat vind ik súper fijn. Voor de rest kan ik prima mijn zwarte jeans aan en loop ik vrij vaak in een jurk. Die heb ik genoeg! Het is wel leuk dat ik op deze manier mijn kast weer een beetje herontdek en ook mijn mooie tassen weer bijna dagelijks gebruik. De weken voordat ik begon liep ik in niks anders dan sportkleding. Zoals altijd ben ik dol op online shoppen en gooi ik vaak mijn virtuele mandje vol. Ik hou nu wel in mijn achterhoofd dat het dus geschikt moet zijn om te dragen naar kantoor. Ik heb tijdens het schrijven van dit blog bijvoorbeeld een panterbroek aan en die haalt het kantoorpand niet, lol.

Ik ben gaan kijken en heb 10 favorieten geselecteerd. Dit zijn items die regelrecht mijn kast in mogen en die prima aan kunnen tijdens een dag werken.

Deze witte blouse is van JDY en vind ik superleuk! Lekker basic, maar daar hou ik van.

Niks wat goede denim blouses voor dames kan oplossen toch? Ik heb een blauw model in de kast, maar vind dit grijze exemplaar ook waanzinnig. Van Levi’s!

Een toffe blouse van Shoeby! Lekker fleurig en toch nog netjes op een zwarte jeans. Het mag best een beetje opvallen.

Ik vind dit een heerlijke outfit! Jaren geleden droeg ik vrijwel alleen maar blazers. Dit jasje is van Object.

Ik ben een jurkenfan en dit exemplaar is netjes en tof door de geometrische print. Love it. Hij is van anytime.

Ik zou nog wel heel erg graag zo’n zwart basic jurkje willen hebben, dat mooi aansluitend valt en gemaakt is van een ribstof. Deze is van WE en ziet er perfect uit.

Dit pak! Love it! Van Garcia en hoog op mijn lijstje. Ik vind dat een pak -voor mij- altijd een twist moet hebben. Deze kleur en oversized fit is perfect.

Ik vind een nette broek prima om te dragen, maar het moet wel een beetje speels zijn. Elastieken band, iets wijdere pijpen, te combineren met gympen bijvoorbeeld. Deze broek is van WE!

Deze mooie blazer is van Modstrom en is te combineren met van alles. Heel mooi!

Ik vind dit een vet leuke jurk van Catwalk Junkie, natuurlijk mede door de kleur. Dit is prima te dragen bij ons op kantoor. Lekker fleurig!

Betaald partnerschap met Wehkamp.

Delen:
Secured By miniOrange