Dit is Maddox’ traktatie (tip voor cadeauzakjes!)

Dit is Maddox’ traktatie (tip voor cadeauzakjes!)

Ik ben geen knutselmoeder en ik ben al helemaal niet zo creatief dat ik het meest mooie Kerstdiner of de leukste traktatie in elkaar zet. Afgelopen jaren heeft Kitty ons nog wel eens uit de brand geholpen door bijvoorbeeld voor Skyler brandweerauto’s te knutselen of iets van Buurman & Buurman in elkaar te zetten, maar voor nu wilde ik het gewoon lekker simpel houden. Want ja die baby’s en kleuters, die hebben er niet zoveel mee. Als ze maar iets lekkers hebben, dan is het voor hen al goed. En dat vind ik ook gewoon, haha. Vorig jaar werd het een pot gevuld met discodip en daar soepstengels in gestoken met vingerpoppetjes erop. Omdat Maddox dol is op Kikker, wist ik al vrij snel dat ik daar dit jaar iets mee wilde doen.

In de supermarkt kocht ik rozijnen en knijpfruit van Zonnatura met Kikker erop. Ik weet dat rozijnen en knijpfruit het altijd goed doen en omdat Maddox’ kinderdagverblijf best streng is wat betreft traktaties, wilde ik iets geven dat ook daadwerkelijk tijdens het feestje op school opgegeten mocht worden. Van knijpfruit en rozijnen weet ik dat dat wel goed is. Ik bestelde bij Bol uitdeelboekjes van Kikker en moest dus alleen nog op zoek naar traktatiezakjes.

Via Bol bestelde ik heel leuk doorzichtige zakjes met stippen erop. Vond ik een heel goed idee, tot ze eenmaal thuis kwamen. Ik had verkeerd naar de afmetingen gekeken en kreeg uiteindelijk minizakjes toegestuurd. Het doosje rozijnen paste erin, maar voor de rest was er dus geen ruimte. Beetje jammer, haha! De Action bleek uiteindelijk mijn redder in nood te zijn. Ik kocht daar voor 60 cent tien hele leuke uitdeelzakjes. Doorzichtig, met ballonnen erop en een sluitsticker met happy b-day. Hoe tof? Ze zijn groot genoeg om alles in te kunnen pakken en dus wist ik direct: dit gaat hem helemaal worden.

Omdat Maddox zijn babygroep na volgende week gedag zegt en naar de peuters gaat, wilde ik iets leuks voor de leidsters kopen. En daar is Hema dan weer goed voor! Ik kocht leuke snoeprollen als afscheidscadeautje en petit fours voor bij de koffie of thee als Maddox zou gaan trakteren. Ook wilde ik nog een herinnering namens Maddox op de groep achterlaten en om het Kikker-pakket compleet te maken, kochten we het prentenboek Kikker is jarig. Een mooie aanvulling in de doos waar ze hopelijk nog veel plezier van gaan hebben. De doos zelf kreeg ik ooit eens toegestuurd met een knuffel erin. Kwam dus nu weer heel erg goed van pas.

Knutselen kan ik dan niet, maar leuke dingen zijn natuurlijk zo gekocht. Dit was Maddox’x traktatie en Maddox was er dolgelukkig mee. Op naar de peutergroep! Enne, rennen naar de Action als je leuke uitdeelzakjes zoekt!

2019-04-29 08.21.45

2019-04-19 14.39.57

2019-04-19 14.40.03

2019-04-29 08.21.59

Share:

5 Reacties

 1. sarina
  30 april 2019 / 13:27

  Het hoeft ook niet allemaal zo uitgebreid en geknutseld. Dit is toch net zo leuk? 😀

 2. Romy
  30 april 2019 / 13:43

  Dit zijn inderdaad erg leuke zakjes!

 3. Lisette
  30 april 2019 / 17:59

  Super leuke traktatie!
  En bedankt voor de tip van de zakjes, ga morgen gelijk ff bij de Action kijken

 4. 1 mei 2019 / 09:46

  hoe simpeler hoe beter!! en ik vind het er super leuk uit zien 😀

 5. Caro
  2 mei 2019 / 08:27

  Heel leuk! Ik ben volgende week aan de beurt dus ik ga eens kijken hoe ik onze eigen draai hieraan kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.