(~215 B)
Friday Favorites #17

Friday Favorites #17

Het is weer vrijdag; tijd voor een favorietenlijstje!

Tas van Balenciaga

De laatste tijd probeer ik wat meer af te wisselen qua tassen en dat gaat de goede kant op. Ik heb zoveel mooie exemplaren in de kast en het is natuurlijk zonde als ik die niet gebruik. De afgelopen twee weken greep ik regelmatig naar de tas van Balenciaga, die ik volgens mij zo’n 12 jaar geleden met mijn ogen dicht afrekende. Ik ben er weer helemaal dol op! Voor naar mijn werk is hij perfect; voor alledaags vind ik hem toch iets te onhandig. Dan gaat mijn voorkeur meer uit naar crossbody bags. Gelukkig heb ik er daar ook genoeg van!

Leren jas van Studio AR

Qua jassen heb ik twee favorieten in de zomer: een spijkerjas en een leren jas. Vorig jaar droeg ik voornamelijk denim jasjes; nu merk ik dat ik veelal naar mijn leren jas grijp. Waarschijnlijk omdat het nog wat frisser is en ik wel een jas kan gebruiken, haha. Deze jas van Studio AR kocht ik vorig jaar, of het jaar daarvoor alweer, in de sale. Het bleek een uitstekende aankoop. De jas is ontzettend basic, te combineren met alles en het leer van geweldige kwaliteit. Ik heb jaren geleden een fijne leren jas van Scotch & Soda gehad, maar uiteindelijk werd deze te groot. Ik vond dat zó erg. Inmiddels is dit een hele goede vervanger. Ik draag hem met heel veel plezier!

ILLENIUM & Teddy Swims – All That Really Matters

Momenteel zit ik helemaal in mijn Anouk-bubbel, bekijk ik de filmpjes die ik maakte tijdens haar concerten dagelijks en luister ik in de auto nog steeds Deena & Jim. Maar de afgelopen week ontdekte ik ook dit nummer. En ik kan het gewoon niet droog houden. Ik vind de stem van Teddy Swims ontzettend mooi en dit nummer doet veel. Laatst kwam hij voorbij op mijn Spotify toen ik in de sportschool zat en moest ik gelijk een nummer verder omdat ik het niet kon aanhoren zonder in huilen uit te barsten, haha. Mooi wat muziek kan doen. Groot favoriet op dit moment. Maar wel met een kanttekening: ik moet het niet op bepaalde momenten luisteren, want dan ben ik niks meer waard.

Mijn bijbel

Ik heb er al veel woorden aan vuil gemaakt, maar afgelopen week bleek dit toch wel weer een groot favoriet: mijn Mumplanner in de Louis Vuitton deskagenda. Na jaren switchen van planners, gebruik ik nu al bijna een jaar niks anders dan dit. Ik moet wel eerlijk zijn: ik merk dat ik het agendagedeelte weinig gebruik, ondanks dat ik het wel wekelijks invul. Ik heb mijn telefoon met alle afspraken en daar grijp ik veel naar terug. Maar deze agenda is zoveel meer dan dat. Alles voor mijn werk, alles voor mijn blog, alle financiële dingen, alle persoonlijke informatie, adressen, bloginkomsten, notities, snelle krabbels, lijstjes. Mijn hele leven zit zo’n beetje hier in. Omdat ik momenteel een warhoofd ben en veel vergeet, zou ik niet zonder dit boek kunnen.

Wijde jeans van Catwalk Junkie

Ik ben op dit momenteel helemaal dol op wijde broeken. Van by-bar heb ik twee heerlijke wijde ‘pantalons’ die ik al eerder liet zien, maar ook de wide leg jeans van Catwalk Junkie draag ik ontzettend graag. Ik kocht een zwart exemplaar bij Reality Mode in Almere en inmiddels heb ik ook een lichtblauwe variant in huis. Gemakkelijk op de goede lengte te knippen (echt!) en zit echt heerlijk. Ik zit op dit moment helemaal in een broekenfase en pak óf de broeken van by-bar, óf de broeken van Catwalk Junkie uit de kast. Echt een aanrader.

 

Delen:
Secured By miniOrange