(~215 B)
Friday Favorites #11

Ja ja, tijd om weer favorieten met jullie te delen. Nummer 11 alweer! Kijk mee naar de favorieten van deze week.

Tasjes van Uniqlo

Elke keer als ik met Raymond naar een concert of festival ga, vertelt hij me dat ik mijn dure tas volgende keer thuis moet laten. Hij vindt het vreselijk om te zien dat ik die tassen helemaal volprop en dat ik riskeer dat deze vies wordt. Als ik hem dan naast me neerzet, zie ik hem alweer hoofdschuddend kijken. En alsof het universum me iets wilde vertellen, zag ik een week voor Paaspop een advertentie van Uniqlo op Instagram over dé welbekende lichtgewicht schoudertasjes. Ze komen veel voorbij op sociale media, worden al veelvuldig gekopieerd en Uniqlo adverteerde met hun nieuwe kleuren. Ik ging voor de bijl en klikte na lang twijfelen de zwarte en beige in mijn mandje. Geen kleur; wel lekker basic. Naar Paaspop liet ik Louis thuis en ging de zwarte tas van Uniqlo mee. En dat was de bom! De tas is súper licht, waardoor je hem niet eens voelt over je schouder. Er past veel in en het is gewoon de perfecte tas om mee te nemen naar dit soort evenementen. Helemaal voor 14,90. Nou ja, hij is zelfs zo fijn dat ik hem vaker heb gebruikt dan alleen naar Paaspop. Absoluut een musthave en met het oog op de festivals die eraan komen, een grote tip voor jou!

Eiwitreep van ESN

Ik ben altijd op zoek naar vullende, lekkere tussendoortjes en een tijd geleden ontdekte ik ESN. De eiwitlimonade tipte ik al eerder en nu ben ik ook overstag met de eiwitrepen. Ik vind veel eiwitrepen niet te hachelen, maar deze van ESN is echt de bom. Deze nieuwe is de Dark Cookie en hij smaakt waanzinnig. Veel sportinfluencers zeggen dat het lijkt op Milka Oreo maar daar ben ik het niet mee eens. Milka Oreo is freaking lekker, maar in niets te vergelijken met deze reep. Hoeft ook niet. Deze eiwitreep is van zichzelf gewoon heel smakelijk, vult goed en zit bomvol eiwitten. Absoluut een prima tussendoortje waar ik van geniet. Een goed alternatief voor een reep Milka an sich. Maar Milka zal het altijd winnen. Dus de mensen mogen stoppen met doen alsof je een Milka-reep eet met deze eiwitreep, dat is gewoon niet waar haha. Als je Milka Oreo wil, haal dan gewoon Milka Oreo.

Het magazine van Brenda Kookt

Ik hou niet van koken en kookboeken liggen hier te verstoffen. Ik maak wel vaal dezelfde dingen en ben niet zo’n type die elke zondag met kookboeken klaar gaat zitten om een weekmenu te maken. Zoals ik al eens met een vriendin besprak: ik kook niet, ik maak eten, haha. Er is maar één iemand waar ik de recepten van kan handelen en waar ik af en toe wel voor wil zitten: Brenda Kookt. Ik heb al regelmatig iets uit haar boeken gemaakt en ze heeft nu voor de tweede keer een leuk magazine. De eerste kreeg ik opgestuurd; deze tweede kocht ik zelf omdat ik er heel blij van word. Simpele recepten zonder al te veel poespas. Gewoon recepten die je na je werk nog wil klaarmaken. Voor tien euro hartstikke leuk om te hebben liggen. Uit dit magazine gaan zeker wat recepten op ons roulatieschema. Ik kocht hem zelf bij AH, maar hij zal in verschillende winkels verkrijgbaar zijn. Ook op haar website, waar tevens nog meer tijdschriften zijn aangekondigd. Ik wacht zeker op de vakantierecepten!

Friendaholic van Elizabeth Day

Opeens zie ik overal boeken over vriendschappen. Dat moet vast zo zijn. Ik las laatst ‘Even goede vrienden’ uit, die ik gisteren in mijn boekenoverzicht deelde. Afgelopen week ben ik begonnen in Friendaholic, een boek van Elizabeth Day dat ik al even had liggen. Ik ga heel langzaam door dit boek heen, want ik vind het ontzéttend leuk. Hier wil ik extra van genieten. In Friendaholic gaat Elizabeth Day op zoek naar antwoorden. Ze put uit eigen ervaring en leert ons dat geen enkele vriendschap hetzelfde is. Van ghosting tot frenemies tot de invloed van social media en de impact van levensveranderende gebeurtenissen — Elizabeth onderzoekt alle mogelijke elementen die van invloed zijn op vriendschap. Absoluut een groot favoriet afgelopen week!

Mijn hoekje in huis

In het boek hierboven staat op de eerste bladzijde al een zin waar iedereen over moet nadenken: wat is je passie, afgezien van werk en gezin?

Nou, die van mij hoef ik na al die jaren niet meer te vertellen. Je kunt er lacherig over doen, je hoeft het niet te begrijpen, je mag me knettergek vinden of obsessed (dat laatste is wel waar). Je zal je afvragen wat ik dan zo leuk vind en waarom ik dezelfde show tien keer achter elkaar wil zien. Het enige wat je hoeft te weten, is dat het míjn passie is. Mijn liefde. Er is niets waar ik meer van geniet dan van vooraan staan en genieten van Anouk. Geen werk, geen kinderen, geen gezeik, geen zorgen. Alleen maar muziek. En ik vind het waanzinnig lief van Raymond dat hij me begrijpt. Dat hij me support, regelmatig met me mee is en me in mijn waarde laat om dit. En dat hij voorstelde om deze hoek te maken. Dat kan alleen maar liefde zijn. Een groot favoriet, al weken; dit hoekje in huis.

Tot volgende week!

Delen:
Secured By miniOrange