(~215 B)
Favorieten van maart en april, van de jongens!

Favorieten van maart en april, van de jongens!

Voor mij waren er niet echt favorieten in de afgelopen maand. Mijn gelezen boeken deel ik later en qua kleding was er niet echt iets dat er dusdanig uitsprong, om het met jullie te delen. Maar bij Skyler en Maddox was dat wel het geval! Afgelopen maand, en een beetje in maart, waren er genoeg dingen die opeens groot favoriet waren. Een favorietenlijstje van de jongens, dit keer!

Schoenen van Zara

Maddox is dol op nieuwe schoenen en word altijd weer blij als hij een nieuw paar aan zijn voeten heeft. Maar er is één paar dat favoriet is de afgelopen twee maanden, en dat zijn deze gympen van Zara. Hij is er zelfs zo blij mee, dat er vorige week een nieuw paartje binnenkwam zodat ik de oude weg kon gooien, haha. Die waren echt enorm afgetrapt. Ze zijn tof om te zien en door het elastiek krijgt hij ze gemakkelijk zelf aan. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en 29,95. Zeker een aanrader!

Boeken van Dog Man

Skyler heeft helemaal niks met lezen, dus het is altijd even zoeken naar de juiste boeken. Hij heeft een tijd de boeken van Stinkhond gelezen en vindt De Waanzinnige Boomhut erg leuk, maar op dit moment zijn de boeken van Dog Man favoriet. Zo erg, dat hij ’s avonds zelfs vrijwillig gaat lezen en een nieuw boek wilde voor mee op vakantie. Het grappige is dat ik in de herfstvakantie dit boek meenam naar Bakkum en dat hij er toen niks van wilde weten. Maar opeens is het een hit op school onder de jongens en leest hij ze achter elkaar uit. Aanrader dus, als jij nog op zoek bent naar een leuk boek voor jouw zoon of dochter in de leeftijd 8-10 ongeveer.

Playmobil politieauto

Een tijd geleden ben ik heerlijk met Maddox op pad geweest. Ik kocht mijn Apple Watch, we hadden een koffie- en appelsap date en van zijn geld uit de spaarpot mocht Maddox iets moois uitkiezen. Eenmaal in de speelgoedwinkel wist hij precies wat hij wilde hebben: een politieauto van Playmobil. Ik zag al dat hij wat geld tekort kwam dus bij de kassa heb ik heel stiekem gezegd dat ik de rest bij zou pinnen, terwijl hij denkt dat hij het helemaal zelf gekocht heeft. Dolgelukkig is hij ermee en tot de dag van vandaag speelt hij er élke dag mee. Playmobil is sowieso een hit hier in huis en in combinatie met zijn andere auto’s en politiebureau kan hij zich uren vermaken.

Gympen van New Balance met klittenband

Skyler heeft onwijs moeilijke voeten. Breed met een hoge wreef en níks zit hem lekker qua schoenen. Ik koop af en toe eens iets nieuws, maar negen van de tien keer kan ik dat terugsturen of -brengen omdat het pijn doet bij hem. Maar gelukkig is er één paar dat wel altijd goed zit: New Balance gympen met klittenband. Hij heeft al heel wat paren versleten en inmiddels staat er weer een nieuw paar New Balance op hem te wachten. Vaak bestel ik ze bij Omoda, maar ik heb ze nu in de outlet gekocht in Halfweg. Echt een aanrader deze schoenen! Ze zijn in een extra wijd model te koop en dat zit Skyler gelijk de eerste dag goed.

Spiderman verkleedpak van H&M

Voor een feestje op school mochten de kinderen verkleed en terwijl Skyler daar niks mee heeft, wist Maddox direct hoe hij naar school wilde: als Spiderman. Ik ben gaan rondsturen naar een pak dat kwalitatief nog een beetje oké was voor het geld dat je ervoor moet neertellen en kwam uit bij de H&M. Inmiddels is het pak groot favoriet. Het ging aan tijdens het feest, maar ook gewoon in huis draagt hij het vaak. Zelfs toen hij ziek was, leefde Maddox helemaal op toen hij het verkleedpak even aan had, haha. Het is fijn dat er een masker bij zit, dat het gezicht tot de helft bedekt. Zo hebben ze hun mond nog vrij en dat is toch prettiger dan iets helemaal over je hoofd. Althans, als ik Maddox mag geloven. Het is deze. Tipje!

Hoodies van Naruto van Zara

Een paar weken geleden was ik met mijn moeder bij de Zara in Hoofddorp. Naast de gympen die ik voor Maddox meenam, shopte ik ook een sweater voor Skyler. Hij is altijd dol op hoodies, vindt de kleur roze altijd mooi en een print doet het bij hem altijd goed. Ik viel voor de kleur en de toffe print en nam hem mee. Eenmaal thuis had ik blijkbaar punten gescoord want ‘mama, je hebt een trui van Naruto gevonden! Ik ben zo blij!’ Ik had geen idee waar hij het over had, maar het was een schot in de roos. Het blijkt zo’n hit, dat er inmiddels nog vier kinderen uit zijn klas dezelfde hoodie hebben gescoord, haha. Ik heb hem inmiddels ook in het groen voor hem gekocht en hij is helemaal in de wolken.

Pyjama van Paw Patrol van H&M

Toen ik die gezellige dag met Maddox had in Hoofddorp, liepen we ook de H&M nog even binnen. Daar liep ik een rondje en kwam Maddox opeens tevoorschijn met een pyjama van Paw Patrol. Hij wilde hem passen en daarna zelfs aanhouden, zo mooi vond ‘ie hem. Die ging dus mee naar huis! Inmiddels is het wat warm aan het worden, maar hij wil hem iedere avond aan. Als hij aan de waslijn hangt, gaat hij zelfs kijken of de pyjama al droog is, haha. Ik heb liever niet dat hij hem nu aandoet, nu het in zijn kamer wat warm wordt. Hij krijgt snel jeuk en last van zijn eczeem. Maar ja, vertel hem dat maar met die coole pyjama. Na de vakantie ga ik met hem weer naar de H&M en dan mag hij een iets luchtigere pyjama gaan uitkiezen, in de hoop dat we deze dikke even een paar maanden in de kast kunnen laten liggen, haha.

Delen:
Secured By miniOrange