(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Favorieten van de maand juli

Favorieten van de maand juli

Het is alweer even augustus maar jullie hebben mijn favorieten van juli nog tegoed. In juli waren we drie weken op vakantie en dus ben ik vooral gaan kijken naar de items die tijdens de vakantie favoriet waren. Ik heb een aantal leuke dingen verzameld!

De Kobo Libra

Zonder een e-reader heb ik eigenlijk geen vakantie. Het is voor mij hét moment om mijn werk en telefoon helemaal los te laten en me te verliezen in een paar goede, mooie, spannende of gezellige boeken. Mijn schermtijd gaat altijd met 50% naar beneden en ik kan zo vijf boeken tijdens een trip weglezen. Heerlijk! Mijn leesplezier was even weg omdat ik een e-reader had die constant vast liep, maar inmiddels ben ik in het bezit van de Kobo Libra en hebben we al heel wat uren samen doorgebracht. Ik vind de e-reader ontzettend fijn, de knoppen zijn heel handig en hij werkt lekker snel. Absoluut een aanrader!

Nike short

De laatste maanden ben ik behoorlijk goed bezig met sporten. Nog steeds wandel ik vrijwel dagelijks, maar daarnaast ben ik ook zo’n drie a vier keer per week in de sportschool te vinden. Ik begin er ontzettend veel plezier in te krijgen en het zit inmiddels goed in mijn systeem om op vaste momenten in de week naar de sportschool te gaan voor cardio- en krachttraining. Omdat het zo verschrikkelijk warm was en ik ook voor onze vakantie al een paar keer liep te zweten in een lange, zwarte sportlegging, vond ik het tijd worden voor een short om in te sporten. Mensen die mij al langer volgen weten dat dat voor mij een drempel is en dat ik een tijdlang niet met blote benen durfde te lopen, laat staan te gaan sporten. Momenteel voel ik me prima in jurkjes en korte broeken, maar tijdens het sporten voelde ik me nog wel een beetje onzeker. Toch weerhield me dat niet om een short te kopen en het werd dit leuke broekje van Nike met panterprint. Ik heb hem nu al vaak gedragen en ik kan zeggen dat ik het heerlijk vind! Lekker luchtig, prima om in te sporten en het staat leuk. En nee, niemand die me raar aan kijkt want we zijn tenslotte allemaal met onszelf bezig in de sportschool. Fijn dat ik het heb aangedurfd, want inmiddels is mijn tweede short ook al in huis en wil ik met deze temperaturen niks anders meer.

Kleine tas van Fabienne Chapot

Vlak voor de vakantie kreeg ik mijn bestelling van Fabienne Chapot binnen, met daarin een prachtige tas. Een klein model met print en daarin drie vakjes voor je spullen. In eerste instantie dacht ik wel ‘oei, misschien is ‘ie iets te klein voor mijn spullen’, maar ik had hem mee tijdens de vakantie en vond hem héérlijk. Alles wat ik nodig had paste erin en de print paste prima bij al mijn outfits. Mijn tas van Louis Vuitton blijft absoluut mijn all time favorite, maar dit is een heel fijne tas om mee af te wisselen. Heel erg blij mee en al goed ingewijd.

Telefoonhoesje met ketting

In datzelfde pakket van Fabienne Chapot zat ook een telefoonhoes mét ketting. Ik had deze al een tijdje op het oog maar vroeg me af of de ketting wel iets voor mij zou zijn. Ik moet zeggen dat ik inmiddels gewend ben, maar wel afwissel. Zo haal ik thuis de ketting eraf omdat ik het nogal veel vind aan de telefoon en het veel geluid maakt omdat het geen stoffen bandje is. Maar zodra ik ga wandelen, klik ik hem aan mijn telefoon. Zo fijn! Ik heb dan geen tas mee en wil ook niet constant met mijn telefoon in mijn handen lopen. Tijdens deze zomerse maanden heb ik eigenlijk ook geen zakken en dan is het ideaal dat ik de telefoon over mijn schouder kan dragen. Ook als ik de jongens naar school breng en voor de rest niks mee heb is dit erg prettig. Het gouden kettinkje maakt het ook nog eens heel erg mooi dus ik ben blij met deze uitvinding.

iPhone 11

Ik mocht al een tijdje mijn telefoonabonnement verlengen maar twijfelde steeds wat ik moest doen. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een andere provider mét nieuwe telefoon, en wel de iPhone 11. Ik zag het niet zo zitten om honderden euro’s bij te betalen en wilde toch een goede stap vooruit maken, aangezien ik de iPhone 8 Plus nog had. De iPhone 11 was dan de meest verstandige keuze en deze heb ik nu een maand in gebruik. Ik vind hem fantastisch en vooral omdat ‘ie goede en mooie foto’s kan maken. Daar gebruik ik hem immers veel voor. Bellen doe ik eigenlijk nooit, haha. Hij werkt weer lekker snel, ziet er goed en mooi uit en het scherm is perfect. Ik ben blij met mijn keuze!

Delen:
Secured By miniOrange