(~215 B)
Dit zijn de cadeaus die wij geven met Sinterklaas

Dit zijn de cadeaus die wij geven met Sinterklaas

Normaal ben ik altijd redelijk lastminute met cadeautjes kopen voor de feestdagen. Maar nu ik overal berichten zie met ‘uitverkocht’, ‘bestel snel’ en ‘levertijd onbekend’ raakte ik toch een beetje in de stress. En dus veegde ik donderdagochtend mijn agenda leeg en vertrok ik na het sporten richting Hoofddorp om Sinterklaas-cadeaus te shoppen. Ik bestel altijd online maar onder het mom van ‘support your locals’ wilde ik toch wel even richting de winkels, zo net voor de nieuwe maatregelen. Ik wist wel een beetje wat te kopen en had al wat dingen thuis. Tijd om te gaan en dingen in te slaan. Het is iets meer geworden dan we voor ogen hadden, maar we vieren zelf nooit Kerst met cadeaus. Ik vond dit daarom prima.

Voor Maddox weet ik het altijd wel. Hij heeft een heel brede interesse en is dol op Paw Patrol, leerzaam speelgoed, tekenen, spelletjes, auto’s, etc. Hij had één grote wens: een hijskraan die je kunt besturen. Nu vind ik dat echt het meest afgrijselijke speelgoed dat er bestaat, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om dat niet voor hem te halen. Hij zegt serieus al sinds het begin van dit jaar dat hij dat echt héél graag wil hebben en toen het niet tussen zijn verjaardagscadeaus zat, kregen we te horen: ‘dan hoop ik zo erg dat Piet dat voor me meeneemt!’

Voor Skyler vond ik het lastig. Hij is echt heel erg van het gamen en heeft zo zijn favoriete spellen. Bovendien is hij afgelopen weekend jarig geweest en heeft hij al dingen gekregen die op zijn lijst stonden. Qua speelgoed wist hij het zelf ook niet. Als we Lego halen vindt hij het de bom om alles in elkaar te zetten, maar daarna verdwijnt het in de kast of op Maddox’ kamer. Uiteindelijk is het me gelukt om wat leuke dingen te vinden waar hij zeker weten blij mee gaat zijn.

Ik kreeg de vraag of ik onze lijst met jullie wilde delen en aangezien ik nu lekker op tijd ben en het nog ter inspiratie kan dienen, doe ik dat heel graag. Naast deze cadeautjes kopen ook opa en oma nog wat spullen. Ik weet dat daar voor Skyler een sporttas van Knolpower tussen zit, een boek van Minecraft en een koptelefoon van Mario voor Maddox. Ik weet niet wat de rest gaat worden, dus dat neem ik niet mee in deze lijst. Nou, kijk mee!

Skyler

Ik wilde voor allebei de jongens een adventskalender om op 1 december in de schoen te doen. Ze zetten niet zo vaak hun schoen (twee of drie keer in totaal), dus een iets groter cadeau vonden we niet zo erg. Voor Skyler koos ik toch voor een kalender van Lego, omdat dat voor zijn leeftijd het meest leuk is, denk ik. Het werd de adventskalender van Marvel de Avengers.

Skyler is echt heel erg goed in rekenen en inzichten, dus dit leek me heel erg leuk voor hem. Ik vond deze 999 games brain schatkaarten bij Kruidvat.

Hij heeft al een hoodie van Knolpower en iedere keer als deze uit de was komt, moet hij hem direct weer aan. Hij is dol op hoodies en helemaal als het in een game/Youtube thema is. Hij draagt eigenlijk niks anders, haha. Deze nieuwe hoodie van Knolpower moesten we dan ook hebben voor hem! Ik stond in de virtuele wachtrij toen ‘ie gelanceerd werd, dus hoop dat hij hem tof vind, haha.

Ik heb even deze afbeelding hierbij geplaatst want wat ik gekocht heb, kan ik online niet vinden. Het gaat om een magazine van Roblox van 7,95 met daarin de beste games van 2021. Skyler vindt Roblox leuk en hij vindt het fantastisch dat hij steeds nieuwe spellen ontdekt. Bij de Spar op Bakkum zat hij door dit magazine te bladeren en toen mocht hij hem niet meenemen. Dat komt natuurlijk omdat Sinterklaas hem komt brengen 😉 Ik denk dat dit nog een schoencadeau wordt.

Skyler is dol op honden en zou het liefst een puppy willen, haha. Ik hoop dat hij genoegen neemt hiermee! Hij is dol op kleedjes en knuffels, dus ik denk dat deze (dit?) snuggle plaid wel een schot in de roos gaat zijn. Heerlijk voor op de bank.

Toen ik laatst met Stonne stond te praten over dat ik het echt niet wist voor Skyler qua cadeaus, kwam ze met het idee een bluetooth speaker te kopen. Dat vond ik tof! Skyler zit vaak op zijn kamer en luistert muziek via Youtube. Hoe leuk dat ‘ie dat nu via zijn eigen speaker kan doen? Ik heb deze speaker van Denver gekocht. Vond ik wel tof voor zijn kamer!

Als laatste een actiefiguur van Fortnite. Ik ben er zelf niet zo weg van, maar wilde hem toch iets geven qua speelgoed. We willen immers dat ‘ie iets vaker gaat spelen en toen we met hem in de speelgoedwinkel waren, was dit wat ‘ie aanwees.

Maddox

Ook voor Maddox begon ik met de adventskalender voor 1 december. Het is de kalender van Playmobil geworden. Dat is en blijft een hit hier in huis en het is leuk te combineren met de spullen die hij al heeft.

Maddox speelt graag met het Lego van Skyler en haalt ook steeds alles uit elkaar. Ik wilde voor hem een eigen setje kopen en het is deze mini duikboot van Lego geworden! Speciaal voor 4-jarigen met iets grotere stukken.

Bij Kruidvat hadden ze leuke acties op speelgoed en dat is het voordeel als je er een beetje op tijd bij bent. Dat je al deze acties nog mee kan pakken. Deze auto van Playmobil is nu uitverkocht daar, maar kostte me volgens mij 17,95. Scheelt een hoop met de prijs nu! Leuke toevoeging aan de zak van Sinterklaas.

Paw Patrol memory! Dat mag absoluut niet ontbreken want dit is een van Maddox’ lievelingsspelletjes. Ik heb een andere versie dan deze, maar daar kan ik de link niet meer van vinden. Absoluut een aanrader dit voor kleuters.

Maddox is heel leergierig en is opeens weer helemaal in de ban van TipToi. Omdat hij ook met Engelse woordjes bezig is, weet ik zeker dat TipToi ik leer Engels een schot in de roos gaat zijn. Vind dit zelf ook helemaal de bom, haha. Denk dat Skyler het ook nog wel leuk vindt. Ja, absoluut iets om naar te kijken, als je zelf ook een leergierige kleuter in huis hebt.

Zoekboeken zijn een hit hier in huis en vrijwel iedere avond doen we een zoekboek in plaats van een verhaal voorlezen. Omdat we ook helemaal in de poep-fase zitten en we het vooral heel erg vaak en grappig over poep willen hebben (veel zindelijkheidsproblemen om gehad en nu veel interesse waar alles vandaan komt), leek me dit ‘Waar is de poep’-zoekboek fantastisch boek voor Maddox. Ik weet nu al dat dit heerlijk gaat zijn, haha. Dit wordt een schoencadeau, als Skyler zijn Roblox-magazine krijgt.

En ja hoor, daar is ‘ie dan. Een mega grote bestuurbare hijskraan. Een doorn in het oog maar ik verheug me nu al op zijn koppie als ‘ie deze uitpakt. Zijn grote droom!

Delen:
Secured By miniOrange