(~215 B)
Dit stond er bij ons op tafel #5

Dit stond er bij ons op tafel #5

Het is alweer ruim een jaar (!) geleden dat ik een ‘Dit stond er bij ons op tafel’ online zette. Omdat we op doordeweekse dagen veelal hetzelfde eten, is het niet altijd even inspirerend om te zien. Omdat ik ook mega slecht ben in foodfoto’s, is het überhaupt niet echt inspirerend om te zien, haha. Maar omdat ik de laatste tijd wat nieuwe dingen op tafel heb gezet heb ik hier en daar weer eens een foto gemaakt. Het helpt ook wel dat Skyler iets beter begint te eten waardoor afwisseling meer mogelijk is. Nog steeds staat er iedere week broccoli en bloemkool op het menu (dat komt inmiddels wel een beetje mijn neus uit op de manier waarop hij dit het liefste eet) maar alles om groenten bij de kinderen naar binnen te krijgen! Om deze maaltijden heen plan ik dan hier en daar iets anders voor de afwisseling. En als het echt niet lekker gevonden wordt, dan smeer ik heel simpel een snee brood. Hebben Raymond en ik wel iets meer variatie. Ik ben daar nooit zo heel moeilijk in.

Nou, kijk mee! Nogmaals: mijn eetfoto’s zijn niet je-van-het maar ik weet dat dit soort artikelen wel altijd heel erg gewaardeerd worden. We hebben in ieder geval heerlijk gegeten en vooral de pasta met pompoen uit de oven vonden we een blijvertje!

Haha, ik begin gelijk goed met een afhaalmaaltijd. Ik had deze avond geen zin om te koken en ook Raymond wilde niks maken. Dan maar een heerlijke bak van de toko! Hier maak je me altijd heel gelukkig mee.

Ik probeerde een nieuw recept uit. Nou ja, nieuw: hutspot kennen we allemaal maar dit was een variant met geitenkaas en pecannoten. Nu ben ik zelf allergisch voor pinda’s en noten en eet ik dat niet, dus ik deed er alleen geitenkaas bij. Ik vond de combinatie mwah. Ik vond het wél heel lekker om hutspot te eten, dus dat maakte ik daarna nog een keer. Ook omdat Skyler het lekker vindt. Win!

Hier maak je Skyler dus het gelukkigst mee; bloemkool met aardappelkroketjes. Ik kan het inmiddels niet meer zien, maar het staat iedere week nog wel op het menu.

Nasi van oma op vrijdag!

Ik maakte weer iets nieuws: een pasta met pompoen en champignons uit de oven. We vonden dit fantastisch!

Ook met enige regelmaat op tafel: sperziebonen! En dan met de boemboe voor sajoer boontjes en wat rijst.

Heel lang geleden, maar Raymond wilde graag spinazie eten. Was oké, ik ben er niet heel erg weg van en had ook het verkeerde pak gekocht volgens mij. Deze bleef waterig en dat vonden we niet zo lekker.

Een pasta met paprika, courgette en gehaktballetjes. Was erg lekker!

De supermarkt had een nieuw verspakket en daar ben ik altijd wel fan van. Dit was fantastisch! De smaak was heerlijk en ik was helemaal trots, haha. Raymond bleef maar zeggen hoe lekker ‘ie het vond. Natuurlijk geen echte roti maar wel heel erg lekker om zo nu en dan op tafel te zetten.

Een gewone spaghetti van oma! We eten vrijwel iedere vrijdag nasi omdat de kinderen dat lekker vinden (en ik ook, haha), maar ter afwisseling maakte ze spaghetti. Ook heel lekker!

Delen:
Secured By miniOrange