(~215 B)
Dingen waar we in de meivakantie naar uitkijken

Dingen waar we in de meivakantie naar uitkijken

Over twee dagen is het alweer zover en begint de meivakantie. Ligt het aan mij of vliegt dit voorjaar echt voorbij? Het is gek om te denken dat we op 1 mei wilden gaan trouwen. Dat is over een kleine twee weken al. Gelukkig hebben we dit uitgesteld naar september, waardoor we meer tijd hebben om dingen te regelen. Maar ondanks dat de bruiloft niet doorgaat in deze vakantie en we vanwege deze voorzichtige plannen ook geen vakantie hebben geboekt, hebben we toch een aantal leuke dingen in het vooruitzicht. Twee jaar geleden zaten we op Bakkum; vorig jaar op Ibiza. Nu blijven we thuis.

Antoon

Vrijdag luid ik met Skyler ’s avonds de vakantie in; we gaan samen naar de film van Antoon. Hij kijkt echt enorm tegen Antoon op, dus heel erg leuk om dit samen met hem te kunnen doen. Nog even terugkijken naar de beelden van het concert in ZiggoDome, waar hij nog wekelijks over praat, maar ook gewoon Antoon beter leren kennen. Ik heb er zin in! Ook komt het doeboek uit van Rutger en Thomas. Het lijkt iets heel kleins maar Skyler vindt ze fantastisch, heeft beide boeken en dit mag natuurlijk niet ontbreken.

High tea & basketbal

Aankomende zaterdag ga ik naar het Tuinhuis om daar voor het eerst te high tea’en. Ik kom daar altijd graag, maar de high tea heb ik nog nooit geprobeerd. Ik kreeg dit cadeau van Anke en ik ben heel benieuwd! Op datzelfde moment heeft Skyler een basketbaltoernooi. Hij speelt bij Triple Threat, de basketballocatie van de man van Anouk en de kinderen. Jammer dat het tegelijk is, want de bedoeling was wel dat ik even mee zou gaan, haha. #fangirl.

Raymonds moeder

Maandag 24 april komt Raymonds moeder na vijf (!) jaar naar Nederland. We zijn de zolder aan het klaarmaken zodat ze kan blijven logeren. Ze heeft Maddox alleen als baby gezien en Skyler was ook nog heel jong. Heel erg leuk om haar weer te zien en hopelijk veel leuke dingen samen te kunnen doen. Ik ben deze dag wel de hele dag aan het werk. In de vakanties werk ik niet maar omdat we bijna naar de drukker moeten, zit ik die week vol in de correctierondes. Vind ik niet erg. Maandag werk ik op kantoor en dinsdag en woensdag doe ik de rest vanuit huis.

Maddox jarig

Woensdag is Maddox jarig! Hij wordt alweer zes jaar. Ondanks dat we nog geen plannen hebben, hoop ik er wel een leuke dag van te maken. Ik denk dat we ’s avonds met zijn vijven (wij en Raymonds moeder) uit eten gaan. Toch even stilstaan bij zes jaar Maddox in ons leven! Donderdag is het Koningsdag, de dag dat Bibi ook jarig is. Ze heeft ons uitgenodigd op Bakkum dus daar gaan we gezellig even naartoe. Op zaterdag is dan Maddox’ feestje en komen er vrienden en familie over de (vol met water gezogen) vloer. Altijd leuk. Ik heb weer een aantal heerlijke taarten besteld, regel wat hapjes en dan hebben we in de middag weer een gezellig verjaardagsfeestje.

20 jaar samen

Maandag 1 mei zijn Raymond en ik 20 jaar samen. Zo speciaal! We hebben eigenlijk nog geen plannen gemaakt, maar ik wil het ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hier ga ik dus nog even over nadenken. Geen bruiloft, maar misschien wel iets anders leuks. Op woensdag gaat Raymonds moeder weer terug naar huis. Maar gelukkig duurt het niet lang voordat we haar weer zien want ze is natuurlijk ook op de bruiloft in september.

Vakantie BSO

Maddox gaat twee dinsdagen naar de vakantie BSO en daar kijkt hij onwijs naar uit. Hij zit zo lekker op zijn plek en vraagt al weken wanneer hij nu ‘eindelijk eens de hele dag mag spelen in plaats van maar drie uur’, haha. Voor de rest hebben we nog niet echt plannen deze tweede week, maar ik geloof dat Raymond nog wat extra vrij nam om tijd te spenderen met zijn moeder en ook nog iets leuks wilde doen met de kinderen. Wie weet regel ik ook nog wel even een bioscoopbezoekje of een jumppark of iets dergelijks. Als het heel mooi weer wordt (ziet er niet naar uit), breng ik nog een bezoekje aan het strand.

Heerlijk vooruitzicht

Al met al een heerlijk vooruitzicht! Leuke dingen gepland, speciale dingen gepland en ook wat dagen waarop nog niks staat. De eerste week is het van belang dat AmstelveenZ (foutloos) naar de drukker gaat en werk ik nog zo’n 15 of 20 uur; de tweede week ben ik gewoon helemaal vrij met de jongens. Ook wel even lekker!

Delen:
Secured By miniOrange