(~215 B)
Diary: werken, logopedie & sushi

Diary: werken, logopedie & sushi

Goedemorgen! Het is weer maandag en op de dinsdag na -ik heb een plog gemaakt van die dag- laat ik jullie mijn afgelopen week zien. Kijk maar mee naar alle foto’s die ik maakte.

Maandag

IMG_8378

Beide kids hebben weer een schooldagje dus ik breng ze weg.

IMG_8379

Daarna ben ik de hele dag thuis aan het werk.

IMG_8395

Hi!

IMG_8402

Mijn bestelling van Flinders komt binnen (#gekregen) en onder andere dit kleed zat erin. Ik zal jullie later meer laten zien.

Dinsdag

IMG_8432

Ik werk een ochtend buiten de deur, ga even sporten en werk thuis nog wat. Jullie kunnen alles zien in de plog van afgelopen week en dus schrap ik de foto’s uit de diary. Anders is het zo dubbelop.

Woensdag

IMG_8475

Tijd om Skyler naar school te brengen.

IMG_8477

Ik ben een ochtendje met Maddox. Als hij slaapt werk ik nog wat en draai ik weer eens een was.

IMG_8485

Skyler uit school halen en doorlopen naar het winkelcentrum voor een kleine boodschap en een kaasstengel.

IMG_8486

Maddox in bed, Skyler spelen en ik ga nog even aan het werk.

IMG_8528

Mijn nieuwe trui van Samsoe & Samsoe komt binnen. Vind hem erg leuk!

IMG_8546

Ik maak voor Maddox wat te eten en soms hoeft het niet zo moeilijk. Ik kook dit zakje, doe er wat zoete aardappel bij en prak de hele boel door elkaar, haha.

Donderdag

IMG_8552

Weer op naar school.

IMG_8555

Maddox zit dit keer in de draagzak. Ik wissel de draagzak en kinderwagen altijd lekker met elkaar af.

IMG_8556

Jaaaa, in de herkansing! Wie kan zich herinneren dat ik hier niet naartoe kon vanwege de weersvoorspellingen en omdat ik een longontsteking had? Nu heb ik kaarten gekocht voor dit jaar en heb er zoveel zin in!

IMG_8557

Kijk, en dit vind ik extra leuk.

IMG_8559

Ik kreeg vorige week bloemen van mijn moeder. Zo mooi zijn ze nog! Ik ben bezig met opruimen, schoonmaken en wasjes draaien.

IMG_8594

En ik ben met dit mopje.

IMG_8599

’s Middags moet Skyler naar logopedie.

IMG_8600

Daarna ga ik nog eventjes wat werk doen.

IMG_8611

Homeland seizoen 3! Wat is het een toffe serie, ik blijf het zeggen.

Vrijdag

IMG_8612

Oma!

IMG_8613

Ik werk veel en heb mijn artikelen voor volgende week al af. Heerlijk zo’n voorsprongetje. En ik vertel lekker nog niet wat jullie kunnen verwachten, haha.

IMG_8614

Koffie! We doen boodschappen, halen even een broodje en kijken war winkels.

IMG_8624

Foto! Ik wil mijn Instagram een beetje opleuken met meer dan alleen mijn kinderen (ja joh!) en vraag mijn moeder om een foto te maken. Volg je me al?

Zaterdag

IMG_8626

We slapen wat uit en daarna gaan de jongens spelen.

IMG_8627

’s Middags wil ik er even uit en ga ik met Skyler naar Gelderlandplein terwijl Raymond bij Maddox blijft die in bed ligt.

IMG_8628

Outfit!

IMG_8630

Ik haal koffie en shop een bloesje bij Costes.

IMG_8632

En Skyler mag in de auto.

IMG_8634

Eenmaal thuis ben ik dat chaotische keukentje van Skyler zat. Hij stond tegen onze keuken aan en dat vind ik geen probleem als het netjes blijft, maar alles wordt maar in, op en rond het keukentje gegooid. Dus hup, naar boven. Wat een ruimte opeens zo.

IMG_8635

En dit ziet er prima uit zo.

IMG_8640

’s Avonds gaan we met vrienden en hun twee kinderen sushi eten. Maddox geniet enorm van alles en dat is fantastisch om te zien. Hij eet lekker de gebakken vis mee en eet ook een paar patatjes. So far so good ook met de krampen!

IMG_8642

Lekkerrrr!

Zondag

IMG_8650

Ik begin de dag in de sportschool. Mijn voornemen om twee keer per week te gaan hou ik lekker vol! Niet teveel en prima te doen. Afgelopen dinsdag was ik ook, maar dat staat dus niet in dit dagboek vanwege de plog dinsdag.

Het is nu zondag 13:30 uur, ik zet deze diary in elkaar en voor de rest ga ik geen foto’s meer maken. Raymond kijkt Ajax en gaat straks even fietsen met Skyler, ik plof op de bank en denk dat ik er maar eens een boek bij pak. Vanavond kijken we hoogstwaarschijnlijk Homeland seizoen drie af. Totally hooked!

Aankomende week wordt een beetje gek omdat Skyler vakantie heeft en dus de hele dag thuis is. Maddox gaat wel twee dagen naar het kinderdagverblijf en ik wil ook gewoon werken. Even kijken hoe we de dagen gaan invullen. Dat zien jullie volgende week! X

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 26 februari 2018 / 06:29

  Wat grappig .. wij waren zaterdag ook bij Kokusai eten. Zo lekker!

  Ik zit ook helemaal in Homeland, sinds ik op de bank belande met een gekneusde enkel

 2. 26 februari 2018 / 07:14

  Die sushi ziet er heerlijk uit! Ik vind het echt knap dat je zo goed vooruit kunt werken!
  Liefs

 3. 26 februari 2018 / 08:09

  Oh heerlijk dat je al ast wat hebt vooruit gewerkt. Heel handig, vooral met de vakantie van Skyler. Sushi is zo lekker, ik ben zo blij dat mij dochtertje het ook lust. Wat een goede/nette service dat je korting krijgt op je ticket voor Anouk. Heel veel plezier deze week

 4. 26 februari 2018 / 10:27

  Hahah zie ik weer die sushi lol heerlijk maar denk dat ik door en door gevreten ben eraan en krijg het echt niet meer weg!!en heerlijk zo die ruimte bij je keuken meis!! volgende keer weer rondje rennen erin oke 😀

 5. 26 februari 2018 / 10:43

  Wat een schattig mutsje van Maddox met die twee oren ;). Cute! En wat is dat speelkleed van Flinders prachtig! Ik lees er graag meer over, want ik zoek nog een kleed voor de kamer van mijn dochter.

 6. Anneleen
  26 februari 2018 / 10:50

  Knap dat je zo regelmatig sport! 🙂 Ik ben vandaag een dagje thuis en wil ook Homeland afkijken, vind het ook een heel erg goede serie! 🙂

Secured By miniOrange