(~215 B)
DIARY: sollicitatiegesprek, gezeik om foto & rampzalig etentje

DIARY: sollicitatiegesprek, gezeik om foto & rampzalig etentje

Goedemorgen! Afgelopen week was een gekke week. Ik had een sollicitatiegesprek voor een parttime job en ben lang bezig geweest met een bedrijf dat (zonder toestemming) een foto van mij en Skyler op hun website had staan bij een review voor een kinderopvang. Slechte zaak. Ondertussen is het opgelost, maar het vrat wel enorm mijn energie (en aandacht). Het gesprek met de uitgeverij ging niet door omdat de redacteur in quarantaine zat, maar uiteindelijk heb ik mijn tijd gebruikt voor Mommyhood, Briljant Baby en wat momenten voor mezelf. Ik sloot de week af met een etentje met Anke. Met haar was het gezellig maar de tent waar we zaten, was werkelijk om te huilen. Al met al een gekke week, haha.

Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Het is tijd om de jongens naar school te brengen. Ik draag deze mooie jurk van Fabienne Chapot want ik ga daarna door naar een gesprek.

Lachen om de tekening.

Ik ga naar Oosthuizen voor het sollicitatiegesprek. Ik heb er gemixte gevoelens over als ik weer naar buiten stap. Leuk werk, maar we liggen qua verwachtingen wel iets uit elkaar. We gaan het zien!

Thuis ben ik een paar uurtjes aan het werk.

’s Avonds kijken we Kopen zonder Kijken. Leuk programma en héél leuk stel deze week!

Dinsdag

We gaan weer naar school. Maddox loopt er zo bij de hele week, haha.

Ik ga door naar de sportschool.

De rest van de dag ben ik bezig voor Briljant Baby.

Woensdag

Goedemorgen woensdag! De jongens zijn naar school en ik ga weer aan het werk voor Briljant Baby.

Ik ben de hele tijd bezig met gezeik om een foto. Ik sta samen met Skyler op een website van een kinderopvangorganisatie, bij een review. Dat kan natuurlijk niet. Uiteindelijk is het opgelost en in de tussentijd heb ik  aan shoptherapie gedaan van de stress, haha. Deze jurk is van -uiteraard- Fabienne Chapot.

’s Middags gaat Skyler naar zwemles en gaan Maddox en ik even naar het winkelcentrum om wat pakketten weg te brengen.

’s Avonds zou Raymond gaan sporten maar hij blijft toch thuis. Ik besluit me snel in mijn sportkleding te hijsen voor een uurtje yoga. Geen yin, maar ashtanga yoga. Héftig! Heb er nog spierpijn van, haha.

Donderdag

Tijd om de jongens weer naar school te brengen.

Ik maak even iets af voor Briljant Baby.

En daarna ga ik eindelijk lekker schrijven voor Mommyhood.

Jaaa, Juliette van My Lovely Notebook is bevallen! Namens het team bestel ik een cadeau en laat het bezorgen. Ben zo dol op Little Dutch!

Om 15.00 uur haal ik de jongens op. Skyler gaat mee met een vriendje dus ik ga alleen met Maddox naar huis.

Vrijdag

Cheese. We gaan weer naar school.

Ik ben de ochtend met mijn moeder op pad en om 12.00 uur halen we de jongens weer op. Na het broodje gaat Skyler om 13.00 uur weer terug.

Ik moet even iets ophalen bij Anke dus dat gaan we doen.

Ik shop alvast een winterjas voor Maddox bij Zeeman.

’s Avonds gaat Raymond sporten en kijk ik de allerlaatste twee afleveringen van The Bold type. Janken dat het afgelopen is. Zó van genoten.

Zaterdag

Zaterdag ga ik sporten. Het is een korte training want na 20 minuten gaat mijn telefoon dat de proefles van Maddox voor judo een uur vervroegd is. Omdat het in onze sportschool is, komt Raymond hem snel brengen naar me toe en moet ik het sporten dus even staken. Toch een flink aantal squats kunnen doen.

Daar zijn we, judo! Hij vindt het spannend maar doet toch even mee. Hij valt alleen met zijn hoofd op de mat en daar schrikt hij van. Toen wilde hij alleen nog bij mij zitten. We gaan volgende week nog eens kijken.

Voor Skyler bestelde ik het boek van Rutger en Thomas. Valt in de smaak!

Kleuren samen. Zeldzaam moment, dus dat leggen we even vast.

Ik heb een mooie jurk aan want ik ga uit eten!

Eerst tijd voor mijn nagels. Ik wilde voor een safe nude kleurtje, maar word toch overgehaald voor dit. Like it!

Ik ga eten met Anke en we rijden naar Amsterdam.

We zitten bij George Marina en alles wat fout kan gaan, gaat fout. Plus nog veel meer. Ik heb er op Instagram al genoeg woorden aan vuil gemaakt, voor het geval je het wil lezen.

Het eten is wel lekker, maar dat weegt helaas niet op tegen de rest. Jammer. maar gelukkig hebben we het samen altijd gezellig en was het tranen met tuiten lachen in de auto toen we met een McFlurry op schoot zaten die de avond nog moest redden, haha.

Zondag

Ik blijf lekker wat langer in bed liggen terwijl Raymond met de jongens beneden is. Daarna ga ik met Maddox boodschappen doen.

Een tijd geleden reden we over de A9 en zagen we een boerderij beneden met veel mensen. Ik zocht het op en zag dat het boerderij Polderzicht was. Google vertelde me dat het op woensdag en zondag open was en aangezien we vandaag iets leuks wilden doen maar niet wisten wat, reden we naar Ouderkerk aan de Amstel. Leuke plek!

Je mag in de stallen kijken, er is een terras met kleine kaart (heel nette prijzen en prima keuze) en genoeg speelmogelijkheden voor de jongens.

Fietsjes en skelters, maar ook een speeltuin en trampoline. Ja, hier zie ik ons nog wel vaker terugkomen!

Dat was hem weer. Op naar volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange