(~215 B)
DIARY: leuke activiteiten in de kerstvakantie

DIARY: leuke activiteiten in de kerstvakantie

Goedemorgen! Ik hou de intro kort want helaas is Maddox ziek. Maar de tweede vakantieweek zat vol met leuke activiteiten. Kijk maar!

Maandag

We beginnen de maandag bij JumpSkillz in Hoofddorp met Stonne en de kinderen. Superleuk! We waren er nog nooit geweest. En wij konden eindelijk weer even bijpraten want nu we weer veel aan het werk zijn alle twee, is daar weinig ruimte voor, haha.

Cheese. Zo leuk dat de jongens al jaren bij elkaar in de klas zitten en de kleintjes dus ook samen opgroeien op school.

’s Middags ga ik even naar de huisarts om mijn oren uit te laten spuiten. Was alweer veel te lang geleden.

Regen of niet; we gaan even samen gezellig wandelen.

Geen dag zonder Uno.

Darten!

Dinsdag

Tijd voor Maddox om naar de BSO te gaan. Hij heeft er veel zin in en dat doet me goed.

Op naar de sportschool.

Ik ben een paar uur aan het werk voor AmstelveenZ en heb een interview bij een personal trainer. Mensen die mij al langer volgen weten dat ik hier 8 jaar geleden zelf gesport heb, toen ik nog in Amsterdam woonde. Kleine wereld zo, haha.

Ik werk gelijk het interview uit.

Om 16.30 uur heb ik een nieuwjaarsborrel en Skyler mag even mee.

Hij heeft de tijd van zijn leven, haha. Lekker kletsen met mijn werkgevers en de andere mensen die er zijn. En samen oliebollen halen want die hebben ze gehuurd voor de deur. Zo leuk. We blijven maar heel even want…

Om 17.45 uur haal ik Maddox weer op. Hij heeft een heerlijke dag gehad. Ik kan me soms een beetje schuldig voelen dat hij naar de BSO gaat, helemaal in de vakanties als ik dus weinig hoef te werken. Maar hij heeft veel prikkels nodig en geniet hier met zijn schoolvrienden. Dus daar ben ik heel blij om.

We kijken de finale van Darts en ik ben ondertussen even aan het werk.

Woensdag

Joehoe, we zijn een ochtendje in Amsterdam bij Debbie.

Lekker wandelen, koffie drinken, naar de speeltuin en hier even schuilen voor de regen. Maddox zit heerlijk te kleuren.

’s Middags zijn we weer thuis en werk ik aan mijn interview voor Kek Mama.

Kickboksen!

’s Avonds spelen we met zijn viertjes Uno.

Raymond en ik kijken wat afleveringen van Married at First Sight. Heerlijk weer!

Donderdag

Ik begin de dag met een afspraak bij de nagelstudio en Maddox kiest het kleurtje uit. Heeft-ie goed gedaan! Sinds ik geen nagelriemolie meer gebruik gaat het goed. Thuis vet ik dus altijd even mijn handen in met mijn eigen zalf, maar dat had ik hier nog niet gedaan.

We rijden naar Bennebroek omdat Lotte vroeg of we kwamen schaatsen. Nu heb ik daar zelf niks mee, maar de kinderen vinden dat heel erg leuk sinds ze dat met school hebben gedaan.

Kijk maar, haha.

Cheese.

De dag afsluiten in de sportschool. Ik probeer weer 2 a 3 keer in de week te gaan.

De houten regenboog wordt weer helemaal ontdekt.

Married at First Sight! Heerlijk dat er gelijk gestart is met vier afleveringen, haha.

Vrijdag

Rustig opstarten.

Opa en oma hebben vakantie en dan zijn ze eigenlijk altijd gewoon thuis maar onderweg naar de Ikea komen ze toch even gezellig gedag zeggen, eten brengen en een potje Uno spelen, haha.

Skyler voelt zich de hele dag niet zo lekker dus we zijn gewoon thuis. Ik rond mijn interview voor Kek Mama af.

Op naar zwemles. Het is kijkdag dus ik mag er de les bij zijn. Altijd leuk.

Nasi van (o)ma!

Het lijkt mee te vallen bij Skyler en als ik ’s avonds wil wandelen, wil hij mee. Gezellig even.

Als we thuiskomen zijn Raymond en Maddox Memory aan het spelen.

Zaterdag

Ik begin de zaterdag om 08.00 uur in de sportschool. Een flinke opgave, omdat Maddox niet zo lekker is en de hele nacht heeft liggen spoken. Maar omdat Raymond er vandaag niet is, kan ik alleen zo vroeg. Gaap.

We gaan de kerstboom weghalen. Wat een ruimte weer, heerlijk.

Tijd voor de boodschappen.

Samen ‘aan het werk’. Skyler is de hele middag bij een vriendje.

Maddox wil heel graag even bij Anke spelen met Seb en Norah dus daar gaan we heen. Uiteindelijk komt Raymond daar ook heen en halen we Skyler ook op. We eten met zijn allen gezellig.

Maddox stort weer in, heeft koorts, hoest veel en is benauwd. Eenmaal in bed slaapt hij gelukkig snel. Ik hoopte dat we de griep konden overslaan en dat gezeik met zijn longen ook. Hoop dat het mee gaat vallen.

Zondag

Zondag maak ik niet zoveel foto’s. ’s Ochtends slaap ik uit en ben ik veel met Maddox bezig. Hij voelt zich niet zo lekker, maar knapt wel iets op gedurende de dag. Ik help Raymond met de zolder afmaken en ’s middags ga ik met Skyler even naar het winkelcentrum. Hij wil een Nintendo spel kopen van zijn spaargeld en ik wil even bij de Bijenkorf kijken. Ik neem deze jurk mee, van By Bar met 50% korting. Ze hebben Skylers spel niet dus we rijden van Amstelveen naar Hoofddorp. Daar vinden we hem wel. Zo gezellig even samen op pad.

Eenmaal thuis heeft Maddox gegeten, gedronken en is hij aan het spelen. Fijn! Hij gaat naar bed met een beetje verhoging en veel hoesten, maar hij voelt zich goed, zegt hij. Dat weet hij vaak wel goed zelf aan te voelen. En zolang hij actief is en zijn puffers werken, gaan er bij mij nog geen harde alarmbellen af.

Op naar een nieuwe week. Op naar (hopelijk) school en kantoor! X

Delen:
Secured By miniOrange