(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Diary deel 1: foto’s tot en met vrijdag

Diary deel 1: foto’s tot en met vrijdag

Afgelopen woensdag kreeg ik heel last minute de vraag of ik het leuk zou vinden om met zijn vieren naar Duinrell te gaan. We mochten verblijven in een premium Duingalow, inclusief toegang tot het park en het Tikibad. Ondanks dat ik niet zo goed tegen last minute plannen kan, reageerde ik toch snel met ‘ja!’ Want hoe tof zou dit voor de kinderen zijn? Raymond kon helaas geen vrij meer krijgen maar kwam zaterdagochtend naar ons toe voor heerlijk twee dagen qualitytime.

Omdat ik onwijs veel foto’s heb gemaakt en jullie meer wil vertellen over dit leuke weekend, heb ik mijn dagboek even in tweeën gesplitst. Het is ook al zondagavond heel erg laat en zo kan ik toch even iets meer tijd nemen voor de diary. Nu kunnen jullie deel 1 lezen, met foto’s van maandag tot en met vrijdagmiddag. Dan laat ik jullie vanmiddag (ik laat jullie niet lang wachten!) deel 2 van het fotodagboek zien. Afgesproken? Kijk mee naar deel 1! Dan zie ik jullie vanmiddag voor de rest.

Maandag

IMG_2573

Goedemorgen! Het is tijd voor school. De mannen vinden het heerlijk om even op het schoolplein te spelen dus vaak gaan we een paar minuten eerder.

IMG_2578

Op Maddox’ kinderdagverblijf hebben ze ook van Vaderdag werk gemaakt. Superleuk dit.

IMG_2580

Ik werk weer in Hoofddorp en ik heb mijn dag niet. Ik zit ergens anders dan normaal, ik heb een ander ontbijtje dan normaal en ik schiet niet op, haha.

IMG_2581

Toch heb ik wel veel inspiratie. Ik schrijf op een heel laag tempo diverse artikelen.

IMG_2583

Op zo’n laag tempo, dat mijn rondje winkels er niet meer in zit en ik hier blijf lunchen. Geen straf hoor, maar ik vind het altijd fijner als ik lekker op dreef ben en binnen een paar uur mijn werk gedaan heb. Voelt als een beloning dan, dat rondje langs een paar winkels. Nu ben ik echt wel dubbel zo lang bezig als normaal voor dezelfde hoeveelheid content. Ach, het kan niet iedere week feest zijn.

IMG_2598

Opeens een flash forward naar ’s avonds. Ik heb een informatieavond bij Maddox op school en die heb ik uiteraard voor jullie uitgewerkt. Komt er deze week aan.

Dinsdag

IMG_2599

Op naar school weer!

IMG_2600

Ik werk de hele dag thuis en zit er dit keer wel lekker in.

IMG_2602

Weer geen foto’s van de rest van de dag. Een teken dat ik echt goed bezig was én na school lekker met Skyler in de weer was. Naar de speeltuin en thuis spelen als Maddox nog op school zit. Om 17:30 uur halen we Maddox op en rijden we moe maar voldaan naar huis.

IMG_2607

Lekker eten! Normaal prak ik altijd Maddox’ eten maar we merken dat ‘ie stukjes toch lekkerder en beter eet. Wat jij wil, vriend! Als er maar gegeten wordt.

IMG_2610

Nog heel even spelen voor het slapengaan.

Woensdag

IMG_2611

Skyler mag verkleed naar school maar na wat opties te hebben besproken, wordt het toch alleen een masker. Ook prima!

IMG_2612

Het is namelijk juffendag! De dag dat alle juffen hun verjaardag vieren op school. Ze maken er een feestje van en beginnen op het schoolplein met muziek.

IMG_2613

Als ik met Maddox thuis ben en ik let even niet op omdat ik zijn banaan aan het maken ben, zie ik hem opeens zo zitten op de bank. Doerak! Klimmen gaat ‘ie nu ook heel veel doen.

IMG_2614

We gaan naar muziekles, de laatste van dit seizoen! Ik weet nog niet of ik volgend seizoen weer mee wil doen, misschien gaan we nu voor iets anders. Even kijken naar Maddox’ interesses de komende tijd. Denk dat gym ook wel iets voor hem is, hij is erg (kuch) actief, lol.

IMG_2620

’s Middags als Skyler uit school komt gaan we naar Amsterdam! Ik zet mijn auto in Osdorp en we gaan vervolgens met de tram. Het masker moest op blijven…

IMG_2623

Het is Maddox’ eerste keer in de tram en hij is onwijs onder de indruk. Not.

IMG_2624

We zijn er! Ik ben bij het event van NOP, een kledingmerk van Noppies voor de wat oudere kinderen. Later vertel ik jullie meer. Ik ga niet zoveel meer naar Amsterdam maar vond het wel weer leuk. En trouwens érg druk in de winkelstraat, zegt deze nu dorpse omgeslagen vrouw die normaal drie keer per week in de Kalverstraat te vinden was.

IMG_2630

Voor Maddox is het helaas nog wat te groot; het begint bij 104.

IMG_2631

ZO’N TOFFE FOTO DIT.

IMG_2680

Voor wat hoort wat. Ze hebben zich uitstekend gedragen en ze hebben de woensdagmiddag voor me opgeofferd. Op naar McDonald.

IMG_2681

Ook Maddox geniet van een kipnugget. Blijft ook gewoon lekker, haha. Ik werk zelf een McKroket naar binnen en we kletsen met een heel lieve en heel oude vrouw. We mogen bij haar zitten omdat er geen ruimte meer is en ze is heel erg lief voor de jongens en toont veel interesse. Kan daar altijd zo blij van worden. Ze blijft maar zeggen hoe keurig mijn jongens zijn, doet me echt heel goed.

IMG_2683

Lekker spelen en uitrazen thuis. Trots op deze twee! Zomaar van 13:00 uur tot 17:00 uur met me mee en amper een kick geven. Alleen Maddox eventjes huilen maar geef hem eens ongelijk zo zonder middagslaapje.

IMG_2684

Ik werk ’s avonds even door aan een artikel.

Donderdag

IMG_2687

Daar gaan we weer, naar school! Naast de Hub gebruik ik mijn Joolz Geo2 ook nog gewoon. Ben zo dol op die grote mand!

IMG_2688

Hoi Maddox! Hij heeft de brillenkoker van oma gepikt en laat hem al een week niet meer los. Oma heeft maar een nieuwe gekocht, lol.

IMG_2697

We zijn in het ziekenhuis en het duurt láng. De kinderarts loopt bijna een uur uit, bij de apotheek moeten we heel erg lang wachten en uiteindelijk valt Maddox in slaap en besluit ik maar in het ziekenhuis te blijven lunchen om Maddox te laten slapen. Niks nieuws en gewoon een afspraak zoals altijd trouwens: we blijven toch nog (weer) koemelkvrij, krijgen nu Neocate junior, halen oordruppels vanwege een loopoor en hormoonzalf voor zijn eczeem. We hebben af en toe dingen met melk gegeven maar zijn eczeem wordt weer heftig. Een positief iets: hij weegt nu 9.4 kilo en komt dus netjes aan!

IMG_2711

Wassen, opruimen, schoonmaken.

IMG_2712

Skyler heeft voor het eerst een vriendje van school mee. Het gaat heel erg goed!

IMG_2740

We eten dit vanavond. Ik heb het vaker gezegd: ik ben dol op de pakketten van AH.

IMG_2747

Ook deze avond werk ik wat langer door vanwege een betaalde klus.

Vrijdag

IMG_2750

We gaan naar school en Skyler is wat uit zijn doen. Ik zei dat ik een verrassing voor hem had maar hij kan daar net zo slecht tegen als ik. Hij wordt zenuwachtig, blijft vragen stellen en vindt het helemaal niet zo leuk. Uiteindelijk vertel ik hem dus maar dat we naar Duinrell gaan. De hele weg naar school blijft hij zeggen dat hij niet wil. Ook typisch net zijn moeder: iets wat hij niet kent vindt hij ontzettend spannend en dus wil hij liever niet, haha. Gelukkig trekt het bij. Eenmaal op school vertelt hij het enthousiast aan de juf en is hij aan het stuiteren.

IMG_2751

Ochtendje thuis met Maddox. Erg prettig omdat hij maandag en dinsdag op school zat en we woensdag en donderdag buiten de deur waren.

IMG_2752

Ik ga even langs Eliza voor een praatje en zalf.

IMG_2753

Als Maddox slaapt ga ik inpakken voor ons weekendje weg.

IMG_2754

Skyler komt uit school met zijn rapport. Zo trots op hem! Het is allemaal heel erg netjes en hij heeft goed zijn best gedaan.

IMG_2755

We gaan naar de supermarkt om een paar boodschappen te halen voor in ons huisje in Duinrell.

IMG_27551

Om 14:30 uur zijn we er! Ik vertel jullie vanmiddag meer!

We hebben het weekend Duinrell gekregen in ruil voor exposure op Instagram. Ik word er voor de rest niet extra voor betaald en het is mijn eigen keuze om het op Mommyhood te delen in een artikel. Maar ik ben zó enthousiast, dat ik jullie erg graag meer wil vertellen dan dat ik op Instagram doe. Vanmiddag online!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. 25 juni 2018 / 06:51

  Wat leuk dat jullie naar Duinrell mochten. Grappig dat Skyler zoveel op jou lijkt als het gaat om verrassingen en last minute wijzigingen

  • Shirley
   Auteur
   25 juni 2018 / 07:37

   Echt identiek, haha. Net als ik niet zoveel attracties durven en niet zo dol zijn op water 😉 Zie mezelf er helemaal in terug!

 2. Manouk
  25 juni 2018 / 08:08

  Wat een gezellige week tot zo ver, ik kom straks zeker weer even terug voor de foto’s van Duinrell! Leuk om zoveel van jezelf in Skyler terug te zien.

 3. Jessica
  25 juni 2018 / 09:29

  Kijk uit naar de foto’s van Duinrell

 4. 25 juni 2018 / 09:30

  super leuk Duinrell!! meiden gingen er elk jaar heen in de vakantie met een soort kamp en mijn nicht stond op de camping! iedeaal voor kids 😀
  en komt ze weer met dr pakketten van de appie haha heb ze nog steeds niet geprobeerd 🙁 moet straks toch nog een keer terug en neem er dan echt eentje mee

 5. 25 juni 2018 / 11:01

  Ik ben erg benieuwd naar je verslag over Duinrel! Lijkt mij ook erg leuk om naartoe te gaan als mijn kinderen iets ouder zijn.
  liefs