Diary: buisjes, kinderboerderij & sporten

Diary: buisjes, kinderboerderij & sporten

Afgelopen week was spannend voor Maddox; hij kreeg buisjes in zijn oren! Ik was dus veel met hem in de weer. Daarnaast deden we woensdagmiddag iets leuks, moest ik donderdag met Maddox nog even naar het ziekenhuis, was vrijdag mijn moeder er weer, had ik zaterdag een date met Skyler en gingen we zondag met zijn viertjes de hort op. Heb ik nu alles al verklapt? Met beelden is alles in ieder geval leuker om te bekijken. Kijk maar mee!

Maandag

IMG_8188

Ik breng de kinderen naar school en werk daarna een paar uurtjes in Hoofddorp. Ik weet niet precies wat het is maar ik ben de ochtenden buiten de deur onwijs productief! Waarschijnlijk omdat ik geen afleidingen heb in huis en ik YouTube ga kijken, haha. Ik zet mijn laptop aan, bestel koffie en ga een paar uur aan de slag.

IMG_8194

Het sneeuwt die ochtend en als ik begin van de middag naar huis wil kunnen we de garage niet meer uit. Spekglad! De auto voor me gleed steeds weer naar beneden. Uiteindelijk kwam er iemand strooien.

IMG_8195

Kijk nou! Laten maken door StudioSilvana en ben er zo blij mee.

IMG_8203

’s Middags ben ik thuis aan het werk. Ik zit niet de hele dag buiten de deur want met al die koffie’s geef ik meer uit dan dat ik verdien, haha. Ik ontbijt altijd, neem twee koffie en ga dan rond de middag weer terug.

IMG_8204

Als ik Maddox ga halen zie ik dit in de app. Zo leuk altijd die persoonlijke tekstjes.

IMG_8205

Ik draag mijn nieuwe jeans en vind hem echt heerlijk. Het is de Levi’s Mile High en ik heb hem nu in zwart en blauw.

IMG_8206

’s Avonds is er een ouderavond op Skylers school over nieuwe schooltijden. Raymond brengt de kindjes naar bed en ik ga hier naartoe.

Dinsdag

IMG_8209

We zijn van 08:00 uur tot zo’n 12:00 uur in het ziekenhuis omdat Maddox buisjes krijgt. Alles verloopt voorspoedig en na even huilen na de narcose is ‘ie vrij snel weer de oude.

IMG_8213

Thuis slaapt Maddox drie (!) uur. Ik kijk De Luizenmoeder terug en ga aan het werk. Ik heb gezorgd dat ik niet aan het werk hoefde maar als hij toch zo lang slaapt, kan ik er maar beter gebruik van maken.

IMG_8219

De rest van de tijd hou ik me bezig met Maddox. Blij ei!

IMG_8220

Als Skyler thuis komt gaat hij nog even spelen. Maddox slaapt ’s middags ook weer een uur. Zal wel door de ingreep komen.

IMG_8222

’s Avonds kijken Raymond en ik Homeland.

Woensdag

IMG_8225

Tijd om naar school te gaan.

IMG_8228

Maddox zit lekker bij me. Hij wordt zo groot!

IMG_8232

Fruit eten en spelen voor het slapengaan.

IMG_8249

Het gaat goed en op een beetje bloedende oren na lijkt ‘ie niet zoveel last te hebben.

IMG_8253

Ik ga even werken en werk dit naar binnen. Blijft heerlijk.

IMG_8256

’s Middags halen we Skyler van school en gaan we naar de kinderboerderij.

IMG_8257

Speeltuin, dieren en fietsen; blijft leuk vermaak daar.

IMG_8261

Maddox vindt schommelen volgens mij wel leuk, haha. Hij gleed alle kanten op omdat ‘ie nog wat klein is, maar zachtjes schommelen vindt hij in ieder geval fantastisch.

IMG_8262

Eenmaal thuis heb ik Valentijnspost gekregen van de kindjes. Superleuk!

IMG_8263

Skyler wil verven maar hij maakt er even vijf minuten een ravage van, en wil daarna wat anders doen. Ik HAAT verven, lol. Maar omdat ik niet zo’n stomme moeder wil zijn hebben we verf bij Hema gekocht zodat ‘ie aan de slag kon. Voor freaking vijf minuten.

IMG_8267

Met elkaar spelen met de blokken.

IMG_8268

Eindelijk een foto samen van de jongens met hun nieuwe petjes van Lucky No 7. Zo schattig.

Donderdag

IMG_8280

We moeten weer naar het ziekenhuis en dit keer weer naar de diëtist. Maddox is nog steeds te licht, maar ik heb besloten om dit traject af te ronden. We zijn wel even klaar met het ziekenhuis en aangezien hij nu gewoon aankomt, fantastisch eet en zijn eigen lijntje volgt, willen we het hier bij laten. In april weer naar de KNO-arts en kinderarts en voor nu even klaar. Fijn!

IMG_8281

Mijn studie komt binnen! Ik heb er even doorheen gebladerd en is het flinke stof, poeh. Maar I can do it!

IMG_8283

De rest van de dag werk ik eigenijk niet en hou ik me bezig met de kinderen en het huishouden. Twee wassen draaien, de droger aan, alles opruimen, schoonmaken.

IMG_8284

Ik kon helaas niet bij de presentatie van nOeser zijn omdat dat woensdag was en ik Maddox niet met bloedende oren mee wilde nemen zo ver van huis, maar ik krijg heel lief twee setjes opgestuurd. Dit voor Maddox…

IMG_8287

En deze voor Skyler! Dit ga ik hem los van elkaar laten dragen, want zo bij elkaar vind ik het iets te pyjama. Maar hoe tof dat joggingbroekje en dat shirt op bijvoorbeeld een jeans?

IMG_8292

Raymond heeft ’s avonds een etentje dus ik ga lekker om 19:30 uur al naar boven, haha. Ik word getipt door een bezoeker dat Anouk bij DWDD zit en dus zap ik daar snel naartoe.

IMG_8298

Voor de rest ben ik wat met de site bezig, schrijf ik een artikel en staat de televisie aan op de achtergrond. Daarna ga ik lekker vroeg slapen.

Vrijdag

IMG_8300

Skyler naar school en Maddox lekker spelen. Fijn dat hij zichzelf ook zo goed weet te vermaken. In dat opzicht heb ik twee heel makkelijke kinderen!

IMG_8301

Maddox blijft de kinderwagen niet zo leuk vinden. Ik heb nu de zit omgedraaid en volgens mij is dat wél een succes.

IMG_8302

Skyler komt uit school met zijn eerste rapport. Super leuk en ook super goed! Ik ben trots op hem.

IMG_8303

Oma is er weer en we gaan weer lunchen bij het tuincentrum omdat we de broodjes daar vorige week zo lekker vonden, haha.

IMG_8305

Muis is weer geknipt! Wat ziet ‘ie er mooi uit weer, hè?

IMG_8317

En mama ook weer eens op de foto!

IMG_8322

’s Avonds kijk ik naar The Voice of Holland en ik vind de winnaar echt héél terecht. Ik kan niet wachten tot Jim naar Paradiso komt, dan willen Raymond en ik zeker kaarten kopen.

Zaterdag

IMG_8323

Ik begin de dag in de sportschool.

IMG_8325

’s Middags ben ik met Skyler in Hoofddorp om naar de film van Bob de Bouwer te gaan. Erg leuk weer voor die kleintjes!

IMG_8329

’s Middags komt mijn schoonvader langs en ’s avonds halen we lekker patat. Ik kijk wat televisie op de bank en Raymond gaat vroeg naar bed omdat ‘ie zich niet lekker voelt.

Zondag

IMG_8335

We slapen lekker uit en daarna gaan de jongens spelen. Raymond is bezig met zijn aquarium en ik hang wat op de bank.

IMG_8336

’s Middags gaan we er gezellig even uit met zijn viertjes. naar Amstelveen. Koffie!

IMG_8338

En wat lekkers.

Dat was hem weer voor deze week. Tot de volgende keer!

Share:

8 Reacties

 1. Caro
  19 februari 2018 / 06:13

  Ik vind je diary vaak het leukste om te lezen.

 2. 19 februari 2018 / 06:28

  Fijn dat Maddox zo snel weer opknapte na het zetten van de buisjes.

  Leuke week!

 3. Ivy
  19 februari 2018 / 07:41

  Ja, dat verven hè. Mijn peuter van net drie wil alleen maar ‘dikke klodders’ erop doen met als gevolg dat ik alleen maar politieagent aan het spelen ben! Zo jammer!

 4. 19 februari 2018 / 08:44

  Gelukkig is alles goed gegaan met Maddox, fijn om te zien dat hij er verder niet zoveel last van heeft gehad. En nu al een rapport voor Skyler, leuk is dat! Dan ben je als moeder wel trots :). En even een zijweggetje; alle foto’s (tot aan de foto van Muis) zijn heel klein op je site. Daarna worden ze weer wat groter. Misschien heb je er wat aan :). Fijne week gewenst!

  • Shirley
   Auteur
   19 februari 2018 / 08:50

   Pff, mijn site verkleint ze steeds automatisch terwijl het wel goed staat als ik alles check. Waarschijnlijk omdat ik het ‘s avonds allemaal nog nalees op mijn telefoon. Heel vervelend! Ik pas het gelijk aan als ik thuis ben. Thanks!

 5. Jessica
  19 februari 2018 / 09:41

  O dat verven ! ken ik 😉 haat ik evenveel 😀

 6. 19 februari 2018 / 10:35

  heerlijke diary weer mop en trots op mijn grote vriend dat hij het zo goed heeft gedaan 😀 en johhhhh lekker verven met skyler wahhahah nee voel je hoor had er ook een bloedhekel aan lol

  ennuh foto met moeders…..<3 it xxx

 7. Laura
  19 februari 2018 / 15:32

  Mijn zoon wil verven maar hij maakt er even vijf minuten een ravage van, en wil daarna wat anders doen. Ik HAAT verven, lol. Maar omdat ik niet zo’n stomme moeder wil zijn hebben we verf bij Hema gekocht zodat ‘ie aan de slag kon. Voor freaking vijf minuten.

  HAHAAAAAAAAA Guilty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.