(~215 B)
De hele week op kantoor: mijn outfits op een rij

De hele week op kantoor: mijn outfits op een rij

Na de bruiloft vertrokken Raymond en ik naar Deventer en het was heerlijk om nog in de trouwbubbel te blijven. Toen ik maandag op kantoor kwam, was het weer tijd voor de realiteit: er was een deadline te killen. En wat voor een. Met nog teksten die deze week geschreven moesten worden en een dikker nummer dan normaal, vroeg mijn werk veel aandacht. Ik besloot om woensdag en vrijdag, vandaag, wat extra uren op kantoor te pakken. En als de jongens uit school kwamen, ging ik thuis verder achter de computer. De momenten thuis bracht ik vooral door in sportlegging en hoodie (favoriet!); de uren op kantoor deed ik mijn best om er iets beter uit te zien. Vandaag eens een week in outfits online!

Maandag

De eerste dag van de week en ik heb twee bruiloftsdingen aan: het jasje en de schoenen. Het jasje kocht ik omdat het op de dag van de bruiloft best fris was. Deze droeg ik buiten dus over mijn jurk heen. De schoenen kreeg ik cadeau van Debbie. Ze personaliseerde Nikes voor me, uiteraard in het thema pastel, met achterop mijn nieuwe initialen. Love it!

Blazer: YAS (trouwcollectie)
Shirt: ArmedAngels
Broek: Levi’s
Schoenen: Nike
Tas: Isabel Marant

Dinsdag

Dinsdag droeg ik een lange jurk. Vind ik altijd lekker! Een gilet erover om het geheel te breken en een riempje om de hobbezak iets aan te snoeren, haha.

Jurk: YAS
Gilet: By bar
Riem: Fabienne Chapot
Schoenen: Axel Arigato

Woensdag

Ik werk vandaag een paar uur extra op kantoor. Ik kies voor een oude jurk, maar draag er wel een spijkerjas overheen buiten omdat het wat fris is. De jas ging binnen gewoon uit.

Jurk: Sissy-boy
Jas: Daily Paper
Tas: Isabel Marant
Schoenen: Axel Arigato

Donderdag

Mijn lievelingsoutfit van de week. Ik moet een dagje knallen en dat vraagt om een pak. Ik kocht deze in Deventer en ben er verliefd op. Netjes, maar toch lekker nonchalant door de wijde broek.

Pak: Minimum
Shirt: Alix the Label
Riem: geen idee, gekocht bij Kraanmode
Schoenen: Axel Arigato
Tas: Isabel Marant

Vrijdag

Ik ben moe en heb even geen zin om na te denken over een outfit. Een lange jurk is dan altijd mijn redding!

Jurk: By-bar
Schoenen: Axel Arigato.

 

Delen:
Secured By miniOrange