(~215 B)
De camping waar we deze zomer naartoe gaan

De camping waar we deze zomer naartoe gaan

Een camping uitkiezen vind ik altijd onwijs moeilijk. Er is ontzettend veel keuze! We wilden weer graag in Nederland blijven maar waar we precies naartoe wilden, wisten we niet. In de Kerstvakantie ging ik vol goede moed op zoek naar leuke campings en selecteerde ik wat opties met bijbehorende prijzen, maar de weken daarna deden we er niks meer mee. Tot ik opeens vorige week zag dat alles wel heel erg vol begon te stromen. Heel veel opties waren al niet meer beschikbaar en de keuze werd een stuk beperkter. Tijd om knopen door te hakken.

Vorig jaar

Vorig jaar stonden we op De Berenkuil en toen onze vakantie was afgelopen, wilde ik een artikel schrijven over waarom we zo weer voor deze camping zouden kiezen. We waren enthousiast, de jongens hebben een fantastische tijd gehad en ondanks dat we een week lang regen hadden, kijk ik toch met een fijn gevoel terug op de vakantie daar op de Berenkuil. Het artikel is nooit meer geschreven, maar De Berenkuil komt wekelijks nog wel ter sprake.

Drie campings

Uiteindelijk schreef ik afgelopen week drie campings op waar nog plek was en gaf ik de jongens de keuze. We konden naar een camping waar we vorig jaar wat weekenden hebben gespendeerd, we konden naar een voor ons nieuwe camping waar we goede verhalen over hebben gehoord óf we konden terug naar De Berenkuil. De jongens waren eensgezind: ze wilden terug naar De Berenkuil.

Animatie en ritueeltjes

Waarom? De Berenkuil had alles voor de kinderen. Een grote buitenspeeltuin, een binnenspeeltuin, een voetbalveld, een basketbalveld, een fantastisch animatieteam, een gevarieerd en leuk animatieprogramma met onder andere een stormbaan, hutten bouwen en sporttoernooien, een zwembad, een strandje, elke avond Berenpret met leuke muziek, heerlijke ijsjes, lekkere snacks, een leuke omgeving… Moet ik nog even doorgaan? De jongens hebben het nog over de themadagen en -avonden die geregeld werden, zoals het circus en de griezelavond. Ikzelf vind de omgeving heerlijk, het is daar fijn vertoeven en wandelen, de camping zelf is heel relaxt, de appeltaart en ijsjes heerlijk (geen overbodige luxe) en ik hou van de ritueeltjes die we vorig jaar hadden.

Buitenland

Het liefst wil ik ook wel weer eens naar het buitenland. Italië, Kroatië, misschien wel Denemarken. Maar dit jaar blijven we nog ‘in de buurt’, in Nederland. Raymond zit even lastig op zijn werk met vrij nemen en het missen van personeel, ik start in het ziekenhuis met medicatie waarvan ik niet weet hoe dat gaat zijn en eerlijk, de jongens vinden het in Nederland hartstikke leuk. Voor nu ben ik dus helemaal oké met nog een jaartje Nederland. En dus stem ik in met nogmaals een vakantie op De Berenkuil.

Berenpret

We hebben een leuk plekje uitgekozen en de reservering is gedaan. De jongens zijn nu al enthousiast en stiekem kan ik ook niet wachten tot we daar weer gesetteld zijn. Het is weer tijd voor berenprettttt!

Throwback

Even tien random foto’s van onze drie weken vorig jaar, om in de stemming te komen!

Delen:
Secured By miniOrange