(~215 B)
De 20 mooiste momenten uit 2020

De 20 mooiste momenten uit 2020

We begonnen 1 januari aan een nieuw jaar en niemand van ons had kunnen voorspellen dat 2020 heel bizar zou gaan verlopen. Het Corona-virus kwam ons land binnen, in maart kwamen we al in een intelligente lockdown terecht, het ging weer goed en daarna weer niet. Inmiddels zitten we in een strenge lockdown en ook al zie ik dat helemaal niet zitten en vind ik het moeilijk om uit deze negatieve dagen te kruipen, het is goed om de lichtpuntjes te blijven zien. Zo waren er in 2020 zeker mooie momenten te vinden en gaat 2021 ons zeker weten ook iets moois brengen.

Vandaag wil ik stilstaan bij de mooiste momenten uit 2020. Ik heb al mijn fotodagboeken bekeken en daaruit alle mooie momenten geselecteerd. Toen ik ze later ging tellen, waren het er precies 20. Daar hou ik van; 20 favoriete momenten uit 2020. Kijk mee!

Anke en ik gingen begin januari een dagje naar Amsterdam. Dit stond al weken in de agenda en we waren letterlijk aan het aftellen. Heerlijk kletsen, urenlang slenteren door onze hoofdstad, stops maken voor koffie en eten en wat mooie dingen shoppen. Het was zo fijn! Voor 2021 hadden we dit weer begin januari gepland en dat moet helaas even wachten, maar zodra het iets rustiger is in Nederland omtrent Corona vertrekken we direct naar de hoofdstad om deze dag weer te beleven.

Ik ging met Maddox en een vriendin naar de dierentuin. Hij is dol op haar en het was fijn om deze dag zo met zijn drietjes te hebben. Het begon slecht met spugen in de auto, maar uiteindelijk werd het een dag met een gouden randje waar Maddox het nog steeds vaak over heeft.

Samen met Mika at ik bij Mr. Sam. We hadden zo’n fijne avond! We spreken elkaar niet zo heel vaak omdat onze levens teveel verschillen en we allebei niet zo heel veel tijd hebben op momenten dat de ander kan, maar als we elkaar zien is het altijd goed. Ik heb nog lang op deze avond kunnen teren.

Januari is druk met mooie momenten, want ook Waylon was in deze maand. Samen met Raymond ging ik uit eten in Hoorn en daarna door naar het theater voor zijn show. Ik vond dit zó tof! Ik ben echt dol op Waylon en gelukkig weet Raymond hem ook enorm te waarderen. Hopelijk mogen deze avonden weer snel want dit is wel echt een van de dingen die ik het meest mis.

We gingen in februari een weekend naar Landal met Anke en haar gezin. Zo ontzettend leuk was dat!

Het lijkt iets heel simpels en we hebben het vaker gedaan, maar dit strandbezoek was heerlijk. We wandelden veel en zaten daarna bij een strandtent aan de borrelhapjes. Skyler heeft het hier nog wel eens over. Het zijn de simpele en kleine dingen die misschien wel het mooist zijn. Zo zei Skyler afgelopen week nog ‘zo gezellig deze avond zo samen’, toen we spontaan besloten om pizza te bestellen.

Mijn NIMA diploma komt binnen! Natuurlijk iets om trots op te zijn!

Mijn vriendin kwam ter wereld! Anke beviel in april van Norah en ik ben echt dol op haar. Op hun allemaal! Vond dit wel heel bijzonder om van zo dichtbij mee te mogen maken.

We hebben Maddox’ verjaardag niet kunnen vieren in april en zouden dat later in het jaar gaan doen. Helaas is dat er nooit meer van gekomen en dat vind ik nog steeds heel stom. Gelukkig hebben we op de dag zelf een heel fijne dag gehad in het Haarlemmermeerse Bos. Lekker gewandeld, heel veel gespeeld, van ons een cadeau uitgepakt en een taartje gegeten. Toch wel een heel fijne dag om op terug te kijken. ’s Avonds mochten we nog aanschuiven bij Anke voor een heerlijke maaltijd, waardoor het toch een feestelijke dag werd.

Op een mooie ochtend in mei sprong ik heel spontaan in de auto voor een dagje strand met de jongens. Zon, strand, spelen, koffie om af te halen. Het waren heel fijne uren! Dit hadden we echt nodig om die sleur van de eerste lockdown een beetje te doorbreken.

We waren uitgenodigd door de Holtweijde om twee nachten te komen logeren. Wat een mooie momenten hebben we daar gehad! Echt heel erg fijn.

Raymond en ik hadden een datenight bij een restaurant hier in Aalsmeer en daar hebben we echt onwijs van genoten. Jammer dat we dat nu moeten missen. Hoop echt dat de horeca weer snel de deuren mogen openen.

Anke en ik gingen in juni heel spontaan op een doordeweekse dag naar het strand met Norah. Eten, koffie, gezelligheid en heel veel zon. Echt een heerlijke dag om op terug te kijken.

We zouden naar Frankrijk gaan maar tijdens de zomervakantie bleven we toch in eigen land. We gingen naar een camping in Haaksbergen en hebben daar héérlijke drie weken gehad.

Onze lieve vrienden zijn getrouwd en dat vierden we in Artis!

Anke en ik gingen een avond naar Tino Martin! Het concert zelf was mwah, maar de setting (Amsterdamse Zomer in Olympisch Stadion), het gezelschap en het eten bij Mr. Sam vooraf maakten het toch wel heel speciaal allemaal.

Een dagje Wijk aan Zee met onze lieve vrienden. We aten een fantastische lunch en hadden een heerlijke spot op het strand. Hier hebben we een aantal uren gezeten en dat was fijn!

Toch iets werkgerelateerds! Ik had een fijne overnachting in Amsterdam met IT Cosmetics en heb daar ontzettend van genoten. De goede zorgen, het gezelschap, de kamer, de tijd alleen, het eten. Het was waanzinnig en ik vind toch dat het in deze lijst moet.

We zijn een week op camping Bakkum en dat was een heerlijke vakantie. De camping, de gezelligheid met Anke en haar gezin, mijn ouders die nog langskwamen, het dansen met Eeki de eekhoorn, de pizza’s, gewoon alle herinneringen. Misschien dat we dit voorjaar weer teruggaan…

Niet een herinnering, maar wel iets wat ik heb ontdekt dit jaar: het wandelen en het sporten. Heel erg balen dat het nu niet kan, maar hopelijk in 2021 weer knallen. Het was een flinke transformatie afgelopen jaar, vooral lichamelijk. Ik merk dat ik deze periode voor mentaal aan het veranderen ben. Of in ieder geval onrustig ben en nieuwe dingen wil. We gaan zien wat 2021 ons gaat brengen!

Delen:
Secured By miniOrange