(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Ambassadeur voor Philips AVENT

Ambassadeur voor Philips AVENT

Vandaag heb ik een korte huishoudelijke mededeling voor jullie. Ik ga namelijk aan de slag als ambassadeur voor Philips, en wel speciaal voor de AVENT-lijn! De komende tijd zullen er ongeveer twee artikelen per maand over Philips AVENT gaan. De AVENT-lijn is speciaal gericht op baby’s en bevat onder andere producten als borstkolven, flessen, spenen, babyfoons en thermometers. Een merk dat je vast wel bent tegengekomen tijdens het kopen van de uitzet en misschien zelf wel in huis gebruikt. Ikzelf gebruikte de kolf toen ik nog in die waan zat dat ik mijn kindje borstvoeding zou gaan geven, we hebben de flessenset én Skyler wil niets anders dan een speen van Philips AVENT. Ze liggen dan ook overal door het hele huis heen. Ik vind het erg leuk om te vertellen dat ik één van de drie bloggers ben die aan de slag mag gaan met het testen van producten uit de AVENT-lijn. Ik ben al fan van bepaalde producten en ben benieuwd hoe de rest me gaat bevallen. De collectie staat momenteel hier thuis en hopelijk kan ik hiermee de toekomstige mama’s of de newborn moms van nu een handje kan helpen met het uitzoeken van de juiste producten. Er is immers héél veel te koop… Mijn artikelen zullen reviews zijn, maar ook gewoon leuke en inspirerende artikelen. 100% eerlijk zoals jullie van me gewend zijn. Positieve woorden, maar ook zeker af en toe wat kritische noten mocht dat nodig zijn. Zo wil Philips het en zo wil ik het.

Mochten jullie nog leuke ideeën hebben of bepaalde reviews willen zien; brand los! Wie van jullie gebruikt al spullen uit de AVENT-lijn?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. 6 augustus 2015 / 17:36

  Ik ben er niet zo bekend mee! Maar ik ben wel erg benieuwd!

 2. judith
  6 augustus 2015 / 19:07

  Ja bij de eerste gebruikt en hij gebruikt nog steeds de speen van Avent. Nu de tweede over 2 weken moet komen ligt alles alweer klaar (speen, flesjes en de kolf!) Super tevreden over.

 3. 6 augustus 2015 / 19:39

  Wij hebben ook de flessenset en ik gebruikte de handkolf van Avent. Ook vind ik de bewaarbakjes van Avent erg fijn. Ik bewaarde er toen gekolfde voeding in en nu gebruik ik ze om yoghurt e.d. in mee te nemen.

 4. Ilona
  6 augustus 2015 / 20:14

  Ik ben erg benieuwd naar de stomer/blender van avent.

  • Shirley
   Auteur
   6 augustus 2015 / 22:20

   Die ga ik testen! 🙂

 5. Sabine
  6 augustus 2015 / 20:21

  Wij gebruikten de elektrische kolf van Avent, en de Natural flessen. Ivm reflux moesten we over op de Dr. Brown fles.

 6. manouk
  6 augustus 2015 / 20:48

  Super leuk! Ik heb de handkolf van Philips en mijn zoontje heeft de tuitfles. Ben er onwijs tevreden over en ben benieuwd naar je revieuws.

 7. 6 augustus 2015 / 21:13

  Wij zijn ook dol op Avent producten en dat is het enige merk wat hier word gebruikt wat betreft flessen enz. Heel erg benieuwd ben ik al een tijdje naar de: “grote mensen beker”, hoe werkt deze en is hij anti lek? Heel leuk dat je ambassadeur mag zijn!

  • Shirley
   Auteur
   6 augustus 2015 / 22:20

   Daar ga ik mee aan de slag! 🙂

 8. 7 augustus 2015 / 01:08

  Hier avent spenen.. Vind alleen dat daar zo weinig keus in is!

 9. 7 augustus 2015 / 20:53

  wij hebben hier met de stomer/blender al veel lekkere prakjes gemaakt…ideaal ding! veel succes en plezier met reviewen, ik ben benieuwd naar je ervaringen:-)

 10. 8 augustus 2015 / 21:51

  Mijn dame sabbelt momenteel ook op haar Avent speen 🙂 Maar verder ben ik nog niet zo bekend met deze lijn. Leuk dat je ambassadeur bent!

 11. Saskia
  18 augustus 2015 / 12:43

  De stomer/blender is ideaal! Mijn dochter is nu 20 maanden en voor haar hoef ik geen prakjes meer te maken, maar ik gebruik het ding nog steeds. Ik maak er smoothies mee en laatst nog zelf gemaakte pesto. Weet niet of het helemaal de bedoeling is om het apparaat hiervoor te gebruiken, maar het ging prima!

 12. Lisanne
  29 september 2015 / 08:31

  Ik zou graag willen weten hoe jij de rietjesbeker van Avent ervaart!

Secured By miniOrange