(~215 B)
Stonne vertelt #39: mijn eerste diary

Stonne vertelt #39: mijn eerste diary

Deze week eens een diary van mijn week! Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Dit is natuurlijk even iets anders dan mijn normale blog, maar voor de afwisseling wel leuk. Zo kunnen jullie mij ook weer een beetje meer leren kennen.

Vrijdag

Omdat mijn dochter eerder uit is op vrijdag dan mijn zoon, hadden we afgesproken dat we samen gingen shoppen. Ik wilde bij Costes even kijken naar leuke zomeritems. Die had ik in de webshop gezien maar ik vind het ook wel leuk om in een winkel te shoppen. Dus we gingen op pad! Madeleine met haar buggy met Hertje Klop Klop (een van haar knuffelbeesten). Ze had ook voor (nep) eten gezorgd, want Hertje mocht niet verhongeren. Zij mocht een echte donut uitzoeken.

Helaas hadden ze bij Costes van veel items niet mijn maat op voorraad, dus we gingen naar de ZARA. Uiteindelijk zijn we daar weer met een tas vol leuke dingen weggegaan. Alleen niet voor mij, maar voor haar. Story of my life.

Zaterdag

Bij ons staat de zaterdagochtend in het teken van voetbal (eigenlijk 4 x per week inmiddels) en mijn man ging mee. In de avond gingen we naar het verjaardagsfeestje van de dochter van onze vrienden. Ze hadden een heerlijke BBQ, er was een springkussen en iedereen vermaakte zich goed. Fijn om weer zo’n feestje mee te maken. Zij is mijn oudste vriendin (sinds de middelbare school) en het is zo’n fijne vriendschap. We wonen vlak bij elkaar, spreken elkaar veel en onze kids en mannen zijn ook inmiddels allemaal vrienden. Erg leuk.

Zondag

Madeleine had met haar vriendinnetje een leuk plan bedacht: donuts eten en de mama’s koffie drinken. Dus zo geschiedde. De mama’s aan de koffie en de meiden hadden binnen 1 minuut de donuts op en wilden gaan shoppen. Even bij Zara gekeken en toen via het klimrek (die konden we niet overslaan natuurlijk) naar huis. Een hele leuke dag en iets heel anders dan ik normaal met onze zoon en zijn vriendjes zou doen.

Maandag

Op maandag sport ik bij Oncofit in het ziekenhuis. Binnenkort ga ik daar stoppen en zit het traject erop. Aan de ene kant ben ik natuurlijk blij, aan de andere kant vind ik het nog fijn om onder begeleiding van Oncologische fysio’s te sporten. Later meer daarover!

Maandagavond is er ook een voetbaltraining van onze zoon. Het regende zo hard dat hij als een verzopen katje thuiskwam.

Dinsdag

Vandaag hebben beide kinderen hun schoolreisje en mijn man gaat mee met onze dochter. Daar ben ik heel blij mee want ik vind haar nog best klein om zo zonder ouder mee te gaan. Er wordt natuurlijk goed opgelet en alles is in de puntjes verzorgd, maar ik merk dat ik soms wat moeite heb met ‘loslaten’. Van de week zong ze steeds het liedje ‘het hondje van de bakker’ en dat bracht bij mij herinneringen van vroeger naar boven. Zo leuk dat het weer kan en mag!

En bij ons werden op het dak de zonnepanelen geïnstalleerd dus ik ben de hele dag thuis gebleven en heb de werkmannen steeds voorzien van een lekkere bak koffie. Ik ben bezig mijn werk weer op te bouwen dus heb de laatste dingen aan mijn website gedaan. Toen was het alweer tijd om de kinderen op te wachten bij school.

Woensdag

Donderdag is onze zoon jarig maar vanwege Hemelvaartsdag trakteert hij vandaag. Op school mogen de kinderen alleen voorverpakte traktaties trakteren. Hij heeft gekozen voor Oreo white & brown chocolate (echt te lekker) en we hebben het in een leuk zakje gedaan. Persoonlijk ben ik niet van al die plastic cadeaus die na één keer uit elkaar vallen, die je dan bij zo’n traktatie krijgt. Dus we houden het lekker simpel 😊

Ik hoop dat jullie dit dagboek leuk vonden. Misschien dat het leuk is om dit eens in de maand te doen. En de volgende keer komt er zeker een foto van mezelf bij! Tot volgende week!

Stonne Moerdijk is 39 jaar en moeder van twee kinderen. Getrouwd met Diderik en woont in Aalsmeer. Ze is ondernemer, hooggevoelig, houdt van lekker eten met gezellige mensen, is wandelgek, sport en shopt veel. Houdt van een opgeruimd huis, want ‘opgeruimd hoofd’. En ja, ze is herstellende van borstkanker en probeert er altijd het beste van te maken. Stonne schrijft iedere vrijdag voor Mommyhood.

Delen:
Secured By miniOrange