(~215 B)
Pebble Child

Pebble Child

Ben je op zoek naar leuke knuffels en speeltjes en wil je eens iets anders dan Nijntje. Woezel en Pip of Disney figuren? Kijk dan eens naar het merk Pebble Child! Pebble Child is een merk van non-profit organisatie Hathay Bunano en maakt prachtige fair-trade gehaakte producten van 100% katoen. De producten zijn vrolijk en bijzonder en worden met de hand gemaakt. Door het kopen van Pebble producten geef je kansloze vrouwen in Bangladesh veilig werk en creëer je scholing voor hun kinderen. De vrouwen uit de plattelandsgebieden krijgen een eerlijk loon betaald en flexibel, eerlijk en veilig werk dat ze makkelijk kunnen combineren met hun manier van leven. Voor alle kinderen van vrouwen in dit project wordt gratis kinderopvang en onderwijs ter beschikking gesteld. Je steunt er dus direct een goed doel mee! Ik ben dol op gehaakte spulletjes en was dan ook direct enthousiast toen ik een leuk pakket met twee knuffels thuis kreeg. Wat ziet dat er mooi en fleurig uit! De kwaliteit is fantastisch en het is zó vrolijk, dat het het bedje en de box van Skyler heerlijk opfleurt. Ik word er echt heel erg blij van. De producten zijn niet héél goedkoop, maar zeker ook niet onbereikbaar. En met het goede doel in je achterhoofd weet je in ieder geval dat je een goede aankoop doet. Toch? Pebble Child is te koop via hun eigen website. Leuk om te onthouden als cadeautje met de Kerst in aantocht!

DSC_0697

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. Liza
  16 december 2013 / 15:20

  Ik zag dat je enthousiast bent over de draakzak. Heb je ook gekeken naar zo’n afrikaanse draagdoek? Dat zit voor beide nog fijner! Meer schuin/ diagonaal voor je en net zo laag als je zelf prettig vindt. Of juist schuin en wat lager op de rug ook diagonaal net als afrikaanse vrouwen die dan gewoon allerlei klusjes kunnen blijven doen. Ik vind zo’n draagzak veel te hoog zitten en iets statisch hebben. Een draagdoek is mobiler er heeft meer natuurlijke vorm ook hoe de baby erin ligt. Te koop bij bv de Wereldwinkel.

 2. 16 december 2013 / 15:23

  Wat een super leuk initiatief en wat een leuke knuffeltjes voor het goede doel. Ik ga eens een kijkje nemen om voor kleine Lana een leuk knuffeltje te kopen. Ik houd van kleurrijke spulletjes in de box!

 3. 16 december 2013 / 16:13

  Die inktvis is echt schattig! Wat een leuk merk 🙂

 4. 16 december 2013 / 16:48

  Hou van dit soort initiatieven! En het is ook nog eens wat anders dan anders.

 5. 16 december 2013 / 16:51

  Erg leuk, zo heb je een dubbele reden om het te kopen 🙂 Schattige knuffeltjes.

 6. 16 december 2013 / 17:21

  Ohhh. Dit ga ik onthouden, want ik krijg in mei een nichtje en deze zijn zo leuk!

 7. 16 december 2013 / 18:44

  Ahhhw wat een super leuke knuffels! Net even anders dan normaal! Liefs

Secured By miniOrange