(~215 B)
Mommy’s boekenhoek #6

Mommy’s boekenhoek #6

Toen mijn dochters klein waren vond ik een heel schattig boekje voor ze, en eigenlijk vond ik het zelf nog het allerschattigst! Het was het boekje Gonnie van Olivier Dunrea, over het gansje Gonnie met de rode laarsjes. Op een gegeven moment is ze haar prachtige laarsjes kwijt! En dan blijkt dat gansje Gijsje ze heeft ‘geleend’! Gonnie lost het mooi op, aan het eind van het boekje dragen ze allebei een laarsje.

Blijkbaar was ik niet de enige die weg was van Gonnie en Gijsje, want er verschijnen inmiddels al tien jaar boekjes over deze gansjes, uitgebreid met nog veel meer gansjes: Jasper, Jip, Bo, Teun, Eddie, Ollie en er komen er vast nog meer bij.

Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum verscheen er een mooi , dik boek met kartonnen bladzijdes met heel veel flapjes waar je onder kunt kijken: Gonnie en vriendjes in ganzenpas.

549789025756154_fcovrOok heel leuk is dat er ‘uitdeelboekjes’ zijn van de gansjes, een doos met zestien kleine boekjes. Verder is er een boekje van stof te krijgen, en een kartonnen boekje met een Gonnie-knuffel erbij.

Kijk samen eens zo’n boekje in, en ik weet zeker dat niet alleen je kindje maar ook jij helemaal weg zult zijn van Gonnie en haar vriendjes!

Veel leesplezier!

boekielezen 74

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

  1. 5 maart 2014 / 19:54

    Wat een schattige boekjes. Boeken met flapjes zijn momenteel een hit hier. Ga eens kijken bij de Bruna 😉

  2. 5 maart 2014 / 20:27

    Ahh zo schattig. Ik ben echt dol op boekjes, dus dit ga ik onthouden. 🙂

Secured By miniOrange