(~215 B)
Jumping Animals

Jumping Animals

Vorige week waren Skyler en ik aanwezig bij pr-bureau PR4Kids. Het was de halfjaarlijkse perspresentatie waar we kennis konden maken met nieuwe merken en de collecties voor aankomend seizoen. Het is altijd fijn om elkaar even offline te zien en te spreken en zo met bepaalde merken in aanraking te kunnen komen. Skyler mocht mee en eenmaal op de grond dook hij direct op een koe af; een skippy-koe van Jumping Animals. Na afloop kregen we hem mee naar huis en Skyler is er echt enorm blij mee!

De jumping animals zijn skippyballen in de vorm van een dier. Op deze skippybal leert het kind al haar spieren ontdekken en gebruiken. Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. Maar ook leren ze hun oog- en handco├Ârdinatie te gebruiken.Hhet evenwicht zal verbeteren en meerdere spieren worden getraind. Skyler is er nog iets te klein voor om zijn evenwicht te houden en daardoor recht op de koe te blijven zitten, maar hij vindt het erg leuk om zich eraan op te trekken, erop te ‘trommelen’, aan de oren te sabbelen of gewoon om ermee te spelen. Dat skippyballen komt wel als ‘ie wat ouder is. Ik zag al dat er op het kinderdagverblijf ook een exemplaar stond, dus Skyler kan zijn lol op.

jumping-dalmtier-xl

Ik vind het leuk speelgoed voor zowel binnen als buiten en nu ik weet hoeveel plezier Skyler ervan heeft, zal er later vast een groter exemplaar bij komen. Skyler kreeg de kleinste variant mee naar huis, maar de grotere zijn ook geschikt voor kinderen van drie of vier jaar oud. Zowel leuk voor je eigen kindje als voor een cadeau. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

De Jumping Animals zijn al verkrijgbaar vanaf 21,95 en naast de koe heb je ook nog andere dieren. De hele collectie vind je hier!

DSC_1293 2

IMG-20140904-WA0001

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 10 september 2014 / 08:38

  Ja ze zijn super leuk! wel heb ik op mijn werk (gastouder) regelmatig gezien dat kinderen met zo’n koe makkelijk naar voren klappen, omdat die kop vrij groot is, dus ik zou er altijd bij in de buurt blijven!

 2. 10 september 2014 / 09:10

  Ik vind ze ook zo leuk! Gister in de babydump liep Ayden ook nog met zo’n koe te zeulen haha. Alleen wat Joyce hierboven ook al zegt, echt hupsen erop zie ik hem niet zo snel doen, omdat hij dan druk zet op het hoofd en dus voorover kukelt.

 3. Claudia
  10 september 2014 / 09:32

  Leuk, straks ook mooi voor onze boy

 4. 10 september 2014 / 09:47

  Oooh wat een superleuke dingen zeg! Die foto’s ook met Skyler, hij is echt een en al ondeugd hahahaha.

 5. 10 september 2014 / 10:02

  Geweldig, die koe! Wij hebben een hobbelschaap, die is dan wel niet opblaasbaar maar als ik zie hoe leuk Lise ‘m vindt, zullen die jumping animals het hier vast ook goed doen!

 6. 10 september 2014 / 10:04

  Wat heerlijk om hem hier zo mee te zien spelen! Zeker leuk als cadeau, ik ga hem onthouden!

 7. 10 september 2014 / 11:30

  Ik blijf ze zo leuk vinden.. Yara heeft een roze koe. Nu is het vooral interessant om naar te kijken, maar gezien haar drukke karakter zal dat snel omslaan in die koe proberen te temmen.. Ik hou mijn hart vast ­čśë

 8. lieke
  10 september 2014 / 14:17

  wij hebben ook zo’n geweldige koe klaar staan ­čÖé
  als we zijn verhuisd (half oktober) komt ie zeker tevoorschijn!

 9. 10 september 2014 / 20:00

  Wat een leuke foto’s met Skyler! Ik vond ze er ook erg leuk uitzien!

 10. 11 september 2014 / 15:53

  Wat een heerlijke foto!

  Aeden heeft ‘m ook, gekregen van kraamvisite. Zo leuk!

Secured By miniOrange