(~215 B)
Hotspot: Wijs West

Hotspot: Wijs West

Een winkel waarbij je leuke kleding, kinderkameraccessoires én speelgoed voor je kind kunt kopen, waar jouw kleine ondertussen aan het spelen is en waarna je de shopsessie kan afsluiten met een kop koffie, een broodje en/of een taartje. Ik vind het een fantastische uitvinding. Vaak bieden deze conceptstores ook nog eens een kinderkapper, ruimte voor een kinderfeestje en hier en daar leuke workshops als yoga. MiniMarkt kennen we nu wel want daar heb ik vaker over geschreven. Ook Blender is er eentje in Amsterdam om te onthouden. Toen ik gisteren een afspraak had in Amsterdam en met de tram om moest rijden vanwege een omleiding, stuitte ik bij toevallig op nog zo’n leuke shop met al deze mogelijkheden: Wijs West. Ik ga het aan jullie laten zien.

Wijs West is open sinds februari en staat dus nog in de kinderschoenen. Maar het assortiment? Die vind ik fantastisch! In tegenstelling tot MiniMarkt en Blender verkopen ze hier iets minder kleding, maar je kunt er erg goed terecht voor leuk speelgoed, mooie boekjes en héél leuke cadeautjes. En de kleding dié ze verkopen, is origineel. Denk aan merken als Donsje, Maed for Mini, CarlijnQ en Tiny Cottons. En terwijl jouw kindje speelt met de houten treinbaan (Skyler blijft fan!), kun jij genieten van koffie, thee, een sapje en wat lekkers. Ze serveren een hoop voor een schappelijke prijs.

Naast de geweldige cadeaus en het speelgoed kun je op woensdag en zaterdag jouw kroost laten knippen bij de kinderkapper, is ook hier de mogelijkheid voor kinderparty’s, is er af en toe yoga voor mama en kind en kun je er zelfs eerdaags terecht voor zwangerschapsyoga. Al met al een uitgebreid pakket. Het is niet heel groot en vooral heel ruim opgezet en overzichtelijk. Hier kun je gerust met een vriendin een theetje doen en rustig bijkletsen, zonder dat je helemaal gek wordt van schreeuwende kinderen. Ze zullen er ongetwijfeld zijn, maar er is niet heel veel zitgelegenheid zoals bij Blender. En dat zal heel veel schelen.

Ik blijf het een geniaal concept vinden, zo’n alles in één winkel voor moeder en kind. Ik zou het dolgraag willen hebben in Amstelveen of Aalsmeer, zodat ik ook een plekje in de buurt heb waar ik heen kan. Tot die tijd wijk ik uit naar Amsterdam. MiniMarkt blijft alsnog mijn nummer 1, voornamelijk vanwege de gewéldige kledingcollecties, maar Wijs West is wat mij betreft een heel goede tweede.

Wijs West
Bilderdijkstraat 62
1053 KV Amsterdam

Ma-Vr: 9:00 – 18:00
Za-Zo: 10:00 – 18:00

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Secured By miniOrange