(~215 B)
H&M Home: mijn wishlist

H&M Home: mijn wishlist

Zoals jullie gisteren hebben kunnen zien zijn we druk bezig met de kinderkamer. De meubeltjes zitten in elkaar en langzaamaan begint alles een plekje te krijgen. We gaan nog even schuiven aangezien ik het bed en de kast omgedraaid wil hebben, maar daarna kunnen we dan eindelijk beginnen aan de aankleding. Leuke accessoires kunnen het kamertje net even dat beetje extra geven! Aankomend weekend staat er een bezoekje aan Babypark en Babydump gepland maar stiekem ben ik ook al een beetje online aan het rondkijken. Wat we voornamelijk nog nodig hebben zijn de kleinere dingetjes: lakens voor in bed, leuke opbergmanden en andere decoratiespulletjes. Allemaal dingen om de boel iets op te leuken.

Nu wist ik al dat H&M een leuke babycollectie heeft maar dat ze ook een geweldige Home-collectie voor kinderen hebben, dáár was ik nog niet van op de hoogte. Sowieso is H&M Home iets wat ik altijd vergeet als ik in de winkel loop. Zonde eigenlijk, want ze verkopen het op de Dam, het filiaal waar ik regelmatig kom. Toch mezelf even aanleren om een trapje extra omhoog te stappen en de Home-afdeling te bekijken! Online heb ik alvast een wishlist gemaakt. Kijk mee! Deze items passen allemaal perfect in de kamer en zullen de boel toch weer een beetje kunnen upgraden. Ik ben verliefd en weet zeker dat er eerdaags een paar van deze spullen in de kamer van de baby staan. Wat vind jij ervan?

O, en ze hebben natuurlijk ook veel spulletjes in roze. Ik heb deze lijst puur voor mezelf gemaakt. Op de website vind je de gehele collectie!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 16 september 2013 / 12:28

  Jaaa, enorm leuk! Voor het huis maar ook zeker voor de toekomstige babykamer. Voor deze laatste hebben wij ook al wat items aangeschaft ♥

 2. 16 september 2013 / 12:30

  Het deurbordje is super leuk! Wist niet dat H&M Home zoveel leuks had voor kids. Snel ook eens een kijkje nemen, online want dat is bij mij niet echt in de buurt te koop 🙂

 3. 16 september 2013 / 12:39

  Zitten mooie dingen tussen! Dat slabbetje met die snor is leuk! 🙂

 4. 16 september 2013 / 12:41

  Ja leuk, had ook al een aantal dingen in mijn winkelmandje gestopt! 😀

 5. 16 september 2013 / 12:53

  Lief he! Ik heb ook wat spullen van H&M Home en shop weleens kraamcadeautjes online. Toch wat origineler 🙂

 6. 16 september 2013 / 12:58

  Waaah echt te gek, vooral ook die met ie sterren. Ik ga eens op de site van H&M kijken. Leuk is dat hè de babykamer pimpen en doen, je krijgt dan helemaal de kriebels hihi tenminste dat had ik.

 7. 16 september 2013 / 13:10

  Ahhhh, zo leuk allemaal. Wij hebben ook dat ding met die vakken op de babykamer. Hangt aan de achterkant van de deur. Superhandig. Die olifantenkop is ook stoer.

 8. Debbie
  16 september 2013 / 14:22

  Die olifantenkop is gaaf zeg

 9. 16 september 2013 / 15:40

  Wat een super leuke babykamer inspiratie zeg, wat herft h&m home toch veel leuks! Zeler een goede tip om er ook voor onze babykamer daar te kijken 🙂

 10. Emmylou
  17 september 2013 / 16:01

  Zo leuk! Ik wist inderdaad ook niet dat H&M Home een collectie heeft voor kinderen. Zeker een kijkje waard.

 11. 18 september 2013 / 15:09

  Oh, superleuke spulletjes! Hier in de buurt weet ik helaas geen H&M die een Home afdeling heeft 🙁

Secured By miniOrange