(~215 B)
De geurkaarsen van The House of Opulence

kaarsenset

Voordat we op vakantie gingen werkte ik samen met Artis voor de Zoomeravond. Daarna heb ik leuk contact gehad met de vrouw van de marketing en communicatie. Na wat over en weer geapp over de content, raakten we in gesprek over wat we allemaal hebben gedaan en nu doen. Ze vertelde me dat ze een eigen lijn met geurkaarsen heeft, The House of Opulence. Of ze me iets op mocht sturen. Zoals je weet ben ik dol op geurkaarsen en heb ik ze overal wel staan. Dus ja, heerlijk om iets te ontvangen! Een paar dagen daarna ontving ik een prachtige doos met daarin drie kaarsen. En wauw, ik was direct onder de indruk. De verpakkingen! De geuren! Ik ga het je laten zien.

geurkaarsen geurkaars house of opulence luxe product geurkaars geurkaarsen

The House of Opulence

The House of Opulence lanceert elk jaar een limited edition geurkaarsencollectie. Zo heb je altijd iets nieuws. Ik ontving kaarsen uit de Africa-collectie, geinspireerd door kleurrijke en vrolijke Afrikaanse stoffen. En kleurrijk is het zeker! Het mooie is dat het handgemaakte kaarsen zijn, gemaakt van puur plantaardige wax. Tien procent van de opbrengst gaat naar het ondersteunen van Afrikaanse stoffenmakers. Je steunt dus ook nog een klein beetje het goede doel met jouw aankoop.

Krachtige geurkaarsen

Het merk bestaat sinds 2008. Amiek, de oprichtster, wil met de kaarsen een moment creëren om je zintuigen te verwennen. Een moment voor jezelf! Met liefde voor mooie interieurs en de kracht van parfums ontstond een merk met luxe geuren, kaarsen en diffusers. De geuren zijn heel sterk en apart, niet iets wat je ergens anders in de winkels vindt. Ik ben bijvoorbeeld dol op de geur linen, maar dat koop je overal wel. De geuren van The House of Opulence zijn echt een feestje, door de krachtige geuren én de waanzinnige verpakkingen.

geurkaarsen

60 branduren

De kaarsen hebben 60 branduren en kosten 35 euro per stuk. En als de geurkaars is opgebrand, heb je natuurlijk een prachtig vaasje, pennenhouder of opbergbakje voor iets anders leuks!

Wie weet alvast voor op de lijst voor de feestdagen? Je vindt de gehele collectie op de site van The House of Opulence.

Delen:
Secured By miniOrange