Verliefd: houten theeservies van Hema

Verliefd: houten theeservies van Hema

Toen Skyler kleiner was kocht ik voor hem een heel schattig Woezel en Pip theeservies. Inmiddels zijn we drie jaar verder, is de set incompleet, heeft het regelmatig buiten gelegen, is er in het water mee gespeeld en begon het aardig te roesten omdat het gemaakt is van tin. Omdat Maddox heel erg dol is op bordjes, bakjes en bekers wilde ik voor hem graag een nieuw setje kopen ter vervanging van deze set. Erg lang heb ik niet hoeven zoeken want toen ik afgelopen week bij Hema naar binnenliep en een kijkje nam bij hun toffe houten speelgoed, zag ik daar een heel leuk theeservies staan. Ik wist niet hoe snel ik het in mijn mandje moest leggen! Wat is Hema lekker bezig qua houten speelgoed en wat ben ik toch dol op hun producten.

Het theeservies van Hema kun je helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor het dienblad, een setje met vier borden en vier vorkjes, koop je de theepot los en kun je de kopjes ook per stuk aanschaffen. Bovendien is er een heel leuk setje met houten gebakjes verkrijgbaar. Doordat alles los verkrijgbaar is kun je het ook heel leuk als cadeautje eens meenemen of af en toe iets aanschaffen om zo jouw (pardon, die van de kinderen…) servies uit te breiden. Het is van hout en dat is vaak allemaal wat duurder, maar daar tegenover staat dat het kwalitatief heel erg goed spul is. Zo betaal je voor de theepot 5 euro, kosten de bordjes en vorken ook 5 euro, betaal je voor het dienblad 5 euro, zijn de kopjes 4 euro per stuk en kost het zakje met de verschillende taartjes ook 5 euro. We hebben de complete set en in totaal betaalde ik 28 euro, voor de complete set met twee kopjes.

IMG_2372
IMG_2374
IMG_2382
IMG_2386

Eenmaal thuis heb ik het uitgepakt en sindsdien speelt Maddox er nonstop mee. Af en toe vliegt er een bordje door de woonkamer (hallo dreumesgedrag), maar over het algemeen is hij druk bezig met thee zetten, thee drinken, gebakjes op borden leggen en eten. Ook krijg ik regelmatig een kopje toegereikt, loopt hij vol trots met het dienblad in de rondte en is het ontzettend leuk om te zien hoe hij samen met Skyler aan het spelen is. Je kunt het ook leuk gebruiken in combinatie met het Ikea-keukentje en natuurlijk met het overige houten speelgoed van Hema. Zo verkopen ze ook een kleine ‘tafel’keuken en hebben ze een heel leuke groente- en fruitset. Ik kan niet wachten op nóg meer.

Even een tip die ik wilde delen met jullie omdat het hier zó goed ontvangen wordt. Geen spon, maar gewoon ontzettend enthousiast! Als je nog op zoek bent naar een leuk en vrolijk theeservies; dit misstaat zelfs niet in je eigen buffetkast. Al het houten speelgoed van Hema vind je via deze link. Ik ben fan!

Share:

6 Reacties

 1. Didi
  30 augustus 2018 / 13:17

  Ah leuk! bedankt voor de tip!

 2. Mariette
  30 augustus 2018 / 13:21

  Wij hebbben deze set ook al 4 jaar in huis en blijft favoriet ! Er is ook een etagère voor de gebakjes trouwens.

  • Shirley
   Auteur
   30 augustus 2018 / 13:32

   Oh, tof! Kan het online niet vinden maar ga zeker even in de winkels kijken. Dankjewel!

 3. Bo
  30 augustus 2018 / 13:24

  Dit moet ik hebben voor Noël! Gaat ‘ie geweldig vinden 🙂

 4. Jessica
  30 augustus 2018 / 17:26

  Hebben wij ook in huis net als plastieken varianten die ik net ietsje beter vind qua hygiene (beter af te wassen en geen verf in het mondje)
  De houten blokken van Jip en Janneke hebben ze hier ook van de Hema heel leuk allemaal !

 5. 31 augustus 2018 / 09:32

  oh love it!! toen ik klein was had ik het, meiden hebben het gehad en het blijft gewoon leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.