(~215 B)
Tip: Maddox’ favoriete schoenen (voor smalle voeten)

Tip: Maddox’ favoriete schoenen (voor smalle voeten)

Maddox heeft smalle voeten en veel schoenen zijn hem veel te breed. Hij heeft ook nog eens kleine voeten, waardoor veel schoenen nog niet in zijn maat verkrijgbaar zijn en je anders al direct van die babyschoenen krijgt. Maar alweer een aantal maanden heeft hij favoriete schoenen. Hij is inmiddels aan zijn derde paar begonnen! Ze zijn betaalbaar, elk seizoen verkrijgbaar in diverse kleuren en hij trekt ze gemakkelijk aan. Wat ook nog eens fijn is, is dat het lijkt alsof ze geveterd zijn. Maar de sluiting werkt heel gemakkelijk met elastiek dat je kunt aantrekken.

Het gaat om de sneakers van Zara, voor de prijs van 29,95. Ze zijn van de ‘baby’afdeling en komen in de maten 22 tot en met 28. Maddox is net over naar maat 26, dus ik vind het een fijn geweten dat hij deze voorlopig nog wel even kan dragen. Ze hebben ze ook groter, maar dan komen ze niet meer met elastiek.

Afgelopen seizoen kwamen ze in een iets subtielere variant; aankomend seizoen is het met een grovere zool. Een soort bergschoen, heel erg leuk vind ik dat! We hebben net een nieuw paartje voor hem gekocht omdat de andere schoenen echt niet meer konden. We zijn van groen naar blauw naar blauw met rood gegaan. Alle paren vallen in de smaak!

De kwaliteit is prima en als ik Maddox mag geloven lopen ze heerlijk. Het zijn geen schoenen waar je jaren mee doet maar ach, die kindervoeten groeien toch veel te snel. Eén paartjes per seizoen en je bent helemaal voorzien! Tip van mij voor jou. Wie weet heb je er iets aan! Enne: ze zijn nu zelfs in de sale voor 10 euro. Wie weet hebben ze de juiste maat nog!

Je vindt ze in de webshop van Zara, bij de babyschoenen. Voor zowel jongens als meiden!

Delen:
Secured By miniOrange