(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Nieuw van VTech: Minnies Winkelparadijs (Disney Toet Toet)

Nieuw van VTech: Minnies Winkelparadijs (Disney Toet Toet)

Een paar weken geleden waren we bij het evenement van VTech in Amsterdam. Na veel stress met de auto was het uiteindelijk allemaal gelukt en kon het genieten beginnen. En genieten doen we altijd wel bij VTech. Vorig jaar had ik een zeer uitgebreide lunch bij MaMa Kelly en dit jaar was de middag bij de Kanarie Club in Amsterdam en mochten de kinderen mee. Het werd een stuk hectischer, maar de kinderen hadden de middag van hun leven. Een ballonvouwer, een ballenbak, een dj voor de muziek, lekkere hapjes en zelfs heel veel nieuw speelgoed waarmee gespeeld mocht worden. Skyler rende naar de camera’s en de autobaan; Maddox was vooral niet weg te krijgen bij het nieuwste speelgoed van Toet Toet; Minnies Winkelparadijs. En hier wil ik jullie graag iets meer over vertellen.

Toet Toet doet het al jaren erg goed, zowel in de winkels als bij ons thuis. Toen Skyler baby was hebben we al het een en ander verzameld en in de jaren die volgden is onze collectie flink uitgebreid. Van wagens tot een brandweerkazerne en van een ruimtestation tot een parkeergarage. Het werd gevraagd voor verjaardagen, voor feestdagen, tijdens mijlpalen en zo nu en dan kregen we iets toegestuurd. Gelukkig vindt Maddox het nu onwijs leuk om mee te spelen en kunnen we wel stellen dat het na al die jaren nog steeds een grote hit is. Alle auto’s werken nog, alles is nog compleet en alles is nog heel.

Vorig jaar lanceerde VTech in samenwerking met Disney leuke versies; Mickey’s treinstation, Minnies ijssalon en zelfs losse auto’s met bijvoorbeeld Donald Duck. Heel erg leuk en er wordt hier thuis nog steeds graag mee gespeeld. Ik gaf de Disney auto’s ook cadeau aan kinderen in onze omgeving en keer op keer werden deze heel goed ontvangen. Niet zo gek dus, dat VTech opnieuw iets leuks met Disney heeft uitgebracht; Minnies Winkelparadijs! Tijdens de lunch met VTech werd er al veel mee gespeeld door Maddox en inmiddels staat hij bij ons thuis. Lekker roze en ik wilde bijna schrijven ‘lekker girly’, maar zo werkt dat tegenwoordig natuurlijk niet meer (gelukkig maar!). Maddox is er dol op en dus kan ik wel stellen dat dit helemaal is goedgekeurd.

Minnies Winkelparadijs is geschikt voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar. Het past op alle andere Toet Toet sets dus dat is ideaal. Door de leuke kleuren en verschillende elementen kunnen de kinderen weer heerlijk spelen. Er is een auto bijgevoegd, Minnies cabrio. Ook kregen we er drie andere auto’s bij, maar volgens mij zijn deze niet nieuw in het assortiment. Wel heel erg leuk, als jouw kind graag met de Toet Toet auto’s speelt. Ik vind de toevoeging van de Disney-figuren echt heel erg leuk en ik merk dat Maddox nu vaker deze auto’s pakt dan de andere auto’s zonder figuren.

Bij Minnies Winkelparadijs kun je drukken op de ster waarna de auto gaat rijden. Daarnaast zitten er, zoals je gewend bent van Toet Toet auto’s, verschillende sensoren verborgen in deze toren, waardoor de auto verschillende geluiden maakt. Er kan getankt worden, geparkeerd, gewinkeld en gereden. Het zit weer waanzinnig in elkaar en heeft een grote aantrekkingskracht op de kinderen. Snap ik wel, want ik vind dit zelf ook onwijs tof eruit zien.

Deze Disney-set is nieuw in het assortiment en komt langzaamaan beschikbaar bij de winkels. Bol heeft hem al via een externe partij, voor een prijs van 53,20. De losse auto’s zijn 11,99 en daarnaast zijn de oudere sets, zoals Micky’s treinstation en Minnies ijssalon ook nog gewoon verkrijgbaar. Deze sets zijn een stukje goedkoper, maar ook wel een stuk kleiner. Minnies Winkelparadijs is een grote set.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 29 oktober 2019 / 10:42

  ziet er geinig uit zoals altijd van v-tech 😀

 2. Jessica
  29 oktober 2019 / 14:39

  Altijd leuke uitvoering van VTech ik zag deze ook bij ons al passeren maar ik heb het nu toch niet aangekocht of op het lijstje staan omdat ik het te veel baby/peuter vind.
  Ik blijf meer fan van de oudere Toet Toet auto’s en speelsets.
  Maar t blijft heel schattig! 🙂

 3. Jaya
  31 oktober 2019 / 16:02

  Hoe is de mickey treinstation? Ik zit te twijfelen of ik die voor sinterklaas ga kopen?

  • Shirley
   Auteur
   31 oktober 2019 / 16:18

   Heel erg leuke set!