(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Klaar voor de herfst met deze kleurrijke regenjassen en regenlaarzen

Klaar voor de herfst met deze kleurrijke regenjassen en regenlaarzen

Voor Skyler kocht ik een aantal jaar geleden een regenjas van Petit Bateau. Het was een rib uit mijn lijf maar omdat hij hem vaak gedragen heeft én Maddox hem eerdaags aan kan, vind ik het de investering meer dan waard. Vorig jaar kocht ik voor Maddox daarentegen een jasje van Zeeman, omdat hij nogal van viezigheid houdt en het jasje van Petit Bateau toch nog te groot was. Naast de regenjasjes heb ik eigenlijk ook altijd laarzen in huis voor de jongens en gelukkig zijn ze daar allebei dol op. Skyler droeg vooral de Bergstein variant, maar die waren voor Maddox heel erg breed en ruim. Inmiddels kan Maddox ze ook goed dragen en hij draagt tevens exemplaren van Hema. Ik probeer voor mezelf zo een beetje wat duurdere items te mixen met meer betaalbare exemplaren.

De zomer hebben we volgens mij definitief achter ons gelaten en met de regen van de afgelopen dagen, kwamen de herfstgevoelens alweer naar boven. Ik ben dol op de herfst en ik kan niet wachten om in een prachtig bos te wandelen. Maar bij de herfst hoort ook regen en daar ben ik iets minder fan van. Gelukkig zijn er leuke dingen voor de kinderen te koop om het iets aangenamer te maken. Want terwijl wij bij regen ‘bah’ roepen, is het voor Maddox een feestje als er plassen op straat liggen waar in gesprongen kan worden. Toch wel fijn als er dan laarzen aan de voetjes zitten.

Ik ben dol op felle kleuren en leuke prints qua laarzen. Het mag wel lekker opvallend. Hetzelfde geldt voor de regenjas. Het mag fleurig en gezellig in de toch al wat donkere dagen. Kijk mee naar de vrolijke selectie met regenjassen en -laarzen die ik heb gemaakt. Voor zowel de jongens als voor de meiden. Laat de herfst maar komen!

Oh, en mocht je op zoek zijn naar paraplu’s: die van Djeco zijn waanzinnig! Het artikel werd alleen een beetje te lang om deze ook mee te nemen in de selectie, haha. Voor de mooiste paraplu’s kijk je dus hier.

America Today Junior, 49,99

Zara, 21,95

Bergstein, 31,95

Petit Bateau, 73,- (sale)

Hema, 9,-

Zara, 21,95

H&M, 29,99

JoJo Maman, 64,95

Hema, 10,-

Zara, 25,95

Next Direct, 25,-

Hunter, 27,99 (sale)

WE, 25,- (sale)

H&M, 29,99

Shoesme, 29,95

H&M, 39,99

H&M, 19,99

Zara, 25,95

Celavie, 27,95

Enfant, 44,95

Scotch & Soda, 71,97 (sale)

CarlijnQ, 37,50

Hema, 20,-

Benneton, 29,95

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 8 september 2019 / 11:50

    ooh die tijgerprint regenjas hahaha geweldig 😀 ik had vroeger als kind geen regenkleding en de meiden eigenlijk ook niet, ik werd altijd met de auto gebracht en wij deden dat met de meiden ook, dus dan geen regenkleding nodig 😉

  2. Jessica
    8 september 2019 / 23:17

    Voor mijn dochter ben ik fan van H&m daar koop ik eigenlijk het meest voor haar maar wat regenkledij betreft spring ik dan toch de Hema binnen!