(~215 B)
De zomercollectie van Protest is helemaal onze smaak!

De zomercollectie van Protest is helemaal onze smaak!

Als ik aan het merk Protest denk, denk ik eigenlijk alleen aan skikleding voor volwassenen. En aan zwembroeken kinderen. Ik ben voor de rest niet bekend met dit merk en heb er dan ook niks van in de kast hangen. Tot nu! Ik zag een paar weken geleden het persbericht van de nieuwe kindercollectie voorbij komen en werd direct enthousiast. Wat ontzettend leuk! Ik heb ook nog eens twee toffe sets voor de jongens ontvangen en dat staat hen waanzinnig. Ik ga het jullie laten zien.

Protest heeft het in het persbericht over de zomer als hét seizoen van non-stop plezier voor de kids. Tijd om een zwemshort of bikini en slippers aan te trekken en naar het strand te gaan. En dat betekent dan niet alleen zwemkleding, maar ook toffe beach-style kleding. Stoere shorts, heerlijke shirts met prints en mooie vintage kleuren. Ik hou enorm van het stijltje dat gecreëerd is. Vooral nu de jongens iets groter worden neig ik meer naar dit soort sets. Het hoeft allemaal niet zo heel uitbundig maar het mag wel stoer, lekker vrolijk en speels zijn. Wat mij betreft heeft Protest dit fantastisch gedaan.

Kijk mee naar de beelden van de kindercollectie van Protest voor zomer 2021! Ik begin met foto’s van mijn jongens (Maddox pakt even zijn moment) en daarna het lookbook voor meer beelden.

Delen:
Secured By miniOrange