(~215 B)
De winterjassen voor de jongens zijn in the pocket

De winterjassen voor de jongens zijn in the pocket

Terwijl ik zelf al een paar keer mijn winterjas heb gedragen, willen de jongens er nog niks van weten. Ze lopen regelmatig zonder jas naar buiten en als het wat frisser is, pakken ze hun herfstjas erbij. Maar een goede jas mag natuurlijk niet ontbreken. Veel oude kleding schuif ik door van Skyler naar Maddox, maar een jas wil ik eigenlijk altijd wel nieuw kopen elk jaar. Ik denk omdat het zo vaak gedragen wordt, dat ik soms ook wel eens wat anders wil zien. Of het is echt helemaal afgedragen dat het geen volgende ronde meer door kan. Normaal kom ik altijd wel bij de bekende winkelketens uit, maar voor nu hebben de jongens een goede winterjas van Protest. Uit de jongens skikleding collectie! Maar deze jassen zijn ook geschikt voor als je niet gaat skiën; het zijn gewoon heerlijk warme jassen die tegen weer en wind kunnen. Ik mocht via Protest iets uitkiezen en de jassen passen echt uitstekend bij de jongens!

Ik heb er eigenlijk niet eerder aan gedacht om bij Protest te kijken. Voor mijn gevoel moest ik daar vooral zijn voor skikleding zoals een jongens skibroek of een jongens snowboardbroek. Ik heb ook wel eens een jas gezien van dit merk voor mijzelf, maar door het woordje wintersport liet ik me dan toch afschrikken. Ik ben geen wintersporter en wil al helemaal niks te maken hebben met skiën en sneeuw, haha. Maar dit is nergens voor nodig geweest want ze hebben een heerlijke wintercollectie, vol met toffe jassen. Ik heb me een paar jaar geleden voorgenomen om altijd een fijne winterjas te dragen. In mijn modeblogtijdperk droeg ik altijd jassen die voor de camera heel erg mooi waren, maar eigenlijk veel te koud waren voor het seizoen. Ik vertik het om nog een winter door te brengen waarin ik het koud heb. En daarom kies ik ook altijd iets warms voor de jongens. Vooral voor Skyler, die regelmatig op de fiets naar school gaat door regen en wind (en het wordt alleen maar kouder) vind ik het heel belangrijk. Ik ben goed geslaagd! Na wat jassen te hebben bekeken heb ik voor beide jongens een jas gevonden die perfect past bij hen qua kleding en qua persoonlijkheid. Tijd om ze aan jullie te laten zien!

  

Voor Maddox koos ik een blauwe. Hij is dol op blauw! Met de oranje accenten is het een basic en fijne jas!

Voor Skyler wilde ik eens iets anders. Hij heeft altijd al een basic jas. Het werd deze! Grijs in het midden, blauwe mouwen en een capuchon van stof. Deze is er ook in grijs met oranje en die vond ik zelf heel tof, maar Skyler wilde liever deze. De jas staat hem heel tof, al zeg ik het zelf.

Ze zijn helemaal klaar voor de winter. Laat de kou maar komen! Maar als we het weerbericht mogen geloven hebben we voorlopig nog een zachte herfst…

 

 

 

Delen:
Secured By miniOrange