(~215 B)
De mooiste poppenhuizen van dit moment

De mooiste poppenhuizen van dit moment

Op 5 december vierden we Pakjes’middag’ bij mijn ouders en toen er hard op de deur gebonkt werd, stonden daar diverse zakken vol met speelgoed voor Skyler, Maddox en ons nichtje Beau. Nadat alles open gemaakt was, viel ons op dat Maddox helemaal dol was op het poppenhuis dat Beau van Sinterklaas had gekregen. Mijn ouders shopten deze bij de Action voor haar en naast het huis kreeg ze ook alle meubels en poppetjes voor erin. Nu wisten we al dat Maddox dol was op poppetjes en bijbehorende accessoires, maar na deze middag hebben we direct ‘poppenhuis’ bovenaan zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag gezet.

Vorig jaar hebben we hem voor zijn verjaardag het meeneemhuis van Playmobil gegeven na lang twijfelen, maar dat was het toch niet helemaal. Als hij vier is zal hij dus een poppenhuis krijgen van ons en van de rest van onze familie en vrienden vragen we de bijbehorende meubels. Ik heb mijn oog laten vallen op het prachtige poppenhuis van Little Dutch, maar tijdens mijn zoektocht kwam ik nog veel meer toffe exemplaren tegen. Je raadt het al: ik heb een lijst gemaakt van de mooiste poppenhuizen en deel hieronder mijn selectie. Hou er wel rekening mee dat de meeste poppenhuizen zónder meubels en poppetjes geleverd worden en dat het best een prijzige aanschaf kan worden. Als je op de links klikt en de beschrijvingen leest, wordt dat vaak wel goed aangegeven of het wel of niet gemeubileerd is. Sommige poppenhuizen zijn heel groot en vooral geschikt voor barbies en andere grote poppen; de andere poppenhuizen zijn weer wat kleiner en meer geschikt voor kleine, houten poppetjes. Ik heb geprobeerd om er een leuke afwisseling in te brengen. Kijk mee!

We doen trouwens niet aan ‘poppenhuizen zijn voor meiden’ of ‘het mag geen roze bevatten’. Maddox vindt het al vrij snel goed als hij er lekker mee kan spelen. Die van Little Dutch vind ik zelf heel erg mooi en is meer neutraal, maar een kleurrijke als die van KidKraft is ook zeker een optie. Nu ik alles heb gezien vind ik die van Little Dutch wel het meest mooi en ik weet dat de kwaliteit van hun producten altijd goed is. Het formaat vind ik ook echt top voor Maddox, dus ik denk dat dit hem gaat worden. Of die van de Action, maar die hebben ze momenteel niet online staan en kan ik jullie niet laten zien.

Little Dutch, 89,95

KidKraft, 73,99 (aanbieding)

KidKraft, 100,99

Mamabrum, 59,99

Janod, 139,95

Petite Amelie, 59,95 (aanbieding)

Tender Leaf Toys, 199,95

Tender Leaf Toys, 219,95

Djeco, 64,95

L.O.L. Surprise, 56,99

Lidl, 59,99 (aanbieding)

Petite Amelie, 99,95 (aanbieding)

Djeco, 79,95

Hema, 65,-

Lobbes, 99,99

Playmobil, 114,74

Maileg, 249,95

Delen:
Secured By miniOrange