(~215 B)
Collectie van Tumble ’n Dry: de jongens in het nieuw

Collectie van Tumble ’n Dry: de jongens in het nieuw

Het leukste van Tumble ’n Dry vind ik de joggingpakken voor de jongens. Vooral voor Maddox vind ik het heerlijk om matchende sets te kopen en hij heeft dan van elk seizoen wel een leuk pak in zijn kast. Het staat hem zo leuk. Bij Skyler vind ik het niet altijd leuk staan, maar ik mocht een mooi pak van Tumble ’n Dry uitzoeken. Een blauw trainingspak dat hem ontzettend mooi staat!

De hele herfst- en wintercollectie is momenteel in de sale. Je krijgt 30% korting op alles. De collectie bestaat uit mooie jeans, heerlijke joggingbroeken en prachtige sweaters. Vorige seizoenen vond ik alles een beetje hetzelfde, maar ze zorgen nu absoluut voor variatie in de items. Verrassende kleurencombinaties en items die onderling ook te combineren zijn.

Voor Maddox heb ik een sweater met leuke opdruk ontvangen, gecombineerd met een groene joggingbroek. In eerste instantie zou ik er niet voor kiezen omdat ik blauw meer vond passen, maar juist het groen zorgt voor een toffe en meer spannende combinatie. Voor Skyler ging ik voor een blauw trainingspak. De broek is te combineren met het vest, maar ook met een hoodie of bijvoorbeeld een shirt met streepjes. Het vestje kan natuurlijk overal op gedragen worden. Heerlijk voor hem!

Kijk mee naar de combinaties van de jongens én nog wat toffe beelden van de huidige collectie die momenteel in de sale is. Dank je wel Tumble ’n Dry, voor de mooie kleding!

Klik hier voor de gehele collectie.

Delen:
Secured By miniOrange