(~215 B)
20 x de leukste regenlaarzen voor kinderen

20 x de leukste regenlaarzen voor kinderen

De tijd is aangebroken dat we weer naar een camping gaan en als ik íets heb geleerd van vorig jaar herfst op een camping doorbrengen, is het wel dat regenlaarzen essentieel zijn. Of eigenlijk áltijd als je gaat kamperen, haha. Nu hoorde ik van mijn moeder dat mijn broertje en ik nog nooit regenlaarzen hebben gedragen, maar voor mijn jongens zijn ze echt onmisbaar. Voor Skyler vooral op de camping en als het echt met bakken uit de lucht komt; voor Maddox eigenlijk de hele herfst en winter door. Die draagt ze gerust iedere dag. Skyler is die tijd een beetje voorbij en loopt het liefst op zijn sneakers. Maar ja, na een week op de camping kan ik ze weggooien. Regenlaarzen it is!

Vorig jaar kocht ik gevoerde Bergstein laarsjes maar omdat Skyler en Maddox zo snel groeien momenteel, zijn deze alweer te klein geworden. Ik ben dus op zoek gegaan naar nieuwe exemplaren en besloot eens voor een ander merk te kijken. Tijdens deze zoektocht kwam ik ontzettend veel leuke laarsjes tegen, die ik graag met jullie wil delen. Kijk mee!

Deze van Igor (37,95) heb ik dit jaar voor de jongens gekocht. Blauw voor Maddox en groen voor Skyler. De reden is omdat ze gevoerd zijn én omdat het voetbed niet uitneembaar is. Hoe vaak ze niet naar me toekomen omdat ze het voetbed er weer eens uit hebben… Ze moeten ze nog even passen, maar ik denk dat ze goed gaan zitten.

Deze van Shoesme (34,95) vind ik zelf helemaal fantastisch. Helaas vind ik ze voor mijn jongens echt te girly maar als ik een dochter had gehad, waren deze laarsjes het geworden.

Of deze! Ook van Shoesme en helemaal de bom, haha. Voor de jongens is het vaak toch meer basic. Best jammer, eigenlijk!

Alhoewel… Deze regenlaarzen van Shoesme zouden Maddox nog wel kunnen dragen. Hij is altijd best uitgesproken qua stijltje (kiest hij zelf haha) dus dit zou hem erg leuk staan!

Deze van Aigle (39,95) vind ik heel mooi strak en basic! Ik ben nu voor gevoerde gegaan voor Skyler, anders waren het deze geworden!

De laarsjes van Enfant (44,95) blijven prachtig. Mooie kleuren, goede vorm, lekker basic en een goede voering.

Zara (25,95) heeft ook leuke regenlaarzen in de collectie. Deze komen uit de kleinere kindercollectie en lopen van maat 22 tot en met 28. Voor Skyler zou dat te klein zijn, maar Maddox past er nog in. Veel kleuren, niet gevoerd, maar wel een leuk modelletje.

Maar gelukkig denkt Zara ook aan de oudere kinderen (29,95)! Deze laarzen zijn iets anders qua model en komen in de maten 20 tot en met 39. Ook verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Voor de oudere kinderen verkoopt Zara ook deze limited edition exemplaren (35,95). Een laag model en verkrijgbaar in drie kleuren. Dit zou ik voor mezelf nog wel leuk vinden op de camping, haha.

Ik hou absoluut niet van opdrukken van bekende figuren op laarzen en bij H&M verkopen ze dat eigenlijk altijd wel. Dit leuke exemplaar voor meiden is een uitzondering. Deze kosten 19,99 en zijn echt wel heel schattig.

Fresk ken ik van de schattige babypakjes. Maddox had ook een tof exemplaar toen hij kleiner was. Maar ze hebben ook regenlaarsjes met leuke prints. Dit weet ik dan wel te waarderen, vooral bij de wat kleinere kinderen. Ze verkopen drie soorten prints en kleuren en ze kosten 34,95.

Korte laarsjes! Dat vind ik toch ook wel heel erg leuk. Deze zijn van Bisgaard en kosten 39,95.

Natuurlijk mag Hunter niet ontbreken in de lijst! Deze Chelsea boots vind ik echt fantastisch en kosten 59,95. Wel een stuk prijziger dan de andere laarsjes.

Deze groene, basic laarzen van Van Haren zien er ook goed uit! Voor 19,99 zijn jouw kinderen helemaal regenproof.

Of wat dacht je van deze? Ook van Van Haren en nog iets goedkoper; voor 14,99 loopt jouw dochter er waanzinnig bij!

Bij de Hema verkopen ze ieder jaar mooie, basic laarzen. Bij de jongens zitten ze eigenlijk altijd goed. Deze oudroze zijn voor dit jaar en ik vind ze ontzettend mooi qua kleur en model. De prijs? 17,50!

Voor de jongens hebben ze dit jaar gekozen voor matgroen. Ook heel leuk! Ik wilde graag gevoerde, maar anders waren deze laarsjes het misschien ook wel geworden.

Ik vind dit dus echt superleuk, haha. Deze zijn van Konges Slojd, kosten 60,50 en zijn daarmee de meest dure uit de lijst.

Liewood vind ik ook altijd prachtig. Deze laarsjes kosten 38,39.

En deze van Liewood zijn mijn favoriet qua print voor jongens! Deze heb ik voor Maddox stiekem nog erbij besteld, haha. Hij wil ze immers iedere dag aan dus een beetje afwisseling kan geen kwaad. Heel tof! Ze zijn niet gevoerd dus ik wil ze even gaan passen bij Maddox. Misschien dat ik dan kies tussen deze en de gevoerde van Igor, en misschien dat ik ze allebei hou. Even kijken als ze binnen komen!

Delen:
Secured By miniOrange