Skylers outfits #48

Skylers outfits #48

Nieuwe week, nieuwe outfits! Morgen gaan we heerlijk op vakantie naar Frankrijk om te verblijven op een camping van Eurocamp. Veel zin in! Voordat het zover is moest ik even vooruit werken maar volgens mij is het me helemaal gelukt. Er komen op zowel Styleguide als op Mommytobe artikelen voorbij. Volgende week vrijdag zien jullie óók de outfits van Skyler. Ik heb een voorraadje aangelegd waardoor het mogelijk was om wat te spreiden. En over twee weken zien jullie dan natuurlijk vakantiekiekjes.

DSC_2467

Oh, ik vind dit broekje zo leuk! In eerste instantie vond ik hem wat lastig combineren, maar eigenlijk past er best veel op. De broek is van Mini Rodini, het shirtje van Zara en de schoenen van Converse.

DSC_2476

Dit vestje van Tumble ’n Dry wordt eigenlijk iets te kort maar omdat ik besefte dat ‘ie nog helemaal niet op de foto is geweest; bij deze. haha. Het broekje is van Minimize en de schoenen van Ralph Lauren via Omoda.

DSC_2499

Mijn favorietje van de week! De outfit van Eerste Pinksterdag, toen we lekker thuis waren en ’s middags de speeltuin bezochten. Het broekje is van Minimize, shirt van Tumble ’n Dry en schoenen van Converse. Het zijn vervelende schoenen om aan te trekken bij Skyler maar eenmaal aan vind ik ze fantastisch!

DSC_2602

Als laatste de outfit van Tweede Pinksterdag; de broek is van Mini Rodini, shirt van Whistle & Flute en de schoenen weer van Ralph Lauren!

Share:

9 Reacties

 1. 29 mei 2015 / 08:56

  Heel gaaf weer, wat combineer je het goed. Ik ben nog een beetje voorzichtig met alle prints maar het kan prima zo. Die foto met het tnd vestje, smelt!

 2. 29 mei 2015 / 10:26

  Vrolijke setjes allemaal! Ik vind Skyler het vestje van Tumble & Dry erg leuk staan! Ik ga ook eens op zoek naar dat merk, kende het nog niet.

 3. 29 mei 2015 / 10:45

  Mooie outfits met leuke prints. Die laatste foto is zo lief hihi!

 4. Joyce
  29 mei 2015 / 10:50

  Leuk! De croco broek is mn favoriet 😉
  Mooi met grijs!.

 5. Ingrid
  29 mei 2015 / 16:09

  Maakt niet uit wat je hem aantrekt, blijft om op te vreten

 6. 29 mei 2015 / 17:56

  Leuk! Ik sta nog steeds in dubio over het krokodillen broekje van Mini Rodini. Hij is zeker erg leuk!

 7. 29 mei 2015 / 21:58

  leuke kleertjes met stoere printjes…ik hou er van! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.