(~215 B)
Skylers outfits #11

Skylers outfits #11

Outfitfoto’s van een hyperactief kindje maken dat niet meer stil wil zitten is soms best lastig. Skyler kruipt, hij staat, klimt zich op en gaat als een malle achter al zijn speelgoed aan. Waar is die rustige tijd gebleven dat hij heel stil op de bank bleef liggen? Gelukkig wist ik op sommige momenten even gebruik te maken van het feit dat Skyler even stil zat of rustig aan de tafel stond. De outfitfoto’s van afgelopen week zijn weer vastgelegd! En Zara? Ja, die verdient goed aan me… Kijk maar weer mee!

DSC_1204

Een beetje een drukke combinatie met die streepjes en de opdruk, maar ik vind het eigenlijk wel leuk staan! Beide items zijn van Zara.

DSC_1210

O, ik ben echt verliefd op dit truitje! Gecombineerd met een zwart joggingbroekje was het een heerlijke outfit voor thuis. En check de mijlpaal: Skyler stond eventjes los! Het truitje is van Zara en het broekje van H&M.

DSC_1296

O, dit broekje is ook al zo heerlijk! Zowel het truitje als de broek zijn, jawel, van Zara.

DSC_1259

Ik ben dol op grijs en deze stukken pasten perfect bij elkaar. Hoe verrassend, allebei van Zara.

DSC_1378

Als laatste de outfit die oma bij Skyler aantrok. Ik was even sporten en oma had een uurtje met Skyler alleen. Dit had hij aan toen ik terug kwam. En check zijn mooie haartjes! Items van Zara!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 12 september 2014 / 08:17

  Zo lief weer! De derde combinatie met het rood/oranje truitje en legging vind ik hem heel leuk staan, die kleur kan hij goed hebben

 2. 12 september 2014 / 09:04

  Die outfit met het rode truitje vind ik het leukste! Staat hem goed die kleur 🙂

 3. 12 september 2014 / 09:16

  Ach wat staan die truitjes met die joggingbroekjes hem toch goed!!

 4. Lisette
  12 september 2014 / 10:19

  Leuke outfits! Vooral dat zwarte broekje met doodshoofdjes vind ik geweldig en ik ga die voor mijn dochtertje aanschaffen. Ik hou wel van wat stoerdere items. Ik vind veel collecties voor meisjes te zoet.
  Grappig ook dat bijna alle outfitjes compleet van Zara zijn, echt goede reclame voor hun 🙂

 5. Jackie
  12 september 2014 / 10:33

  Leuk! Het grijze setje is favoriet. Ik vind de collectie van Zara voor jongetjes leuker dan de collectie voor meisjes. Ik vind het knap hoor dat het steeds lukt om foto’s te maken. Ik heb het met de milestone baby cards al opgegeven…

 6. Sara
  12 september 2014 / 12:22

  Wat heb je toch een geweldige smaak. Je combineert alles zo leuk! Soms baal ik wel dat je ook niet een dochtertje hebt zodat ik wat outfits kan na-apen 😉

 7. Simone
  12 september 2014 / 14:59

  Ik vind het leuk om Skylers outfits regelmatig voorbij te zien komen. Maar ik vind het gek dat je onderhand nog niet gesponserd wordt door Zara.

Secured By miniOrange