Skylers outfit: joggingpak van H&M

Skylers outfit: joggingpak van H&M

‘Wat een cool pak, mama. Zullen we een foto maken?’ Maar natuurlijk! Maddox is mijn nieuwe prooi als het om foto’s gaat aangezien hij zo lekker stil blijft liggen nog (haha), maar af en toe wil Skyler nu ook opeens weer voor de camera. En als je dan zo’n pak aan hebt, dan moet dat natuurlijk helemaal vastgelegd worden!

Op maandag en dinsdag zijn Skylers crèchedagen en op woensdag zijn we vaak lekker thuis om hier van bij te komen. Dit vraagt om comfortabele kleding. We maken er wel eens een pyjamadag van, maar ik vind het toch wel fijn dat we allemaal iets dragen waar we ook heel gemakkelijk en snel de straat mee op kunnen. En dus hebben we lekkere huispakken en joggingpakken! In de nieuwste collectie van H&M kwam ik deze leuke broek en het T-shirt tegen en ik vond het eigenlijk direct fantastisch. Natuurlijk kan het apart van elkaar gedragen worden maar voor deze dag pakte ik beide stukken uit de kast om het met elkaar te combineren. Ik vind het heel erg leuk! En als ik Skyler mag geloven zit het héél erg lekker en is het ‘vet cool’.

Sowieso vind ik de nieuwe collectie van H&M echt fantastisch momenteel. Ik zal later nog mijn favorieten selecteren en met jullie delen. Voor nu de outfit van Skyler! Kijk mee. Wat wordt ‘ie groot, hè?

De broek vind je hier voor 12,99 (wat een toffe combinatie ook, hoe het op de foto gecombineerd is) en het shirt hier voor 7,99.

DSC_6752

DSC_6755

DSC_6760

DSC_6765

Share:

9 Reacties

 1. Jessica
  1 augustus 2017 / 15:29

  Ik heb het ook bij H&M gaan halen maar ik combineer het niet te samen voor mij is dat te veel pyjamagehalte 🙂
  Dino’s zijn heel erg in nu , ik kan er thuis voor mijn jongens dan ook niet aan ontsnappen maar tof hoor lekker stoer.

 2. 1 augustus 2017 / 15:29

  hij is zo schattig! ik vind de H&M collectie ook erg leuk op dit moment en zal zeker een paar items kopen voor mijn mannetje 🙂

 3. Sandra
  1 augustus 2017 / 16:30

  Lekker stoer pak!

 4. Vlienelien
  1 augustus 2017 / 20:57

  Precies door die foto op de site, wilde ik deze broek. Naast dat ik zelf dinofan ben
  Kan niet wachten tot mijn zoon het aan kan. Heb het op de groei gekocht, want maat 92 is echt nog iets te groot voor hem. In de winter kan ie het vast aan. Heb ik ook nog even de tijd om zo’n blauwe trui te halen. Die is dan weer nergens te vinden op hun site

 5. 1 augustus 2017 / 21:14

  Staat hem zo leuk! Wat is het ook een mooi kereltje!
  Liefs

 6. Caro
  2 augustus 2017 / 08:31

  Wat staat ie er mooi op!
  Ik denk dat wij ook nog een huispak nodig hebben 😉

 7. 2 augustus 2017 / 13:10

  ik ben er weg van 😀 en je kan hem ook alles aangeven he shir 😀 super ventje

 8. Nathalie
  5 augustus 2017 / 14:48

  Staat hem super leuk!!

  Ik vind het alleen jammer dat de h&m dubbele maten heeft. Maat 98/104 wordt krap van shirts maar 110/116 is te groot. Gelukkig gaan de broeken wel op maat.

  Koop je voor skyler wel al shirts 110/116?

  • Shirley
   Auteur
   5 augustus 2017 / 15:02

   Dat is hier ook een beetje het geval, dat hij tussen die maten zit. Voor broeken mag hij het wel hebben vanwege de lengte, maar shirts zijn inderdaad allemaal wat groot. Omdat 98/104 echt wat te krap wordt neem ik de grotere maat. Dan maar iets groter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.